January 2016 - Monthly Archive

January 2016

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 70 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
400

Floridai edzőtábor

 Lassan februárt írunk és közeledik a BMW Golf Cup márciusi Világdöntője, Dél-Afrikában. A háromfős „delegáció” egyik férfi tagjával, Kiss Ferenccel beszélgettünk, aki december közepén Floridába utazo... read more..

Footgolf
820

Kell egy csapat!

 A Magyar Footgolf Szövetség legfeljebb nyolc játékos jelentkezését várja, aki hazánkat képviselheti a francia szövetség által meghirdetett Euro Footgolf elnevezésű csapatversenyen.... read more..

Hazai hírek
435

Tűzijáték és érzelmes búcsú

 Utolsó napjához érkezett szombaton a 9. Komplex Product és Geotech golf kupa mezőnye. A korábbiakhoz hasonlóan ragyogó napsütés fogadta a játékosokat és a helyi beszámolók szerint, ma már a naptej is... read more..

Hazai hírek
419

Edzőtábor Tenerifén

 A BMW hazai döntőjét megnyerő női golfozónk, Kaincz Katalin felkészülése is megkezdődött. Az elmúlt hetet három barátnőjével - Palotásné Horváth Zsuzsannával, Molnár Marival, Markovits Mártával – töl... read more..

Hazai hírek
595

Új év, újabb pozíció, újabb kihívások

 A csapadékmentes, száraz időben a Golftanya télen is nyitva tart. – tudtuk meg Szumega Pétertől, a klub igazgatójától. - A Budapest szívében, a Hajógyári-szigeten lévő gyakorló pálya egész héten 9-tő... read more..

Pálya hírek
174

Old Lake Golf Club Hírlevél

 Kedves Klubtagjaink, Golfozó Barátaink! Már csak pár hét van hátra szezonkezdésig, a hétvégére akár 10 fok fölé is emelkedhet a hőmérséklet! Ha azonban valakinek ez az időjárás még túl hűvös lenne a ... read more..

Hazai hírek
155

Síelj a Forest Hillsszel

 A négycsillagos Forest Hills Hotel a Nordica Síarénához legközelebb fekvő szálloda. Szálljon meg nálunk. Hóágyúzott pályák, négyüléses felvonó, síelés akár kivilágított sípályán este. Mindez elérhető... read more..

Footgolf
1181

Köszönjük!

 A magyar footgolf társadalom nevében a Magyar Footgolf Szövetség szeretne köszönetet mondani mindazoknak, akik nélkül nem teljesülhetett volna a nagy álom, hogy magyar válogatott képviselje hazánkat ... read more..

Hazai hírek
330

EGA Hendikep Rendszer változásai

 Az új hendikep rendszer 2016. január 1-én lépett érvénybe. A változások egy része érinti a klubok tennivalóit a klubtagok és hendikepjeik kezelésével kapcsolatosan. Más részükre a játékosoknak kell o... read more..

Hazai hírek
453

Ha lemarad, kimarad!

 A visszaszámlálás megkezdődött! Ön se maradjon le az év első igazi szezonnyitó rendezvényéről! Üsse velünk az első drive-ot a Golf Áramlaton március 5-én, és töltsön el egy felejthetetlen estét. Ha f... read more..

Footgolf
1603

Bogár nyerte a hócsatát

 A Hinora Winter Footgolf Tour 5. állomásán nem volt veszélyben a pályacsúcs. A hófödte Magyar Golf Club gyepén hősiesen küzdöttek egymással és az elemekkel a játékosok. Az 55 játékosból Bogár Kriszti... read more..

Pálya hírek
164

La Cala Resort last minute offer

 Az ajánlat 2016. február 1-19. közötti tartózkodásra érvényes.... read more..

Hazai hírek
356

Hideg átesett a tűzkeresztségen

 Hideg Dani, - mint minden évben - idén is részt vesz a Komplex Product és Geotech golf kupán, ám előtte tanítványaival felderítették a terepet Törökországban. Daninak ez volt élete első saját szervez... read more..

Hazai hírek
397

Törökországból jelentik

 Az egyéni verseny első napját követően, ma lezajlott a Geotech Kupa, azaz a 4 fős csapatok versenye. A profikkal kiegészülve nagy harc folyt győzelemért. A korábbi naphoz hasonlóan ragyogó napsütés f... read more..

Hazai hírek
236

Teljes a siker!

 Keveset hallottunk mostanában a Sárkány Center új szerzeményéről, a SkyTrak launch monitorról, hogy válik be, kérdeztük Lehoczky Gábor-tól a Sárkány Center oktatójától és üzemeltetőjétől.... read more..

Footgolf
701

Csapatverseny Magyarországon

 A januári világbajnokságon nagy sikert aratott csapatversenyt hazánkban először a Magyar Footgolf Szövetség szervezésében rendezik április 10-én. A Hinora Winter Footgolf Tour 2015/2016-os kiírásának... read more..

Footgolf
910

2016-tól él a magyar ranglista

 Ahogy azt év végén jelezte a magyar szövetség, 2016-ban országos ranglistát állít fel. A különböző presztízsű versenyek különböző szorzóval számítanak bele az egész éves pontversenybe.... read more..

Hazai hírek
286

Folytatódott a versengés

 Ahogy arra számítani lehetett, öldöklő csatát hozott a Komplex Product Golf kupa második napja.  A kétnapos helyosztók során (szerda, péntek) mindenki kitett magáért, sok jó teljesítményt láthattunk.... read more..

Pálya hírek
150

Szolgálati közlemény

Tisztelettel meghívjuk Önöket a Golf Sztár Skill Challenge sorozat következő állomására és a Queen-Watt nyílt napjára a Sárkány Centerbe.... read more..

Hazai hírek
294

Golfos babát hozott a gólya

 Újabb golfos baba látta meg a napvilágot január 1-én. Nem is kezdődhetett volna jobban az új év Gőgös Zsuzsa és Kokol Ferenc számára, hiszen az év legelső napján megszületett kisfiúk, aki a Kokol Dem... read more..

Hazai hírek
775

Kiss Polett Karolina az elmúlt és a közelgő új szezonról…

 Régen nem hallottunk a 2014-es Év női golfozójáról, Kiss Polett Karolináról. Úgy gondoltuk a 9. Komplex Product és Geotech golf kupa apropóját kihasználva, ahova anyukájával együtt utazott, kikérdezz... read more..

Hazai hírek
215

Évkezdés profi módra

 Az idei évben mindenképpen erősíteni szeretnénk profi játékosaink szereplését, és fejleszteni játékuk színvonalát. A Magyar Profi Válogatott elsődleges célja, hogy a külföldi színvonalas tornákon kép... read more..

Hazai hírek
230

Két kultúra közt rugalmasan és szabadon

 Phuong Bui Thanh nem tartozik azon golfozók közé, akikről gyakran írunk. A vietnámi játékos nem nagyon folyt még bele a magyar golféletbe, inkább külföldiekkel játszik együtt, de jelenléte megkerülhe... read more..

Hazai hírek
198

Kalandorok nyomában

 Dibusz László és csapata sikeresen megérkezett Törökországba, ahol idén immár 9. alkalommal rendezik meg a Komplex Product és Geotech golf kupát. Nyugodtan mondhatjuk, hogy Dibuszék olyan hagyományt ... read more..

Hazai hírek
264

Az utol­só­ból is lehet még első!

 Jó hangulat, gyönyörű pályák, remek csapat. Így foglalhatnánk össze Dibusz Lászlóék törökországi túráját. A kétnapos gyakorló nap után a harmadik napon végre kezdetét vette a 9. Komplex Product és Ge... read more..

Hazai hírek
182

Agárdi Pálinka Est a Zala Springs Golf Resortban!‏

 Töltsön egy különleges estét 2016. január 30-án 18 órától a Zala Springs Golf Resortban kitűnő ételek, nagyszerű pálinkák és borok társaságában! Az ételekhez a pálinkákat az Agárdi Pálinkafőzde bizto... read more..

Hazai hírek
197

Golf Áramlat kóstoló

 Március 5-én a csodálatos kilátással és remek konyhával büszkélkedő Up & Down étteremben kezdetét veszi a Golf Áramlat, a 2016-os év golfszezon-nyitó rendezvénye. A kissé ipari stílusban, de ugyanakk... read more..

Hazai hírek
312

Gyere bátran, irány Törökország!

 Elmúltak az ünnepek, szépen lassan visszarázódnunk a dolgos hétköznapokba, és a golfba is. Ennek jegyében megkezdődnek (a hagyományoknak megfelelően) golfozóink újévi „vándorlásai”, akik a jó idő rem... read more..

Hazai hírek
396

Játék a naplementében

 Hideg Dani és csapata megérkezett Törökországba, bár útjuk nem volt sétagalopp. Dani a helyszínről jelentkezik:... read more..

Hazai hírek
223

A fejlődés útján

 A Hungarian Golf Magazin stábja a holtszezonban sem pihen. Ez az időszak kimondottan kedvez a kötetlen évértékelő beszélgetéseknek. A következőkben a junior válogatott oszlopos tagja, Böndicz Gergő t... read more..

Találatok: 1 - 30 / 70

Közösségi oldalainkMédia ajánlat - impresszum

Facebook