HG archívum

Október 2015

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 96 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
Matusa István
1365

„A vonzerő maga a társaság”

 Október 25.-én véget ért a 30 fordulóból álló tatai SEIKO Férfinapok sorozat, melyet idén hatodik alkalommal rendeztek meg. A versenysorozat győztesével, Magyar Tiborral beszélgettünk, aki szoros küz... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1106

McIlroy elégedett a játékával

Rory McIlroy számára nem úgy ért véget a szezon, ahogy azt szerette volna. Jóllehet az European Touron még arathat sikereket az évad során, hiszen a Final Series még csak most veszi kezdeté, ám a PGA ... Részletesen..

Footgolf
Matusa István
1295

Footgolf a KERT-ben

 Félreértés ne essék, nem az otthoni gyakorlásról lesz szó. A KERT, azaz a Közép-Kelet-Európai Rekreációs Társaság tisztelte meg sportágunkat, hogy idei harmadik számukban terjedelmes írást közöltek s... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1388

A letűnt szezon margójára

 A Greenkeepers Tournament dobogójának legfelső fokát a Garami István, Tóbiás Zsolt páros foglalhatta el. A Highland Golf Club pro edzőjének ezt megelőzően még nem volt lehetősége megszemlélni az új Z... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1061

A PGA of Hungary hivatalos látogatása a Zala Springsben

 Magyar profi golfozók előtt vizsgázott hétffőn a Zala Springs Golf Resort. A versenyzők nem csak a pályáról nyilatkoztak elismerően az idei utolsó pontszerző versenyen, hanem a klubház gyönyörű étter... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1230

Országos Match Play Kupa

 Nagy meglepetést tartogat számunkra a a Szentendrei Szigeten lévő patinás klub, ugyanis  október 31, november 1, valamint november 14-15-én Országos Match Play Kupának ad otthont, melynek a főnyeremé... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1025

Haney szerint Day a legjobb

Hank Haney azzal vált világhírűvé, hogy ő volt Tiger Woods swing-edzője. A szakember vezetésével Woods hat Majort nyert, majd a golfozó családi botránya után elváltak útjaik. Haneyt természetesen azót... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1809

Véget ért a 2015-ös Junior Tour

 Október 27.-én került megrendezésre a 2015-ös szezon utolsó Junior Tour fordulója 49 versenyzővel. Helyszínül a tökéletes vonalvezetésű és minőségű zalacsányi Zala Springs Golf Resort szolgált.Októbe... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1001

Világranglista: Rose nagyot ugrott előre

A Hong Kong Open megnyerésével Justin Rose a világranglista 6. helyére ugrott előre letaszítva onnan Henrik Stensont. Az angolok kiválósága remek formának örvend, az utóbbi 16 hónapban a mostani volt ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1220

Zserbó Kupa

A korábbi évekhez hasonlóan nagyszerű hangulatban vette kezdetét a Mészáros Zsolt ”Mészi”által támogatott Zserbó Kupa. Egy kis kávé kóstolást követően mindenkimegpróbálta a pályán a legjobb formáját h... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1223

Indul az Indoor Golf szezon

Sajnos az idei ősz nem igazán kedvezett a kültéri golfnak. A hétvégi óra átállítást követően jelentősen lerövidülnek a nappalok, igen korán be fog sötétedni. Az időjárás várható további romlásával ham... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1199

A magyar különítmény sikere Máltán

 A Royal Malta Golf Club-ban került a sor a 2 napos Malta Junior Open-re 6 ország (Finnország, Hollandia, Magyarország, Németország, Svédország és Málta) részvételével. Hazánkat Briglovics Boróka, Vad... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1225

Elkezdődött búcsú

 Közeledik a golfidény vége és ezt nemcsak az időjárás jelzi. (Bár a hétvégén kellemes napsütéses idő volt) A magyarországi golfpályák elkezdték  évzáró versenyeik lebonyolítását és az eredmények kihi... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1152

A falat le kell dönteni!

 Sok minden változott egy év alatt Morozov Mikhail-lal. 2014-es év végén leadta az amatőr státuszt és a 2015-ös szezont már profiként teljesítette. Az idei év tapasztalatairól és a jövőről vallott Mis... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1111

Szép eredmény Spanyolban !

 A Spanyolországban dolgozó Vainio Győri-Molnár Mária, ötszörös bajnoknőnk és női válogatottunk kapitánya ismét megosztotta velünk a jó hírt, kiváló eredményét.A Spanyolországban dolgozó Vainio Győri-... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1064

Martin Kaymer VS Nico Rosberg

 Egy különös, öt fordulóból álló kihívásra hívták meg Nico Rosberget és a golfozó Martin Kaymert, amelyek során egymás szakterületén kell összemérniük erejüket, a végső vesztesnek pedig ajándéktárgyak... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1164

Last minute:

 A Visszaszámlálás megkezdődött! Már csak egy nap van hátra a Forest Hills sportkomplexumban megrendezendő őrületes hangulatú, Októberfest versenyig! Európa egyik legnagyobb népünnepélyét, immáron a F... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1075

In Memoriam

 A 2015-ös Tatai Seiko Férfinapok szezonját egy nagyszabású záróforduló búcsúztatja október 25-én. A két napos esemény szombatján a Vajnóczki Gábor által kitalált apa-fiú napot tartanak az Old Lake-be... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1250

Miben más a golf?

 Nemrégiben szerkesztőségünk vendége volt hazánk nagyra becsült sportpszichológusa. Dr. Lénárt Ágota 1987 óta végzi az olimpiai csapatok és az egyéni sportolók pszichológiai felkészítését. Immáron a g... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1015

Jason Day újabb elismerése

Jason Day nyerte idén a „Don” névre keresztelt díjat, melyet Ausztráliában lényegében az év sportolójának osztanak ki. A világelső nem véletlenül érdemelte ki a büszke elismerést, ötször nyert idén a ... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1050

Woods nem adja fel!

Tiger Woods jelenleg Mexikóban tartózkodik, ám ahelyett, hogy éppen Matt Kucharral mérné össze erejét, ahogy a bemutatótorna eredeti forgatókönyvében az meg volt adva, gyerekekkel és a sajtó munkatárs... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
9702

Zala Springs Golf Resort

 Kedves Golf Játékos!Engedje meg, hogy elsőként értesítsük szezonális ajánlatunkról.Kedves Golf Játékos!Engedje meg, hogy elsőként értesítsük szezonális ajánlatunkról. 18 HOLE Nyitó golf csomag 1 éjs... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
990

Poulter bajban van

Ian Poulter igen mozgalmas hetek elé néz. Az angolok kiváló játékosa az utolsó pillanatban kapott indulási lehetőséget a Hong Kong Openre, ám ezen kívül még minimum három tornán kell elindulnia ahhoz,... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
960

Pistorius profi karrierre vágyik

Oscar Pistorius neve talán még a golfrajongók körében is jól cseng, legalábbis ismerős lehet. Ő az a paralimpikon, aki előbb sportpályafutásával, majd később barátnője „kivégzésével” vált híressé. Pis... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1321

Egy senior szemével

 Mi történik, ha egy junior elhagyja a korosztálya és a mögötte álló háttér óvó szárnyait? Van-e lehetőség arra, hogy valaki egy komplett karriert építsen a golf köré ma Magyarországon? Ezek komoly ké... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1106

Októberfest Szarvaskúton!

 Azoknak, akik október 24-én, szombaton Szarvaskútra látogatnak, igazi fesztiváli hangulatban lehet majd részük az Októberfeszt jegyében. Európa egyik legnagyobb népünnepélyét, immáron a Forest Hills ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1228

Máté duplázott

A tavalyi Golfutazások versenye után, bajnokunk, Szeberényi Máté ismét abszolút győzelemnek örülhetett, amivel kétszemélyes repülőjegyét is megváltotta a kellemes klímájú szigetországba, Ciprusra.A ta... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
1115

Best Improve VI.

 Kedves Golfozó Barátunk! Szeretettel meghívunk az VI. Best Improve versenyünkre!Kedves Golfozó Barátunk! Szeretettel meghívunk az VI. Best Improve versenyünkre!   VI. Best Improve 2015 október 23.... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1040

McIlroyt kis híján baleset érte

Rory McIlroy számára nem maradt túl emlékezetes az elmúlt héten rendezett Frys.com Open. Az észak-ír játékos a 26. helyen zárt, így nem meglepő, hogy semmi érdemlegeset nem tudott kiemelni a viadallal... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
1011

Spieth Szingapúrban kezdi az évet

A szervezők bejelentése szerint az Év Játékosának megválasztott Jordan Spieth is elindul a Singapore Openen. A négynapos viadal január 28-án veszi kezdetét, így biztossá vált, hogy az amerikai golfozó... Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 96

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

Keresés