September 2015 - Monthly Archive

September 2015

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 86 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Footgolf
497

Megalakult a Magyar Footgolf Szövetség

 A Bazilika melletti MINI Bár Budapestben tartott sajtótájékoztatón jelentette be a footgolf hazai érdekképviselete a sportági szövetség megalakulását. A Magyar Footgolf Szövetség (MFGSZ) eddig is a h... read more..

Hazai hírek
409

BMW Golf Cup International a Pannónián

 Megkezdődik a Pannónián az októberi dömping, nem is akárhogyan, hiszen egy év kihagyás után ismét megrendezésre kerül a BMW Golf Cup International Hungarian Final, másnap pedig Ranglistaversenyünk le... read more..

Hazai hírek
447

Hölgyek a porondon:

 A szerdai megnyitó ünnepséggel hivatalosan is megkezdődött a European Ladies’ Club Trophy, a Tata-Remeteségben elterülő, Old Lake Golf Club pályáján. A hölgyek 14 csapatának versengése csütörtöktől e... read more..

Hazai hírek
547

Jövőre ugyanitt!

 Szeptember 27-én vasárnap a patinás szentendrei pályán véget ért a magyar golfélet egyik idei szenzációja, a több helyszínt érintő Lugosi Golf Tour versenysorozat. Az esemény pikantériáját az adta, h... read more..

Hazai hírek
390

Újabb EGA torna Tatán

 Október 1. és 3. között rendezik meg Tatán, az Európai Golf Szövetség (EGA) újabb versenyét a European Ladies’ Club Trophy-t. A magyar színeket a tatai klub három fiatal hölgytagja - Tóth Maya Napsug... read more..

Pálya hírek
171

Segafredo verseny

 Kedves Golfozó Barátunk! Sok szeretettel meghívunk a Segafredo versenyünkre!... read more..

Hazai hírek
308

Változékony idő, nagyszerű versenyek

 A hétvégén is folytatódott az ősz, sok-sok felhővel, időnként újra eleredő esővel, valamint szeles, hűvös idővel. Ettől függetlenül több neves, rangos versenyt bonyolítottak le. Szombaton Balatonudva... read more..

Footgolf
449

Taroltak a magyarok Zágrábban

 Megnyerte a csapatversenyt a magyar csapat a European Footgolf Trophy Tour (EFTT) tizenkettedik állomásán. A horvátországi viadalon Gelencsér Gábor szétlövés után második lett.... read more..

Hazai hírek
188

Zirc újra nyitva!

 Kedves Golfozó Társaink! Örömhírrel szolgálhatunk, hiszen hála a zirci greenkeeper csapata áldozatos munkájának, a pálya ismét a kedves sporttársak rendelkezésére áll. A forest hills-i team ismét fan... read more..

Hazai hírek
263

Háromszoros bajnok Závaczki

 2015 junior magyar bajnokára, Závaczki Bálintra újabb kihívás várt. A tét az volt a szlovákiai Penati Golf klubban, hogy immár másodszorra védheti-e meg címét és lehet háromszoros U.S.Kids Szlovák ba... read more..

Hazai hírek
232

Véget ért a U.S.Kids Szlovák bajnokság

 Korábban 2015-ös junior bajnokunkról, Závaczki Bálintról írtunk, aki zsinórban harmadszor nyerte meg a U.S.Kids Szlovák bajnokságot. A versenyen részt vett még magyar fiataljaink közül Bertényi Bence... read more..

Hazai hírek
336

Monarchia Kupa jövőre Balatonudvariban!

 Mint korábban beszámoltunk róla, óriási sikerrel ért véget a 2015-ös Monarchia kupa Nettó csapatunknak, akik 2007. után újra diadalmaskodtak. Hazaérkezését követően a válogatott vezetőjével, Sarlós T... read more..

Hazai hírek
235

Rajt – cél győzelem a Monarchia Kupán

 Szeptember 24-én ünnepélyes és részünkre felemelő eredményhirdetéssel fejeződött be Horvátországban a XVI. Monarchia Kupa.... read more..

Hazai hírek
244

A golfpálya átmenetileg zárva tart Zircen

 Az elmúlt 2 napban lehullott nagy mennyiségű eső, illetve a következő pár napra mondott rossz időjárási viszonyok miatt a Forest Hills golf pálya átmenetileg ZÁRVA tart.... read more..

Hazai hírek
336

Baráti szellemben

 Barátságos Match Play versenyt rendeztek szeptember 20-án vasárnap a szlovákiai Bacsfán. A vendéglátó a GC Welten csapata volt, akik a Pannonia GCC-t fogadták ezen a kissé szeles kora őszi napon. A m... read more..

Hazai hírek
272

Rajt-cél győzelem és egy 6. hely

 Csütörtökön véget ért a 2015-ös Monarchia Kupa. Az idei volt, a XVI. kiírás. A hat ország részvételével zajló hagyományos, nemzetközi, baráti megmérettetésen válogatottjaink jól teljesítettek. Nettó ... read more..

Hazai hírek
249

A pikáns Imperial ranglistaverseny

 Az Imperial Balaton Golf Club ismét egy eseménydús, igazán jó hangulatú hétvégét tudhat maga mögött. Az Imperial Ranglistaverseny újfent jókora sikert aratott. Sokan voltak, akik most, első alkalomma... read more..

Pálya hírek
199

Társasági verseny a Highlanden

 2015. szeptember 24-én, csütörtökön rendezték meg Budapest Highland Golf Club-ban a társasági versenysorozatuk kilencedik állomását, ahol játék mellett klubdélutánnal és változatos programokkal vártá... read more..

Footgolf
501

Közel harminc magyar a horvát openen

 Zágrábban rendezik a European Footgolf Trophy Tour tizenkettedik állomását. A verseny közelségét kihasználva összesen 26 magyar vizitál déli szomszédunknál. Jó eredmény esetén többen is komolyan előr... read more..

Hazai hírek
268

VIII. Business Team Masters Invitational 2015 golfkupa

 Hovánszky László (a Metspa ügyvezető igazgatója) idén már a 3. golfversenynek volt a fővédnöke, csakúgy, mint az elmúlt években. Szeptember 20-án, vasárnap reggel 10 órától (egy finom reggeli után), ... read more..

Hazai hírek
241

Betegen is jó formában!

 Az Osztrák Junior Tour hatodik, finálé előtti utolsó fordulójára, a Murau Kreischberg Golfklubban került sor, a már megszokott csodálatos alpesi környezetben, kifogástalan minőségű pályán. A hagyomán... read more..

Pálya hírek
232

Horvát Szenior Bajnokság 2015.

 2015. szeptember 1-3. között tartották déli szomszédunk nemzeti és nemzetközi bajnokságát a Savudria melletti Adriatic golf pályán. A Magyar Senior Golfozók Társasága részéről is meghirdetett verseny... read more..

Hazai hírek
442

Megnyílt a Zala Springs 18 szakasza

 A Zala Springs Golf Resort teljes 18 szakasza és a klubház 2015. szeptember 17-étől áll a vendégek rendelkezésre. Az Európában is kimagasló színvonalú és vonalvezetésű pálya terveit a világhírű golfp... read more..

Pálya hírek
182

LAST MINUTE AJÁNLAT:

 7 ÉJSZAKA SZÁLLÁS REGGELIVEL A THRACIAN CLIFFS Golf & Beach Resortban, apartmanban vagy stúdióban... read more..

Hazai hírek
694

Élen a Nettó csapat Horvátországban!

 Megkezdődött a Monarchia Kupa, ahol a nyitó- és a második napon is páros mérkőzések vannak. A záró fordulóban következhetnek majd az egyéni megmérettetések. A nyitónapon úgynevezett „négylabdás-legjo... read more..

Hazai hírek
322

Szeniorok Monarchiája

 Pár nap múlva egy már hagyományos és nemzetközi baráti célt szolgáló megmérettetés vár a magyar szenior válogatottra – a XVI. Monarchia Kupa, amelynek idén Horvátország a házigazdája. A versenyt az A... read more..

Hazai hírek
431

Versenydömping a hétvégén

 A világ golfbarátainak szeme hétvégén a Solheim Kupára figyelt, de mi nem feledkezünk meg hazai golfozóinkról sem. Különleges hétvége van mögöttünk, hiszen több klub is rangos eseménnyel jelentkezett... read more..

Pálya hírek
156

5. IVSZ InfoCom Golf Kupa

 Az IVSZ szakmai támogatásával az IKT iparág immár 5. alkalommal képviselteti magát a magyar golf életben. Az IVSZ InfoCom Golf Kupa nyílt verseny, amelyre minden golfozó jelentkezését várjuk, az IT s... read more..

Pálya hírek
196

Hole in One az Old Lake-ben

 Örömmel adjuk hírül, hogy a mai XVI. Séndor Kupa Senior Házaspáros versenyén. Szűcs Gabriella, az Old Lake tagja, Hole in one-t ütött a 16-os szakaszon.... read more..

Footgolf
328

Pályacsúccsal nyert a címvédő, Bogár az élre állt, megvan a junior és női bajnok

 Ahogy az várható volt, bőven tartogatott izgalmakat a Footgolf Országos Bajnokság (FOB) hetedik fordulója. A vb-kvalifikáció szempontjából is fontos hazai pontvadászatban már csak egy esély van előre... read more..

Találatok: 1 - 30 / 86

Közösségi oldalainkMédia ajánlat - impresszum

Facebook