November 2015 - Monthly Archive

November 2015

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 70 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
307

Elindult a Sárkány Golf Tour 2015-16

 Az idei első versenyünk a következő hétvégén: Santa Claus Golf Cup majd két hét múlva Christmas Golf Cup.... read more..

Footgolf
690

Clarke triplázott, Magyarország harmadik

 Vasárnap befejeződött a European Footgolf Trophy Tour (EFTT) idei versenysorozata. Podusil György volt a legjobb magyar a beleki zárófordulóban, Bogár Krisztiánnak és Sain Antalnak is köszönhetően ha... read more..

Pálya hírek
348

Szövetségi versenyek helyszínei és időpontjai 2016-ban

 A Magyar Golf Szövetség Elnökségének határozata alapján a jövő évi versenyek helyszínei és időpontjai a következők: ... read more..

Hazai hírek
360

Audi quattro Cup World Final 2015

 Amatőr golfozóként mindig nagyszerű érzés egy nagy nemzetközi versenyen részt venni, pláne akkor, ha világdöntőről beszélünk. Ezt a feelinget élheti át magyar párosunk, Kiss Ferenc - dr. Kornya Lászl... read more..

Hazai hírek
363

„A golf? Az terápiás céllal kell!

 A senior női ranglista oszlopos tagja szoros küzdelem árán a képzeletbeli dobogó második fokára állhatott fel az idei évben ranglistán. Nem sikerült elérnie a hőn áhított 18-as handicapet, emiatt kis... read more..

Hazai hírek
162

Bonus Hét nyári greenekkel

A kedvező időjárásra való tekintettel a golfpálya nyitva tartását egy héttel meghosszabbítjuk, így 2015. december 6-ig játszható lesz a Pannónia.... read more..

Footgolf
877

Harc a dobogóért

 Három magyar játékos vesz részt a European Footgolf Trophy Tour (EFTT) idei, utolsó versenyén. A törökországi Belekben tartandó eseményen tizenkét országból hetven játékos áll az elrúgókhoz. A magyar... read more..

Pálya hírek
224

TÉLI NYITVA TARTÁS A HIGHLAND GOLF CLUBBAN

 A Highland Golf klubház bezárt, a driving range szőnyegek és a gyakorló labdák téli tárolóba kerültek.... read more..

Pálya hírek
155

Csoportos út Zsákai Jánossal

 Spanyolország, Costa de la Luz... read more..

Hazai hírek
280

Két szezon között

 Bár az idény véget ért, az élet nem állt meg a magyar golf színpadán. Abban biztosak lehetünk, hogy a tél a közelgő ünnepek meghittsége mellett sok munkával és gyakorlással telik majd golfozóink és a... read more..

Pálya hírek
139

Lisszabon és térsége

 Grande Real Vital Italia Hotel & Spa Cascais... read more..

Hazai hírek
172

Pannonia Hírlevél

 Téli pályazár... read more..

Hazai hírek
240

Utazás és golf

A női ranglista előkelő negyedik helyét birtokló golfozónak vajmi kevés alkalma volt a játékra ebben a szezonban. Viszont azokon a versenyeken, amelyeken lehetősége volt elindulni, igazán jól teljesít... read more..

Hazai hírek
228

Golf Cipruson

 Pár hete még izgalmasabbnál izgalmasabb versenyekről számolhattunk be, de a magyar golfozók télen sem tétlenkednek. Lelkes, fejlődni vágyó kompánia utazott Ciprusra november 24-én, ahol Errol Bhalai ... read more..

Hazai hírek
187

Black Friday akció

 Idén is megrendezzük november 27-én - e hét penteken - a Black Friday akciónkat. Minden ruházati terméket 50%, minden golfütőt 30% engedménnyel kínálunk ezen a napon, a készlet erejéig.... read more..

Pálya hírek
211

Pro & csoportok, Pro és csapata golfutazások

 A mai nap 20% engedmény érhető el a WizzAir járataira, aki gondolkozik bármelyik pro Csoporthoz való csatlakozásban, annak ajánljuk a mai lehetőséget.... read more..

Pálya hírek
167

Zalacsányból jelentik

 Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy a téli időszakban a karbantartási munkálatokra tekintettel green fee árainkból 20% kedvezményt kínálunk!... read more..

Hazai hírek
267

Wimbledon reloaded, avagy a golfozó Heinz Günthardt visszatért a teniszpályára hazánkban

A magyar sporttörténelem aranykönyvének kiemelkedő mérkőzésének a visszavágóját is megrendezték az idei Tennis Classics-on, amelyet újra megnyert Taróczy Balázs (61) és egykori páros társa, a svájci H... read more..

Footgolf
844

Maximális létszámú a magyar vb-keret

 Argentínában január 5-10-ig rendezik a sportág második világbajnokságát. A nemzetközi szövetség (FIFG) tagországai tizenhat főt indíthatnak a sportág második világbajnokságán. A magyar szövetség kihi... read more..

Footgolf
808

Varga Gábor sikerét hozta a zirci verseny

 A zirci Forest Hills pályáján ötvenen indultak a Hinora Winter Footgolf Tour 2015/2016-os sorozatának második állomásán. A legjobban Varga Gábor teljesített, 66 lövéssel az abszolút és a felnőtt férf... read more..

Hazai hírek
380

Tizennyolctól az elsőig

 November 22-én, vasárnap nem mindennapi versenyre került sor a tatai Old Lake-ben, a klub kiváló oktatója, Kuti Gábor szervezésében. Magyarországon második ízben rendezték meg a Reverse Golf Cup-ot, ... read more..

Hazai hírek
202

Horváth Marcell parádézott

Csípős reggel a St. Andrews-i Jubilee pályán, kék ég, várható erős széllökések, évek óta azt jelzi, hogy minden rendben lesz a Scottish Student Golfon. 1999 óta a Skót Premier Liga győztese, a Stirlin... read more..

Hazai hírek
237

Magyarország 2016-ban is az EGA naptárában

 Az Európai Golf Szövetség november 14-én, St. Andrews-ban tartotta éves közgyűlését. Collin Wood leköszönő elnök nyitóbeszédében megköszönte a tagszervezetek támogatását valamint hangsúlyozta az elmú... read more..

Hazai hírek
1815

Modell szépség a pályán

 A pécsi születésű, húszas éveinek elején járó modell, a védjegyévé vált fülig érő mosollyal pózol a különböző világmárkák prospektusain, és szerezte meg magának azt, amire vágyott. Boross Lily Rose c... read more..

Pálya hírek
183

Csoportos út Errol Bhalaival

  Korineum Golf Resort Észak-Ciprus ... read more..

Hazai hírek
282

Télen se maradjon golfverseny nélkül!

 Örömmel értesítünk minden golfszerelmest, hogy elindítjuk I. Pannonia-GolfUSA-FullSwing Winter Tour versenysorozatunkat, ahol értékes ajándékok mellett megnyerheti jövőévi klubbtagságiját is, melyet ... read more..

Hazai hírek
475

Beach golf az olasz tengerparton

 A BGSA (Beach Golf Sport Association) és a TF jóvoltából idén szeptemberben három hallgató, Kis-Szölgyémi Ákos, Bernát Barna és Kéri Zsófi együtt vehetett részt az egy hetes European Beach Golf Open ... read more..

Hazai hírek
215

Pannónia közlemény

 November 23-án és 24-én technikai okok miatt a Pannónia Golf & Country Club zárva lesz.... read more..

Pálya hírek
141

Last minute ajánlat

 Spanyolországi ajánlat:... read more..

Pálya hírek
196

SZEZONZÁRÓ GUNDEL-EBÉD ÉS TOMBOLA SORSOLÁS

 2015. november 22-én, vasárnap 11:30 órakor tartjuk az immár hagyományos szezonzáró ebédet a GUNDEL étteremben, a rendezvényen történik a 2016. évi klubtagsági akció értékes tombolanyereményeinek sor... read more..

Találatok: 1 - 30 / 70

Közösségi oldalainkMédia ajánlat - impresszum

Facebook