December 2015 - Monthly Archive

December 2015

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 70 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
798

Szilveszteri bakancslista

Szilveszter estéjén buli-buli hátán, az egész világ pezsgésben van, feltételezhetően te sem maradsz majd ki az őrületből. Összeállítottunk egy listát, mellyel reméljük, hogy könnyebbé tehetjük a szilv... read more..

Hazai hírek
318

Sikeres csapatmunka Zircen

 Interjú-sorozatunk következő „áldozata”, az alig 23 éves, a honi golféletből jól ismert Hideg Dániel, aki első évét töltötte az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Forest Hills-i Golf & Country Club... read more..

Hazai hírek
488

Horváth Marcell különdíjban részesült

 Horváth Marcell eddigi pályafutása legjobb formáját nyújtotta 2015-ben. Ezért persze meg is dolgozott az elmúlt időszakban, szezonját teljes mértékben sikeresnek tartja. Fájó pont ugyan, hogy a Magya... read more..

Hazai hírek
448

Golfozunk, vagy ütögetünk?

 Kötél Balázstól megszokhattuk, hogy időről időre megosztja véleményét a Hungarian Golf hasábjain. Ezúttal saját fiát, Bencét értékeli, aki a decemberi díjátadón az Év Felfedezettje díjat vehette át 2... read more..

Footgolf
579

Világbajnoki évzárás

 A félidejéhez érkezett az első téli bajnokság, a Hinora Winter Footgolf Tour. A Magyar Golf Club footgolfosok által ritkán látogatott terepén Lengyel Béla volt a legjobb, a vb-re készülő válogatott k... read more..

Pálya hírek
154

GolfUSA 2015 B.Ú.É.K

 Üzletünk december 31-től 2016. január 5-ig zárva tart.... read more..

Hazai hírek
462

Sikeres esztendőt zárt Boróka!

 Az idei szezon megkoronázásaként, eredményeinek és a bajnoki címének köszönhetően indulhatott el korosztályos és felnőtt bajnokunk, Briglovics Boróka az idén 52. évfordulóját ünneplő Junior Orange Bo... read more..

Hazai hírek
348

Junior Orange Bowl 2.0

 Briglovics Boróka hétfőn folytatatta a Junior Orange Bowl International Golf Championship-et, az amatőr golfozók színe-javát felvonultató nemzetközi versenyt, Miamiban. A magyar golfozó az első napi ... read more..

Pálya hírek
167

Csoportos út Errol Bhalaival

Helyek már csak a február 13-20. hétre vannak!... read more..

Pálya hírek
179

Téli felkészülés a Sárkányban

 Itt az idő elkezdeni a téli felkészülést a nyári szezonra!... read more..

Hazai hírek
258

„Ez a díj mindannyiunké!”

 Az év utolsó hónapjában egyszerre önt el minket a békés ünnepi hangulat, a nosztalgia és a jövő évre készülődés izgalma, várakozása. Golfozóinkban is hasonló érzések kavaroghattak a Magyar Golfszövet... read more..

Hazai hírek
321

Minden kezdet nehéz

 Nem kezdett erősen korosztályos és felnőtt bajnokunk, Briglovics Boróka Miamiban. A Junior Orange Bowl International Golf Championship nyitónapját 85-ös eredménnyel zárta, így együttállásban a 38. he... read more..

Pálya hírek
170

Kezdje az Új évet golfozással

 Új Évi Golf Verseny/New Year’s Golf Cup Szeretettel meghívjuk minden kedves Golfozó Barátunkat Új Évi Golf Versenyére Fehér Zsolt és az OLGC szervezésében.... read more..

Pálya hírek
168

Ciprus a szívedben

 Ciprust mindenütt Aphrodité szigeteként ismerik: a legenda szerint itt született a szerelem és szépség istennője.... read more..

Hazai hírek
292

Máté élete formájában!

 Ugye mindannyian emlékeznek még az augusztus elején, a nyári forróságban megrendezett őrületes hajrát hozó Magyar Amatőr Nyílt Golf Bajnokságra? Igen! És a bajnokság egyik főhősére, Szeberényi Mátéra... read more..

Pálya hírek
296

Sárkány Indoor Golf Center Budapest

 Boldog, békés karácsonyi ünnepeket kívánunk!  Az ünnepek alatt ugyan zárva vagyunk (12.25-26,12.31-01.01.) de a két ünnep között a szokásos nyitva tartással várjuk a golfozóinkat reggel 08-22.00-ig.... read more..

Hazai hírek
233

Benne volt a kezében!

 A Miamiban jelenleg is zajló Junior Orange Bowl International Golf Championship-en, Boróka folytatta felzárkózását a nagy presztízzsel bíró tornán. A gyengécske első napi eredménye után (85 ütés), a ... read more..

Hazai hírek
216

Az Év Junior Lány Golfozója

 Vadkerti Adél, a tatai Old Lake Golf Club tagjaként lenyűgöző szezont produkált. Külföldön és itthon egyaránt kiemelkedően teljesített. Ennek elismeréseként vehette át az Év Junior Lány Golfozója cím... read more..

Hazai hírek
323

Készen állsz az ünnepre? Itt leellenőrizheted!

 Az ünnepi sürgés-forgásban hajlamosak vagyunk épp a legfontosabb dolgokról megfeledkezni. Összeállítottunk nektek egy listát, hogy tényleg mindent összegyűjtöttetek-e ahhoz, hogy a karácsony zökkenőm... read more..

Hazai hírek
292

Egy díjkiosztó margójára

 December 15-én, kedden a Sportok Házában tartotta meg a Magyar Golf Szövetség az Évzáró és Díjátadó ünnepségét, melyet évek óta rendszeresen megrendeznek. Hol kötődik rendezvényhez, hol nem. Az idei ... read more..

Pálya hírek
139

GolfUSA Karácsony

A két ünnep között, azaz 2015. december 28-tól 30-ig megszokott nyitvatartással, 10-től 18-ig szeretettel várunk mindenkit!... read more..

Hazai hírek
180

Mézeskalács karácsonyra

 Igen eseménydús és sikeres éven van túl Simmes Alexander, a Pannonia Golf Club versenyzője. Szinte egy az egyben lemásolta tavalyi szezonját magyar földön. Ahol elindult, gyakorlatilag nyert.... read more..

Hazai hírek
270

Legendák nyomában

 A Junior Orange Bowl International Golf Championship fennállásának 52. évfordulóját ünnepli 2015-ben. Az amatőr bajnokok nemzetközi meghívásos tornáját december 26 és 30. között rendezik Miamiban. Az... read more..

Hazai hírek
320

Boróka: Ez volt életem legjobb szezonja!

 A golfszezon véget ért. Amit sejteni lehetett az idény kezdete előtt, az megvalósult. Lajtai-Rózsa Csilla kiválásával (aki profiként igyekszik megvalósítani álmait), a hazai szövetségi versenyek és j... read more..

Hazai hírek
335

Ezúttal elmaradt a bravúr

 Nem sikerült, Lajtai-Rózsa Csilla nem jutott be a Marokkóban zajló Q-School finálé utolsó napi döntőjébe, miután az elvárt ütésszám felett hárommal zárta a negyedik napot. A döntő egyetlen magyar pro... read more..

Hazai hírek
313

„Nem szabad hibázni”

November 28. és december 5. között - immár 21. alkalommal - rendezték meg az Amatőr Golfvilágbajnokságot, az amatőr golfozók színe-javát felvonultató nemzetközi versenyt. Ebben az évben a rangos esemé... read more..

Hazai hírek
313

Rózsa Csilla útban a döntőbe

 Az első két nap kiegyensúlyozott kezdése után (-1, 0), a harmadik napon már feszültségtől izzott a levegő. December 20-án, vasárnap új felosztásban indultak a flightok az első két nap eredményei alap... read more..

Hazai hírek
156

A Ryder-kupa útja is Rómába vezet

Róma rendezheti a 2022-es Ryder-kupát, így eldőlt, hogy a magyar golfrajongóknak kicsit többet kell majd utazniuk ahhoz, hogy az európai és az amerikai nagyágyúk játékában gyönyörködhessenek. Róma ... read more..

Footgolf
678

Út Argentínába: 1. rész

 Január 5-10-ig Buenos Aires lesz a házigazdája a footgolf világbajnokságnak. A magyar csapat tizenhat fővel képviselteti magát a sportág második vb-jén. Sorozatunkban abc-sorrendben mutatjuk be a vál... read more..

Hazai hírek
352

Rózsa Csilla a legjobbak között Marokkóban

 Profi játékosunk, Lajtai-Rózsa Csilla, pályafutása alatt több ízben megmutatta: elegendő szorgalommal és elszántsággal semmi sem lehetetlen. A december 18-től 22-ig tartó Q-School finálé első napján ... read more..

Találatok: 1 - 30 / 70

Közösségi oldalainkMédia ajánlat - impresszum

Facebook