August 2015 - Monthly Archive

August 2015

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 98 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
388

Rajt-cél győzelmet aratott Gearoid és Krisztina

 Alig hogy lecsengtek a Tom Burnett nevével fémjelzett HungarianCrown Junior háromnapos tornájának utózöngéi, a Pannónia Golf & Country Club csapata máris készülhetett a következő rangos eseményére, a... read more..

Hazai hírek
487

Csányi Olivéré a Kupa

 Vasárnap rendezték meg a tradicionális Magyar Örökség Kupát. A sorozat még 1987-ben kezdődött, Dr. Gáti Ferenc, a Kék Duna Golf Club elnöke (később, a Magyar Golf Szövetség, alapító elnöke) közbenjár... read more..

Footgolf
304

Négy magyar Angliában

 Tajtyi Róbert, Podusil György, Balázsi Csaba és Czirbus Tamás képviseli hazánkat a hétvégi, brit openen, azaz a European Footgolf Trophy Tour (EFTT) tizenegyedik állomásán.... read more..

Hazai hírek
553

Még néhány hely kiadó

 Az újkori magyar golfsport több mint húsz éve lassan kialakította az igényt egy olyan bajnokság létrehozására, mely kimondottan a 30 év feletti golfozók számára kerül megrendezésre.... read more..

Footgolf
205

Steril pályán a mezőny első felében végeztek a magyarok

 A hétvégén a Cambridge melletti, kizárólag footgolf céljára kialakított Milton Parkban a European Footgolf Trophy Tour (EFTT) tizenegyedik állomását bonyolították. Tajtyi Róbert a két nap alatt mínus... read more..

Hazai hírek
692

Két Playoff egy napon

 A nyárnak vége, az iskolába is lassan becsengetnek, hiszen szeptember 1-jével elkezdődik a 2015-2016-os tanév a juniorjainknak. Ennek okán igazi öröm golfnak lehettek tanúi a kilátogatók az augusztus... read more..

Hazai hírek
357

Vadkerti Adél újabb győzelme:

 Befejeződött az augusztus 26. és 28. között a máriavölgyi Pannonia Golf and Country Club-ban rendezett Hungarian Crown Junior háromnapos tornája. A Tom Burnett nevével fémjelzett World Junior Golf Se... read more..

Hazai hírek
394

Boróka a zirci Herend Kupa abszolút győztese

 Újabb nívós, a golfozók nagy részét megmozgató rendezvénnyel jelentkezett a nyár utolsó szombatján a zirci Forest Hills sportkomplexum. Augusztus 29-én egy különleges ranglista versennyel kedvestek a... read more..

Hazai hírek
352

Pannónia Masters 2015

 Jövő hét végén ismét Pannónia Masters! A 2 napos verseny második napján családi rendezvényekkel és putt versennyel várja a Vendégeket a Pannónia Golf & Country Club.... read more..

Hazai hírek
254

Folytatódik a Golfiesta Tour!

 Az egyik legbarátságosabb és legösszetartóbb hazai golfozó csapat egy kisebb nyári szünet után folytatta országjáró sorozatát, méghozzá a Golfiesta Tour V. fordulójával, melyet, ha lehet hinni az idő... read more..

Pálya hírek
177

“Tópart” Texas Scramble

 Kedves Golfozó Barátunk! Szeretettel meghívunk a “Tópart” Texas Scramble versenyünkre, szeptember 5.-én, Shot Gun: 14:00 órakor!... read more..

Hazai hírek
363

Vadkerti Adél az élre ugrott

 A csütörtöki játéknapon 9 nemzet 31 golfozójával folytatódott a Tom Burnett nevével fémjelzett WJGS sorozat, a HungarianCrown Junior elnevezésű verseny, az etyeki borvidék és Alcsútdoboz- Máriavölgy ... read more..

Hazai hírek
303

Véget ért a Szlovák Junior Nyílt Bajnokság

 Augusztus 25-27 között zajlott a Szlovák Junior Nyílt Bajnokság a Penati Golf Club-ban Senica-n. 9 ország - Csehország, Szlovákia, Szlovénia, Németország, Ausztria, Oroszország, Bulgária, Hollandia, ... read more..

Hazai hírek
308

Máriavölgyi specialisták az élen

 A tavalyi sikeres debütálás után idén is megrendezték a Dudás Károly által megálmodott Pannonia Masterst, amelynek első játéknapja volt szombaton a máriavölgyi Pannónia Golf & Country Club-ban. A tor... read more..

Pálya hírek
175

2016., GARANTÁLT TEE TIME AZ OLD COURSE-RA

 2015. AUGUSZTUS 26-ÁN 10 ÓRAKOR KEZDŐDIK. AZ OLD COURSE GARANTÁLT TEE TIME-NAK 2016-RA VONATKOZÓ ELŐZETES REGISZTRÁCIÓJA, CSAK 20 NAPON KERESZTÜL.... read more..

Hazai hírek
244

Juniorjaink a Szlovák Bajnokságon játszanak

 Augusztus 25-én kezdetét vette a Szlovák Junior Nyílt Bajnokság, amelynek a Penati Golf Club adott otthont. 126 játékos állt rajthoz kedden reggel, 72 fiú és 54 lány. Összesen öt kategóriában, U21 ju... read more..

Hazai hírek
339

Balatonudvariban folytatták a juniorok

 Augusztus 24-én, hétfőn rendezték meg a Junior Tour IX. fordulóját Balatonudvariban, a Royal Balaton Golf & Yacht Club par 72-es pályáján. A 41 fővel elinduló verseny sok izgalmat és meglepetést hozo... read more..

Hazai hírek
360

Külföldiek az élen

 A szerdai játéknappal kezdetét vette a Tom Burnett nevével fémjelzett World Junior Golf Series magyarországi állomása, a Hungarian Crown Junior torna, amelyet a máriavölgyi Pannonia Golf and Country ... read more..

Hazai hírek
241

Závaczkiék elégedettek

 Korában beszámoltunk róla, hogy válogatott golfozóink mellett, 2015-ös junior bajnokunk, Závaczki Bálint is nekivágott a háromnapos Szlovák Junior Nyílt Bajnokságnak. A helyszínről Závaczki Zsolt jel... read more..

Hazai hírek
263

Szlovák Junior Nyílt Bajnokság 2. Nap

 Szerdán reggel folytatódott a Szlovák Junior Nyílt Bajnokság, Senica-n. A lányok ezúttal reggel indultak, majd délután a fiúk kezdtek neki a 18 szakasznak. Az idő remek volt. A nehéz pin pozíciók ma ... read more..

Pálya hírek
226

Závaczki az U 16-os mezőny 10. helyén végzett

 Befejeződött a Szlovák Junior Open, ahol 2015-ös Junior bajnokunknak, Závaczki Bálintnak játékostársaival együtt a befejező napon az eddigiektől eltérő, erősen szeles idővel kellett megküzdenie.... read more..

Hazai hírek
262

Závaczki csúcsra járatva

 Závaczki Bálint - több golfozónkhoz hasonlóan - sűrű heteket tudhat maga mögött. Augusztus közepén az Osztrák junior Tour V. fordulójában, majd a következő hétvégén augusztus 21. és 22. között a U.S.... read more..

Hazai hírek
227

Horváth Marci elégedett

 Horváth Marci az eddigi legjobb formáját nyújtotta a Magyar Amatőr Nyílt Golfbajnokságon. Ezért persze meg is dolgozott az elmúlt időszakban, szezonját teljes mértékben sikeresnek tartja. Fájó pont u... read more..

Hazai hírek
283

A Match Play-specialista

 Nyugodtan mondhatjuk, Vadkerti Adél a betegségéből felépülve, ismét csúcsforma közelében játszik. Már a másfél héttel ezelőtt megrendezett Orosz Junior Nyílt Bajnokságon elért ezüstérme is ezt támasz... read more..

Footgolf
269

A Manchester United szurkolói rákaptak a footgolfra

 Több mint 23 ezer követője van a legnagyobb közösségi oldalon a Manchester United Fanatics Clubnak, Magyarország legnagyobb vörös ördögökért rajongó csoportjának. A honlap szerkesztői az I. Szent Ist... read more..

Pálya hírek
349

Hivatalosan is megkezdődött a Hungarian Crown Junior

 Augusztus 25-ei dátummal hivatalosan is megkezdődött a World Junior Golf Series (WJGS) nyitó állomása, a Hungarian Crown Junior torna, amely a máriavölgyi Pannonia Golf and Country Clubban kerül megr... read more..

Hazai hírek
271

Seniorok Európában

 Luxemburgban tartották az augusztus 9-e és 13-a között a senior golfozók Európa Bajnokságát. A csapatversenyeket nem kevés izgalom és fordulat jellemezte. A kontinensviadalon 23 nemzet 276 versenyzőj... read more..

Pálya hírek
376

Ralph nyerte a Budai Golf Kupát

 Az augusztus 22-én, szombaton, az Old Lake pályáján megrendezett Budai Golf Kupa ranglistaversenyen ismét nagy létszámmal (76) voltak jelen a versenyzők. A tavalyi versennyel ellentétben a mostani re... read more..

Hazai hírek
379

Vadkerti Adél nyerte a Lengyel Junior Nyílt Bajnokságot

 Ahogy azt már korábban írtuk, a Lengyel Junior Nyílt Bajnokságnak a Lengyel Szövetség egy speciális lebonyolítási formát választott. 2 nap strokeplay, majd 2 nap matchplay versenyformát. A kiírás sze... read more..

Hazai hírek
256

Végjátékban az idegek döntöttek

 Igazán kiélezett küzdelemmel ért véget a LET Access Series Ladies Open hostedby Fanny Sunesson elnevezésű tornája, ahol Lynn Carlsson, Laura Murray és Ariane Provot play off küzdelemmel döntötte el a... read more..

Találatok: 1 - 30 / 98

Közösségi oldalaink



Média ajánlat - impresszum

Facebook