July 2015 - Monthly Archive

July 2015

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 104 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Pálya hírek
292

Csoportos út Errol Bhalaival

 2015. október 23-30. Jelentkezési határidő 2015. július 31. Azt követően az ár emelkedik!... read more..

Pálya hírek
396

Elegáns búcsú Szlovákiától

 Július 28. és 30. között zajlott a szlovákiai Black Stork Golf Resort-ban, a Slovak Amateur Championship háromnapos tornája. A mezőny 73 főből állt. Különösen nehéz dolguk volt a játékosoknak, hiszen... read more..

Hazai hírek
643

Bence HOLE IN ONE-t ütött!

 Amíg fiataljaink itthon küzdenek a XXVI. Magyar Junior Nyílt Bajnokságon, addig másik földrészen Kötél Bence nyújt kiemelkedőt az U.S. Kids világbajnokságon. A torna első napján már letette névjegyét... read more..

Hazai hírek
474

Magyarok az élen

 Igazi golfos időben rajtolt el a XXVI. Magyar Junior Nyílt Bajnokság, ahol 43 játékos indult harcba a bajnoki címekért. A hagyományokhoz híven nyílt és hazai kategóriában értékelik a lányokat illetve... read more..

Hazai hírek
445

Alex már Angliára készülhet

 Szerdán véget ért a július 28 és 29 között megrendezett első magyar Lee Westwood Junior Golf bajnokság a tatai Old Lake Golf Klubban. Az első naphoz képest nem történt meglepetés, büszkén jelenthetjü... read more..

Hazai hírek
277

Ismét egy bódulatos golfverseny

 A hagyományokhoz hűen idén is megrendezésre kerül a Balatoni Borok Golfversenye, Balatonudvariban. A tradíciók keretein belül most a játékosok mellett a minőségi borok is főszerephez jutnak. Jobbnál ... read more..

Hazai hírek
305

Visszapillantó:

 Hétvégén rendezik meg a XXVI. Magyar Junior Nyílt Bajnokságot, ami minden bizonnyal a tavalyihoz hasonló izgalmakat hoz majd. Hétvégére kellemes golfos időt 30 °C körüli hőmérsékletet jósolnak.(verse... read more..

Pálya hírek
306

Startlista: XXVI. Magyar Junior Nyílt Bajnokság

 Startlista július 31-én.... read more..

Hazai hírek
338

Ütős kezdés Bulgáriában

 Mid-Amatőrjeink Zilahy Csaba, Meznerics Gergő, Dr. Csepregi László és Krémer András Magyarországot képviselve utaztak ki Bulgáriába, hogy részt vegyenek az European Team Shield Championshipen július ... read more..

Pálya hírek
228

Erős kezdés Németországban

 Mint beharangozó cikkünkben már említettük, Lajtai-Rózsa Csilla 3 hét intenzív gyakorlás után, ismét rajthoz állt, ám ezúttal a LET „előszobájának” tartott LET Access Tour hamburgi versenyén mérettet... read more..

Hazai hírek
234

Esőszünet Bulgáriában:

 Mid-amatőrjeink: Zilahy Csaba, Meznerics Gergő, Dr. Csepregi László és Krémer András Magyarországot képviselve folytatták a Bulgáriában rendezett European Team Shield Championshipet, ahol a stroke pl... read more..

Hazai hírek
334

Csicsi a jó időben bízik

 Lajtai-Rózsa Csilla folytatja 2015-ös szezonját ám ezúttal nem a Ladies European Tour-on, hanem a sorozat kistestvérének számító LET Access Series hamburgi állomásán áll az elütőhöz, ahol reményeink ... read more..

Hazai hírek
263

Kvartettünk a legjobbak között!

 Hazánk északi szomszédjában, Szlovákiában a Slovak Amateur Championship-en 4 golfozónk: Ralph Müller, O`Sullivan Gearoid, Szeberényi Máté és Horváth Marcell folytatta a küzdelmet a jobb helyezésért a... read more..

Hazai hírek
409

Papírforma eredmény a nyitányon:

 Megtörtént a Lee Westwood Golf Tour debütálása a tatai Old Lake Golf Club-ban, ahol 43 golfozó állt az elütőre az első napon. A várakozásoknak megfelelően Simmes Alexander érte el a legjobb eredményt... read more..

Footgolf
1911

Kisajátították a dobogót a magyarok Csehországban

 A European FootGolf Trophy Tour (EFTT) aktuális állomásán brit siker született. Magyar versenyző ezúttal nem vett részt a viadalon, a mieink Csehországban, pénzdíjas versenyen taroltak. A következő, ... read more..

Hazai hírek
400

Heroikus küzdelemben győzött Marci

 A Forest Hills Golf & Tennis Club nívós, az egész golfozói társadalmat megmozgató teltházas ranglista versenynek adott otthont július 25-én, szombaton, melynek névadó szponzora a Pappas Auto volt. Az... read more..

Hazai hírek
360

Surányi brillírozva nyerte a Herend Kupát

 Immár nyolcadik alkalommal rendezték meg a nagy hagyományokkal rendelkező Herendi porcelán nevét viselő bajnokságot, Balatonudvariban. A szép hagyományokkal rendelkező verseny családi hangulatú volt,... read more..

Hazai hírek
637

Szalmonellás volt a „desszert”

 Ne raboljuk egymás idejét! És főleg ne azokét, akik ebben a sportágban még úgy érzik, hogy van keresnivalójuk a pályán, akik nem csak gyakorolni járnak, hanem játszani, küzdeni és sikereket elérni is... read more..

Hazai hírek
194

Golfozó kvartettünk Szlovákiában!

 Amíg a juniorok Tatán a Lee Westwood Golf Tour versenyén küzdenek az angliai döntőre való kijutásért, addig a Pannonia csapata – Ralph Müller, O`Sullivan Gearoid, Szeberényi Máté- Horváth Marcellel k... read more..

Hazai hírek
175

Cobra Custom Fitting

 Szokásunkhoz híven egyik hónapot sem hagyjuk Custom Fitting nélkül, így azok, akik a szezon közepére váltak bizonytalanná ütőkészletükkel kapcsolatban, újra kipróbálhatják magukat és az újdonságokat.... read more..

Hazai hírek
410

Finálé az European Young Mastersen

 Véget ért a 2015-ös European Young Masters, a kontinens egyik legrangosabb fiú és lány csapatbajnoksága, amelyet Németország után ezúttal, a Svájci Golf Szövetség rendezésében tartottak július 23-25.... read more..

Pálya hírek
172

Kuttner Jánosra emlékezünk

 Már egy éve, hogy nincs közöttünk…De nem! Ez így nem igaz! Igenis itt van velünk! Itt van velünk kimagasló intelligenciája, humora, emberszeretete, a golf iránti alázata. Itt van velünk példamutatása... read more..

Hazai hírek
223

Golfozók, figyelem!

 Szombaton Forest Hills Ranglista Verseny! Ezért épp itt az ideje, hogy minden lehetséges információt begyűjtsünk ezen eseménnyel kapcsolatban. Gavin Irwin a Forest Hills vezető pro-ja számolt be lapu... read more..

Hazai hírek
152

Woods neve még mindig milliárdokat hoz

 Annak ellenére, hogy Tiger Woods két éve nem tud golftornát nyerni és a világranglistán jelenleg csak a 250. hely környékén jegyzik, a volt világelső neve továbbra is jól cseng. Legalábbis az üzleti ... read more..

Hazai hírek
404

Egy vegyes nap krónikája

 Folytatódott a 2015-ös Young Masters, az európai kontinens egyik legrangosabb fiú és lány csapatbajnokságának második stroke play köre. A július 23. és 25. között megrendezendő tornának a svájci Glan... read more..

Hazai hírek
251

Nyakunkon a Herend Balaton Golf Kupa

 Immáron nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre a Herendi porcelán nevét büszkén viselő bajnokság. A tekintélyes hagyományokkal rendelkező verseny a hazai golftársadalom nagy kedvence. Ezernyi külön... read more..

Hazai hírek
347

Harc a porcelánokért

 A vasárnap már vészesen közeledik. A hazai golftársadalom a verseny lázában ég. Annak érdekében, hogy eme feltételezésem ne maradjon megalapozatlan, felkerestük a kupa mindenkori nagy esélyesét, Batt... read more..

Footgolf
2755

Németországra fókuszálnak a mieink, Prágában melegítenek

 Az eredeti tervek szerint a European FootGolf Trophy Tour (EFTT) hétvégi, dublini versenyén is lett volna magyar induló, végül a mieink nélkül rendezik a kilencedik kört. A jövő heti német fordulóra ... read more..

Hazai hírek
360

Elegáns kezdés a Young Masters-en

 Csütörtökön végre elkezdődött a várva várt verseny Svájcban: a Young Masters. A Rózsa Csilla, Vadkerti Adél, Briglovics Boróka, Csányi Olivér, Rózsa Dávid nevével fémjelzett korszak után, újabb koros... read more..

Hazai hírek
363

Kezdődik a Lee Westwood Junior Golf Tour!

A magyar golfszerető közönség keddtől csütörtökig a tatai Old Lake Golf Club-ra figyel, ugyanis a Lee Westwood Golf Tour első közép-európai versenyét rendezik. A következő napokban összesen 29 magyar ... read more..

Találatok: 1 - 30 / 104

Közösségi oldalainkMédia ajánlat - impresszum

Facebook