May 2015 - Monthly Archive

May 2015

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 98 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Pálya hírek
259

Junior golftábor Balatongyörökön

 Sok szeretettel várjuk a golfozni vágyó gyerekeket a balatongyöröki Golfclub Imperial Balaton balatoni golftáborába!... read more..

Hazai hírek
580

Rajt-cél győzelmet aratott Alex

 Óriási küzdelemmel ért véget a május utolsó hétvégéjén rendezett IV. Magyar Nyílt Match Play Bajnokság.  Mindenki kitett magáért, sok jó teljesítményt láthattunk, de a figyelem középpontjában a Panno... read more..

Hazai hírek
610

A nagy kérdés:

 A Magyar Nyílt Match Play Bajnokság második napján folytatódtak a küzdelmek. Mindenkire két ütközet várt és kiderült, hogy idén ki az a két ember, aki farkasszemet nézhet a IV. Match Play Bajnoki cím... read more..

Hazai hírek
515

Presztízscsata Máriavölgyben

 Negyedszázados jubileumát ünnepli idén az Audi quattro Cup, a világ legnagyobb amatőr versenysorozata, amely a tavalyi évhez hasonlóan ellátogatott Máriavölgybe május 30-án, a Pannonia Golf & Country... read more..

Hazai hírek
424

Simmes címvédésre készül

 Május 29. és 31. között rendezik meg Tatán a IV. Nyílt Match Play Bajnokságot. Visszatekintőnk után, melyben a tavalyi év izgalmait és fordulatait idéztük fel, most ideje, hogy kicsit előretekintsünk... read more..

Pálya hírek
196

ELKEZDŐDÖTT A IV. MAGYAR NYÍLT MATCH PLAY BAJNOKSÁG

 A Magyar Golf Szövetség 2015. május 29-31. között, a tatai Old Lake Golf Clubban rendezi a IV. Magyar Nyílt Match Play Bajnokságot. 2012-ben a Magyar Golf Szövetség azzal a szándékkal emelte be a szö... read more..

Hazai hírek
432

Ítéletidő – és tisztes helytállás Skóciában!

 Május 26. és 28. között Skóciában rendezték meg a U.S.Kids Golf European Championship-et, amelyre négy fiatal magyar golfozónk utazott ki. Závaczki Bálint és Kötél Bence, már visszatérőként vettek ré... read more..

Hazai hírek
507

Mínusz a nyári melegben:

 Alig hogy lecsengtek a Magyar Kupa utózöngéi, máris itt van a következő nagy szövetségi verseny: a IV. Magyar Nyílt Match Play Bajnokság, melynek első napi stroke play selejtezőjét tartották pénteken... read more..

Hazai hírek
537

Lelkiismeretből jeles!

 Hiába indult jól profi golfozónk, Hahn Roland D+D REAL Czech Challenge viadala, egy figyelmetlenség miatt kizárták a versenyből. Annyi bizonyos, hogy nagy nyomás nehezedett a 25 éves magyar versenyző... read more..

Hazai hírek
281

Match Play Bajnokság: visszatekintés a tavalyi évre

 Hétvégén rendezik meg a IV. Match Play Bajnokságot, ami a tavalyihoz hasonló párharcokkal és izgalmakkal kecsegtet. Ha az időjárás nem szól közbe, jó hangulatú, színvonalas pár napunk lesz. Pillantsu... read more..

Hazai hírek
356

Fiataljaink továbbra is az élmezőnyben!

 Folytatódtak a küzdelmek a U.S.Kids Golf European Championship-en, Skóciában, ahol magyar junior golfozóink: Závaczki Bálint, Kötél Bence, Bertényi Bence és Horváth Ákos- ismét pályára léptek.... read more..

Footgolf
311

Pál Zoltán hosszútávra tervez a footgolffal

 A Vasas egykori kiválósága is részt vett a Footgolf Országos Bajnokság (FOB) harmadik fordulójában. Kisorosziban a pontszerzők között végzett, és tervei szerint meg sem áll az első tízig.... read more..

Pálya hírek
202

5 birdie és 1 eagle a cél!

 Május 28-án, csütörtökön kezdődik és vasárnapig tart a Challenge Tour aktuális tornája, a 170 ezer euró összdíjazású D+D REAL Czech Challenge. Hahn Roland ezúttal is barátjával, Eiring Kriftóffal az ... read more..

Hazai hírek
423

Hole in one, eagle és -1-es score!

 Profi golfozónk, Hahn Roland csütörtökön folytatta szezonját a Challenge Tour-on. A helyszín ezúttal a Csehország, a Golf & Spa Kunetická Hora par 72-es pályája.  A május 28. és 31. között megrendeze... read more..

Hazai hírek
254

Danny Blue és tanítványai a Highland-en

 Május 28-án, csütörtökön NECKERMANN TÁRSASÁGI VERSENY a Highland Golf Clubban.... read more..

Hazai hírek
387

A BB „különítmény” belevágott

 A magyar golfozók keddtől csütörtökig Skóciára figyelnek, ugyanis a BB különítmény néhány tagja az itt rendezendő U.S.Kids Golf European Championship-en áll elütőre. A magyar fiataloknak nincs könnyű... read more..

Hazai hírek
354

Audi quattro Cup a Pannonián

 Negyedszázados jubileumát ünnepli idén az Audi quattro Cup, a világ legnagyobb amatőr versenysorozata. A Pannonia Golf & Country Club 2015. május 30-án, szombaton lesz házigazdája a 25. Audi quattro ... read more..

Footgolf
364

Podusil György második Floridában

A világ legnagyobb pénzdíjas versenyén, az Egyesült Államokban négy magyar képviselte hazánkat. A Budapest FootGolf Team játékosai közül ketten is a legjobb ötben végeztek a US Pro-Am Tour második áll... read more..

Hazai hírek
446

Megérkeztek a magyar fiatalok Skóciába!

 Négy magyar fiatal utazott ki, a Skóciában megrendezendő U.S.Kids Golf European Championship-re. Závaczki Balint és Kötél Bence, már visszatérőként vesz részt a kontinens viadalon, Bálint harmadszor,... read more..

Hazai hírek
403

Az utolsó verseny históriája

 Már két hét is eltelt már a 26. Magyar Kupa óta, mégis fontosnak tartottuk, hogy senior golfozónkat, Koplányi Tibort is megszólaltassuk, akinek a képzeletbeli szemüvegén keresztül pillanthatunk vissz... read more..

Hazai hírek
298

Világhírességek Forest Hills-en

 Az újonnan bajnokká avatott MKB-MVM Veszprém a Forest Hills Biohotel & Golf Klubban pihente ki a keddi mérkőzés fáradalmait. Az elért sikereik ellenére végtelenül szerény és közvetlen játékosok ugyan... read more..

Hazai hírek
370

Alakul, alakul, de CUT-ot még nem ért!

 Profi golfozónk, a 25 éves Hahn Roland Challenge Tour versenye véget ért Ausztriában.  A 180 ezer euró összdíjazású viadalon, Rolandnak nem sikerült beverekednie magát a legjobb golfozók közé, így a ... read more..

Hazai hírek
446

Egy legény maradt talpon!

        A szombati esőnap után, vasárnap már örülhettünk, hiszen az ország nagy részén a napsütés vette át az irányítást. Ezért, aki golfozni szeretett volna, vasárnap megtehette, több helyen felo... read more..

Pálya hírek
193

Hödlmayr Kupa ELMARAD!

 Az elmúlt napok esős időjárása miatt a szombati Hödlmayr Golf Kupa elhalasztásra kerül. Az új időpontról minden érdeklődőt tájékoztatunk honlapunkon. Megértésüket köszönjük! - számolt be az Old Lake ... read more..

Hazai hírek
248

Oxygen Wellness Kupa a Pannonián ELHALASZTVA!

 Kedves Játékosok! Az elmúlt időszak folyamatos esőzései a Pannonia Golf & Country Club pályáját sem kímélték. A szakaszok jelenleg nagyon vizesek, több fairway-en és bunkerben is tócsák vannak, ennek... read more..

Hazai hírek
311

Závaczki átmentette a formáját

 Az elmúlt hétvégére kérdése az volt, hogy Závaczki Bálintnak sikerül-e a forma-mentés. A Magyar Kupán bruttó 6. helyezett és a legjobb fiú junior eredményt elérő versenyző az Osztrák Junior Tour máso... read more..

Hazai hírek
378

Pünkösdi maraton

 Mozgalmas hétvége előtt állunk. Hosszú lesz, mert pünkösd miatt, a hétfő is munkaszünet és mozgalmas, mert ilyenkor a fél ország útra kel. Sok lehetősége lesz a golfozóknak a három napban. A következ... read more..

Hazai hírek
305

Császári minden szinten

 Május 24-én vasárnap kerül megrendezésre az Imperial golfklub nagy sikerű versenye a Presidents Cup, ami az idény egyik nívós eseményének számít a klub életében. Arról, hogy hogyan készülnek az Golfc... read more..

Hazai hírek
285

Elhalasztásról szól a fáma

 Országszerte heves zivatarok fenyegetnek, ami talán ezen a hétvégén a golfozók szívének esik a legrosszabbul.  A kiszámíthatatlan és kedvezőtlen időjárás kellemetlen velejárója a Forest Hills Biohote... read more..

Hazai hírek
375

A Golfiestások bevették Tatát

 A hét végén rendezték meg a Golfiesta tour II. fordulóját, csodálatos időben, gyönyörű pályán az Old Lake Golf Club-ban. Csikós Gábort, a Golfiesta Se elnökét kérdeztük a versenyről:... read more..

Találatok: 1 - 30 / 98

Közösségi oldalainkMédia ajánlat - impresszum

Facebook