April 2015 - Monthly Archive

April 2015

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 97 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Pálya hírek
349

Figyelem! Jelentkezés határideje 2015. április 30

 A Magyar Golf Szövetség 2015-ben ismét szabály tanfolyamot és golfbíró képzést indít. Várunk olyan alapvető gyakorlati golfozási ismeretekkel rendelkező jelentkezőket, akik el kívánják mélyíteni golf... read more..

Hazai hírek
575

Újabb lehetőség a kitörésre

 Szerkesztőségünk vendége volt, a már 17 éve Magyarországon élő, korábbi profi golfozó, golfmanager, Damian MacPherson, aki egy csésze kávé mellett beszélt a nemrégiben aláírt szerződésről, a Lee West... read more..

Hazai hírek
525

Dibusz tettre készen

 Az idén szenior korba lépő Dibusz Lászlót kerestük fel telefonon, aki tőlünk tudta meg a jó hírt, hogy bekerült az augusztusi luxemburgi szenior Európa Bajnokságra utazó keretbe.... read more..

Hazai hírek
353

Custom Fitting

  Szeretettel várjuk Önöket május 1-jén  a Golftanyán, másnap, 2-án pedig a Pannonia Golf and Country Clubban megrendezésre kerülő Callaway egyedi bemérésre /Custom Fitting/. – számolt be a Golf USA.... read more..

Hazai hírek
372

Skalica mindig „huzatos”

 Závaczki Bálint, - bár még év végi vizsgái nem értek véget, - már több versenyen is sikerrel szerepelt. Bálintnak ez az időszak a legnehezebb, amikor a vizsgái még tartanak, de már a versenyek is biz... read more..

Hazai hírek
1479

Forrai-éttermek a legjobbak között

 Elkészült a TOP 25-ös lista a legjobb budapesti olasz éttermekről, amelyet az Egy nap a városban blog csapata állított össze. Hosszú ideje járták a várost és megettek több kiló tésztát, szószt, darál... read more..

Footgolf
323

HÖRMANN FOOTGOLF VERSENY 3. FORDULÓ

 Május 16-án, a a Footgolf Országos Bajnokság (FOB) III. fordulójára kerül sor Kisorosziban. Jelentkezni már lehet a versenyre.... read more..

Hazai hírek
427

Hol játszhatunk és mit a hosszú hétvégén?

 Mozgalmas hétvége áll előttünk. Hosszú, mert a május 1. miatt, péntekkel egészül ki a szombat és a vasárnap, és mozgalmas, mert ilyenkor a fél ország útra kel. Sok lehetősége lesz a golfozóknak a hár... read more..

Hazai hírek
406

Újabb gyöngyszem épül Magyarországon

A Zala Springs golfpályán járt Bruce Charlton, a Robert Trent Jones, Jr. iroda tervező vezetője és elnöke, hogy személyesen ellenőrizhesse a kivitelezést. Bruce Charlton:"Világszínvonalú pályát építün... read more..

Hazai hírek
305

Last minute

 A Visszaszámlálás megkezdődött! Már csak pár nap van hátra a Forest Hills sportkomplexumban megrendezendő baráti hangulatú, golf és tenisz versenyig, ahol telt ház várható! A szezonköszöntőnek is bei... read more..

Pálya hírek
956

Junior Tour III-IV. információk

 A Junior Tour III. fordulója a zsirai Sonnengolf Club pályáján, míg a IV. forduló a büki Birdland Golf & Country Clubban kerül megrendezésre.... read more..

Pálya hírek
328

I. Best Improve 2015

Rendező: Golfclub Imperial Balaton... read more..

Pálya hírek
523

Rendkívüli hír

 Rendkívüli versennyel bővült az Old Lake Golf Club verseny palettája! ”Főkolomposunk” Szalai Ervin és főkolompos klubkapitányunk, Rózsavölgyi János szervezésében- az egész szezonon átívelő- Old Lake ... read more..

Hazai hírek
718

A hétvége abszolút győztese: Ralph Müller

 Igazi tavaszi idő, jó állapotú pályák és remek hangulatú rangos versenyek jellemezték az elmúlt hétvégét az ország több klubjában. Elég csak a Tatán, szombaton megrendezett Novotel Golf Kupára, vagy ... read more..

Pálya hírek
460

Pannonia közlemény

 A Pannonia Golf & Country Club pályája 2015. április 28 és 30 között (keddtől csütörtökig) több a délelőtti időszakban lévő eseménynek ad otthont, ennek megfelelően a délelőtti szabad tee time-okról ... read more..

Hazai hírek
558

Tűzijáték és érzelmes búcsú a Fináléban

 Különleges és izgalmas négy napon vagyunk túl. Az Olimpiai Reménységek Tornája előtt sokan féltették EOHT csapatunkat, hogy csak a tisztes helytállás marad nekik. Ezzel szemben – az utolsó nap előtt ... read more..

Hazai hírek
396

A golf és a tenisz exkluzív találkozója

 Egy színesnek és érdekesnek ígérkező programmal indítja útjára a 2015-ös szezont a szarvaskúti Forest Hills sportkomplexum május első szombatján, ahol a golf és a tenisz exkluzív találkozójára kerül ... read more..

Hazai hírek
319

Juniorok figyelem!

 Mint korábban beszámoltunk róla, hogy nemrégiben aláírásra került a Lee Westwood Golf Academy és a tatai Old Lake Golf Club között az a szerződés, mely szerint 2015. Július 27-29. között nagyszabású ... read more..

Hazai hírek
538

Bravúros szereplés az EOHT-n

 Hogy az egyik legizgalmasabb és legnehezebb nap várt ránk az Olimpiai Reménységek Tornájának harmadik napján, afelől nem volt kétségünk, hiszen délelőtt a címvédő csehek, majd délután a tavalyi dobog... read more..

Hazai hírek
219

Nyílt verseny a Balatonnál

 Időpont: 2015. május 02.... read more..

Hazai hírek
397

Kötelező győzelem: Teljesítve!

Gyönyörű napsütéses időre ébredhettek a játékosok csütörtökön, a szlovákiai Bacsfán, a III. Olimpiai Reménységek Tornájának második napján. Magyar csapatainkra talán a legkönnyebb nap várt, hiszen a t... read more..

Hazai hírek
517

Elegáns kezdés Szlovákiában

 A magyar golfszerető közönség vélhetően csütörtöktől vasárnapig a szlovákiai Golf Club Welten pályájára figyel, ugyanis a magyar junior válogatott EOHT csapata az itt rendezendő III. Olimpiai Reménys... read more..

Hazai hírek
272

A Tensi Holiday Kupával indul az idei Pannonia Challenge Tour!

 Emlékeznek még? Az eredetileg április 4-ére kitűzött Challenge Tour nyitányt, a szeles bolondos áprilisi időjárás miatt el kellett halasztani. Most hétvégén azonban mindent bepótolhatnak a Challenge ... read more..

Hazai hírek
321

A CUT-ra még várni kell

 A 2014-es magyar profi ranglista győztese, Hahn Roland Challenge Tour versenye véget ért.  A 160 ezer euró összdíjazású Challenge de Madrid viadalán, Rolandnak nem sikerült beverekednie magát a legjo... read more..

Pálya hírek
221

Novotel Golf Kupa

 A Novotel Hotels és a tatai Old Lake Golf Club – immár 5. alkalommal- szeretettel meghív minden játékost a 2015. évi Novotel Golf Kupára, április 25-én, szombaton. A főszponzor speciális Novotel cate... read more..

Pálya hírek
335

9 LYUKÚ SCRAMBLE GOLFVERSENY – Zala Springs

 A Zala Springs Golf Resort szeretettel meghívja Önt a 2015. május 2-án, szombaton megrendezésre kerülő 9 lyukú Scramble golfversenyére (2 fős flight-ok).... read more..

Hazai hírek
459

Rózsa: „Annyit ígérhetek, hogy küzdeni fogunk!”

 A válogatott EOHT fiú csapatának rangidősével, Rózsa Dáviddal volt alkalmunk néhány szót váltani a közelgő Olimpiai Reménységek Versenye előtt. A Pannonia Golf & Country Club versenyzője az esélyekrő... read more..

Hazai hírek
257

Biztató játék, mégis +5-ös score

 Mint korábban hírt adtunk róla, profi golfozónk, Hahn Roland, rövid itthon töltött idő után Spanyolországba ment, hogy megkezdje idei szereplését a Challange Tour-on. A helyszín a mardidi, El Encín G... read more..

Footgolf
304

Papp Péter: Reszkess, Európa!

 Szlovákiában, a Malacka nevű településen rendezték a European Footgolf Trophy Tour (EFTT) második állomását. A versenyt az olasz Marco Caricato nyerte a német Alex Kober és a brit Paul Oliver előtt. ... read more..

Pálya hírek
339

Fucskó Tünde visszatér

 2015. április 18-án sikeresen lezajlott a Bírótalálkozó, melynek idén az Old Lake Golf Hotel**** adott otthont.... read more..

Találatok: 1 - 30 / 97

Közösségi oldalainkMédia ajánlat - impresszum

Facebook