June 2015 - Monthly Archive

June 2015

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 86 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
839

Az ízek szerelmesei:

 Az elmúlt hétvége központja a Bakonyban, a Forest Hills volt. A hagyományokhoz híven, június 27 -én, negyedik alkalommal rendezték meg az Ügyvéd GOLF Kupát, ám ezúttal a verseny résztvevői közt volta... read more..

Footgolf
1378

Tajtyi Róbert szétrúgás után nyert Belgiumban

 A European FootGolf Trophy Tour (EFTT) nyolcadik állomásának a Belgium határán található Henri-Chapelle adott otthont. A tavaly év végi portugáliai verseny óta először bizonyult magyar játékos a legj... read more..

Hazai hírek
864

Ez történt, így történt:

 Kellemes golfos időben, (23 °C körüli csúcshőmérséklet volt a hét végén) a szezon feléhez közeledve, a megszokottnál kevesebb golfversenyt rendeztek. De pánikra semmi ok, hiszen a kisebb szusszanásny... read more..

Pálya hírek
284

Önkénteseket keresnek!

 Szeretne részese lenni egy nagy tradíciókkal rendelkező, nívós golf eseménynek? Most lehetősége van arra, hogy fontos tagjává váljon az 55. Magyar Amatőr Golfbajnokság csapatának.... read more..

Hazai hírek
642

XVI. Szenior Masters Európa-bajnokság

 Június 30. és július 2. között,  Dánia közepén, Fyn szigetén rendezik a Masters Európa-bajnokságot, ahol a magyar csapatot Kovács István Tas csapatkapitány, Ellis Donald, Juszkó Stephan, Mánfay Molná... read more..

Pálya hírek
214

Pannoniai közlemény

Június 29-én hétfőn megkezdődik a pálya nyári karbantartása annak érdekében, hogy a szezon hátralevő részében vendégeink továbbra is kifogástalan körülmények között játszhassanak.  ... read more..

Footgolf
1651

Féltávnál a Trophy Tour

 Nyolcadik versenyhétvégéjéhez érkezett a European FootGolf Trophy Tour (EFTT). Balázsi Csaba, Papp Péter, Tajtyi Róbert és Podusil György képviseli a magyar színeket a soron következő, belga állomáso... read more..

Hazai hírek
641

Újabb bravúr Oroszországban

 Junior válogatottunknak véget ért a XXIV. Orosz Nyílt Bajnokság, amelyet június 25-28. között rendeztek az Agalarov Golf & Country Club pályáján. A magyar színeket Briglovics Boróka, Vadkerti Adél, C... read more..

Hazai hírek
281

Esőnap Oroszországban

 Nem volt szerencséjük a szervezőknek és a versenyzőknek az Orosz Nyílt Bajnokság harmadik napján. A heves esőzések miatt a pálya annyira játszhatatlanná vált, hogy a versenyt szombaton el sem tudták ... read more..

Hazai hírek
316

Profi triónk Csehországban!

 Junior nemzeti együttesünk után, profi golfozóinkon van a sor, hogy bizonyítsanak. A helyszín ezúttal Tálé, a szürkemedve pályája, ahol a magyar színeket Lugosi Balázs, Lugosi Tamás és Hahn Roland ké... read more..

Hazai hírek
442

Érett lett Csicsi!

 Meghatározó év a 2015-ös, első számú profi golfozónk, Lajtai Rózsa Csilla számára. Felnőtt és korosztályos magyar bajnokunk (a Pannonia Golf & Country Club és a Tom Burnett Golf Academy versenyzője) ... read more..

Hazai hírek
568

Boróka parádé

 Junior válogatottunknak folytatódott a XXIV. Orosz Nyílt Bajnokság, amelyet június 25-28. között a nagy kihívásokkal teli Agalarov Golf & Country Club pályáján rendeznek. Tizenkét ország, 107 verseny... read more..

Hazai hírek
437

A junior válogatott Oroszországban küzd

 Kezdetét vette a XXIV. Orosz Nyílt Bajnokság az Agalarov Golf & Country Club pályáján, ahol természetesen jelen van juniorválogatottunk is, immáron harmadik alkalommal. A magyar színeket ezúttal Brig... read more..

Hazai hírek
329

De Matteo Manassero karnyújtásnyira

 Igyekszünk minden magyar golfozó útját követni a világban. Simmes Alexander a június 6-i hétvégén a Horvát Nemzetközi Amatőr Bajnokságon szerepelt, ráadásul nem is akár hogyan! Szoros csatában végzet... read more..

Hazai hírek
238

Misa újra győzni szeretne

 Junior válogatottunk mellett Magyarországon élő orosz testvérpárosunk, Morozova Sofya és Morozov Mikhail is részt vesz a XXIV. Orosz Nyílt Bajnokságon. Misa idén már profiként és friss diplomásként v... read more..

Hazai hírek
277

Fiesta Máriavölgyben:

 A GolFiesta egyesület újabb programmal jelentkezett, folytatták eddig megkezdett útjukat: a kicsiktől a nagyokig kínáltak jobbnál-jobb lehetőségeket a kikapcsolódásra június 20-án, a Pannonia Golf & ... read more..

Hazai hírek
286

GOLF verseny a Forest Hillsen

 Ahogy már jeleztük, a hagyományokhoz híven, - negyedik alkalommal kerül megrendezésre az Ügyvéd GOLF Kupa, ám ezúttal a verseny részt vevői lesznek a golfozó orvosok is. ... read more..

Footgolf
2616

Bogár negyedik, Podusil megnyerte a matchplayt

 Újabb kétnapos tornán van túl a European FootGolf Trophy Tour (EFTT) mezőnye. A sorozat hetedik állomásán, Svájcban Bogár Krisztián éppen csak lemaradt a dobogóról, míg a különversenyt Podusil György... read more..

Hazai hírek
297

Orosz kiküldetés

 Újabb kiküldetésre utazik a junior válogatott egy része Böndicz Gergő szövetségi kapitány kíséretében, a helyszín Agalarov Golf & Country Club, ahol a XXIV. Orosz Nyílt Bajnokságot rendezik. A magyar... read more..

Hazai hírek
365

Hölgyek hétvégéje

 Egy újabb golfos hétvége múlt el, de az eddigiekkel ellentétben nem a trópusi forróság, hanem az olykor feltámadó viharos szél és a szemerkélő eső nehezítette a játékosok dolgát. Ahogy már megszokhat... read more..

Footgolf
1448

Átütő siker volt a III. Junior Footgolf Kupa

 Közel tizenöt klub küldött nyolcvannál is több játékost a III. Junior Footgolf Kupára. A Kisorosziban rendezett megmérettetésen négy korosztályban versengtek a fiatalok. A flightokat olyan nagyságok ... read more..

Hazai hírek
438

Az első magyar golfozó az Universiadén

 Alig pár nap múlva, július 3-án kezdetét veszi a 2015-ös Nyári Universiadé a Dél-koreai Gwangju városában. Az egyetemi sportolók számára rendezett legnagyobb nemzetközi eseményen, amelyet sokan az Ol... read more..

Hazai hírek
391

Eredményes zárónap

 Junior válogatottunknak véget ért a Litván Junior Nyílt Bajnokság, amelyet 2015. június 19-21. között, a litván Capitals Golf Clubban rendeztek meg. A válogatott tagjai Briglovics Boróka, Csányi Oliv... read more..

Hazai hírek
246

Závaczki kiélezett csatában lett második

 A magyar junior válogatott mellett Závaczki Bálint is részt vett a Litván Junior Nyílt Bajnokságon, ahol szoros küzdelemben végzett az U15-ös fiú kategória második helyén a hazai versenyző, Nesaule P... read more..

Pálya hírek
301

SZENT IVÁN TEXAS OPEN

 A lenti linken olvashattok a U.S. OPEN előkészületeiről és képekkel is illusztrálják, hogy a világ legkiválóbb játékosainak életét esetenként szándékosan nehezítik „rossz állapotú” pálya-részekkel és... read more..

Hazai hírek
243

A junior válogatott Litvániában küzd

 2015. június 19-21. között, a litván Capitals Golf Clubban rendezik a Litván Junior Nyílt Bajnokságot. A magyar színeket Briglovics Boróka, Csányi Olivér, Paál Julianna, Rózsa Dániel, Rózsa Dávid és ... read more..

Hazai hírek
329

Horváth Marcell az Universiadéra utazók között

 Letették az esküt a dél-koreai Kvangdzsuban, július 3-14. között sorra kerülő XXVIII. Nyári Universiadén szereplő magyar versenyzők. A Testnevelési Egyetemen pénteken megtartott ünnepségen a fogadalo... read more..

Hazai hírek
261

Iskolapadból a golfpályára!

 Véget ért felnőtt és korosztályos magyar bajnokunk, Rózsa Csilla negyedik Ladies European Tour versenye. A 200 ezer euró összdíjazású Deloitte Ladies Open-en, bajnokunk egyszerűen nem találta formájá... read more..

Pálya hírek
359

Gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni:

 A GolFiesta egyesülete újabb programmal jelentkezik, ahol folytatják eddigi útjukat: a kicsiktől a nagyokig kínálnak jobbnál-jobb lehetőségeket a kikapcsolódásra június 20-án. A golfverseny és család... read more..

Pálya hírek
188

ELŐFOGLALÁSI KEDVEZMÉNY –

 Spanyolország, Huelva….... read more..

Találatok: 1 - 30 / 86

Közösségi oldalainkMédia ajánlat - impresszum

Facebook