October 2015 - Monthly Archive

October 2015

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 67 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
413

A letűnt szezon margójára

 A Greenkeepers Tournament dobogójának legfelső fokát a Garami István, Tóbiás Zsolt páros foglalhatta el. A Highland Golf Club pro edzőjének ezt megelőzően még nem volt lehetősége megszemlélni az új Z... read more..

Footgolf
377

Footgolf a KERT-ben

 Félreértés ne essék, nem az otthoni gyakorlásról lesz szó. A KERT, azaz a Közép-Kelet-Európai Rekreációs Társaság tisztelte meg sportágunkat, hogy idei harmadik számukban terjedelmes írást közöltek s... read more..

Hazai hírek
521

„A vonzerő maga a társaság”

 Október 25.-én véget ért a 30 fordulóból álló tatai SEIKO Férfinapok sorozat, melyet idén hatodik alkalommal rendeztek meg. A versenysorozat győztesével, Magyar Tiborral beszélgettünk, aki szoros küz... read more..

Hazai hírek
765

Véget ért a 2015-ös Junior Tour

 Október 27.-én került megrendezésre a 2015-ös szezon utolsó Junior Tour fordulója 49 versenyzővel. Helyszínül a tökéletes vonalvezetésű és minőségű zalacsányi Zala Springs Golf Resort szolgált.... read more..

Hazai hírek
348

Országos Match Play Kupa

 Nagy meglepetést tartogat számunkra a a Szentendrei Szigeten lévő patinás klub, ugyanis  október 31, november 1, valamint november 14-15-én Országos Match Play Kupának ad otthont, melynek a főnyeremé... read more..

Hazai hírek
258

A PGA of Hungary hivatalos látogatása a Zala Springsben

 Magyar profi golfozók előtt vizsgázott hétffőn a Zala Springs Golf Resort. A versenyzők nem csak a pályáról nyilatkoztak elismerően az idei utolsó pontszerző versenyen, hanem a klubház gyönyörű étter... read more..

Hazai hírek
275

Indul az Indoor Golf szezon

Sajnos az idei ősz nem igazán kedvezett a kültéri golfnak. A hétvégi óra átállítást követően jelentősen lerövidülnek a nappalok, igen korán be fog sötétedni. Az időjárás várható további romlásával ham... read more..

Hazai hírek
305

Zserbó Kupa

A korábbi évekhez hasonlóan nagyszerű hangulatban vette kezdetét a Mészáros Zsolt ”Mészi”által támogatott Zserbó Kupa. Egy kis kávé kóstolást követően mindenkimegpróbálta a pályán a legjobb formáját h... read more..

Hazai hírek
187

Szép eredmény Spanyolban !

 A Spanyolországban dolgozó Vainio Győri-Molnár Mária, ötszörös bajnoknőnk és női válogatottunk kapitánya ismét megosztotta velünk a jó hírt, kiváló eredményét.... read more..

Hazai hírek
273

A falat le kell dönteni!

 Sok minden változott egy év alatt Morozov Mikhail-lal. 2014-es év végén leadta az amatőr státuszt és a 2015-ös szezont már profiként teljesítette. Az idei év tapasztalatairól és a jövőről vallott Mis... read more..

Hazai hírek
328

Elkezdődött búcsú

 Közeledik a golfidény vége és ezt nemcsak az időjárás jelzi. (Bár a hétvégén kellemes napsütéses idő volt) A magyarországi golfpályák elkezdték  évzáró versenyeik lebonyolítását és az eredmények kihi... read more..

Hazai hírek
388

A magyar különítmény sikere Máltán

 A Royal Malta Golf Club-ban került a sor a 2 napos Malta Junior Open-re 6 ország (Finnország, Hollandia, Magyarország, Németország, Svédország és Málta) részvételével. Hazánkat Briglovics Boróka, Vad... read more..

Hazai hírek
170

Martin Kaymer VS Nico Rosberg

 Egy különös, öt fordulóból álló kihívásra hívták meg Nico Rosberget és a golfozó Martin Kaymert, amelyek során egymás szakterületén kell összemérniük erejüket, a végső vesztesnek pedig ajándéktárgyak... read more..

Hazai hírek
340

Miben más a golf?

 Nemrégiben szerkesztőségünk vendége volt hazánk nagyra becsült sportpszichológusa. Dr. Lénárt Ágota 1987 óta végzi az olimpiai csapatok és az egyéni sportolók pszichológiai felkészítését. Immáron a g... read more..

Hazai hírek
206

In Memoriam

 A 2015-ös Tatai Seiko Férfinapok szezonját egy nagyszabású záróforduló búcsúztatja október 25-én. A két napos esemény szombatján a Vajnóczki Gábor által kitalált apa-fiú napot tartanak az Old Lake-be... read more..

Hazai hírek
186

Last minute:

 A Visszaszámlálás megkezdődött! Már csak egy nap van hátra a Forest Hills sportkomplexumban megrendezendő őrületes hangulatú, Októberfest versenyig! Európa egyik legnagyobb népünnepélyét, immáron a F... read more..

Pálya hírek
219

Zala Springs Golf Resort

 Kedves Golf Játékos!Engedje meg, hogy elsőként értesítsük szezonális ajánlatunkról.... read more..

Hazai hírek
222

Októberfest Szarvaskúton!

 Azoknak, akik október 24-én, szombaton Szarvaskútra látogatnak, igazi fesztiváli hangulatban lehet majd részük az Októberfeszt jegyében. Európa egyik legnagyobb népünnepélyét, immáron a Forest Hills ... read more..

Hazai hírek
418

Egy senior szemével

 Mi történik, ha egy junior elhagyja a korosztálya és a mögötte álló háttér óvó szárnyait? Van-e lehetőség arra, hogy valaki egy komplett karriert építsen a golf köré ma Magyarországon? Ezek komoly ké... read more..

Hazai hírek
349

A hagyományteremtés szellemében

 Az október 17.-18.-i hétvégén rendezték meg a RyderCupot, a Forest Hills és a St. Lőrinc Golf Club közös rendezésű versenyét, amely a hagyományteremtés, a játékosok, és a klubok összefogása, illetve ... read more..

Pálya hírek
153

Best Improve VI.

 Kedves Golfozó Barátunk! Szeretettel meghívunk az VI. Best Improve versenyünkre!... read more..

Hazai hírek
264

Máté duplázott

A tavalyi Golfutazások versenye után, bajnokunk, Szeberényi Máté ismét abszolút győzelemnek örülhetett, amivel kétszemélyes repülőjegyét is megváltotta a kellemes klímájú szigetországba, Ciprusra.... read more..

Hazai hírek
1025

Párban szép a golf is

 Az október 17.-18.-i hétvégén, már több klubban érezhettük a szezon utolsó rúgásait. Szombaton az Országos utánpótlás ifjúsági felmérő versenyt rendezték a budapesti St. Lőrinc Golf Club-ban,  a feln... read more..

Footgolf
501

Bogár Krisztián az év legjobbja, megvan a vb-keret

 Véget ért a Footgolf Országos Bajnokság (FOB) 2015-ös idénye. Az utolsó, nyolcadik fordulót, a Future FM Footgolf Versenyt Korolovszky György pályacsúcs beállítással nyerte. Összetettben Bogár Kriszt... read more..

Hazai hírek
219

A golfpálya átmenetileg zárva tart Zircen

Az elmúlt napokban lehullott nagy mennyiségű eső miatt a Forest Hills golf pálya átmenetileg ZÁRVA tart.... read more..

Hazai hírek
373

Országos utánpótlás ifjúsági felmérő verseny 2015.

 A Budapest St. Lőrinc Golf Club adott otthont október 17.-én az Országos utánpótlás ifjúsági felmérő versenynek. Böndicz Gergő, a junior válogatott szövetségi kapitánya számolt be lapunknak az eredmé... read more..

Footgolf
459

Drámai végjáték következik

 Ennél fontosabb fordulót talán még nem rendeztek idehaza a Footgolf Országos Bajnokság (FOB) lassan kétéves történelmében. Kisorosziban, a Magyar Golf Club pályáján a nyolcadik fordulóval véget ér az... read more..

Hazai hírek
325

Alex második lett Angliában

 Véget ért az Angliában rendezett Lee Westwood Junior Golf Tour döntője, ahol a magyar színeket többszörös magyar bajnokunk, Simmes Alexander képviselte, ráadásul nem is akárhogyan! Összetettben a más... read more..

Hazai hírek
339

Évet értékelt Hahn Roland

 Hahn Roland szezonja, a nemrégiben megrendezett  PGA Tour záró állomásán véget ért. Eljött az ideje az értékelésnek, a számvetésnek.... read more..

Pálya hírek
178

VII. „Öt Nemzet” Nemzetközi Kupája

 Öt nemzet szenior golfozói hetedik alkalommal rendezték meg éves találkozójukat. A „Five Nations Trophy 2015” versenyre idén Olaszország Lombardia tartományában került sor, szeptember 23-25. között, ... read more..

Találatok: 1 - 30 / 67

Közösségi oldalainkMédia ajánlat - impresszum

Facebook