HG archívum

Március 2015

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 117 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
Matusa István
726

Kezdődhet a tánc…

 Borókával ciprusi edzőtáborozása után beszélgettünk. A Pannonia Golf & Country Club versenyzője jövőbeli céljairól, valamint a közelgő EOHT-ről is beszélt lapunknak, amely többeknek: Vadkerti Adélnak... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
608

EGYNAPOS “JUNIOR TOUR” AKCIÓ A HIGHLANDEN!

 Április 2-án, csütörtökön a Junior Tour Highlandes fordulóján 20.000 forint kedvezménnyel, 59.990 forintért lehet 2015-ös junior tagságot vásárolni. Emlékeztetőül: a Highlanden a junior kategória a 6... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
743

Breaking: Szelek szárnyán CUT-olt

 Horváth Marcell karrierje meredeken ível felfelé, hiszen a St. Andrews egyetem közgazdaságtan és menedzsment szakos hallgatója, emellett szenvedélyének, a golfnak is hódolhat az egyetemi csapatban. J... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
321

Erős mezőny a WGC-Match Play tornán

Rory McIlroy, Henrik Stenson és Bubba Watson is jelezte a szervezőknek, hogy ott lesznek a World Golf Championship következő tornáján, a Match Play bajnokságon. A világranglista első három helyezettjé... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
277

Stenson lebetegedett

Henrik Stenson bejelentette, hogy influenza miatt kihagyja a Shell Houston Opent. A svédek világranglista másodikja reményeit fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy a Mastersen már el tud indulni, igaz a... Részletesen..

Footgolf
Matusa István
615

Footgolf Zircen

Footgolf Országos Bajnokságának 2.fordulója a Forest Hills sportkomplexumában, Szarvaskúton kerül megrendezésre. Történelmi pillanat a klub életében, hiszen először látogat a Footgolf mezőnye a létesí... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
570

ELSŐ PGA RANGLISTA VERSENY 2O15

 A Pannónia Golf Clubban rendeztük meg az első ranglista versenyünket (köszönjük a klubnak a lehetőséget!), melyen 14 versenyzőnk indult el. A korai szezonkezdés sajnos hűvös esős időt hozott, de emel... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
775

Iskolapadból a pályára!

 Sárközi Richard, profi golfoktató ismét bizonyítja: ha van miért (kiért) küzdeni, akkor azért érdemes erőfeszítéseket tenni. Arról a többedmagával kidolgozott junior programról beszélgettünk, amely l... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
635

Hahn hamarosan belevág:

 Véget ért a golfozók hosszú holtszezonja. Sokan csak most veszik elő poros ütőiket és várják, hogy újra a pályán lehessenek. Hahn Roland, a 2014-es Év Profi Golfozója, azonban ügyelt arra, hogy formá... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
285

Woods Houstonban sem indul

Pénteken eldőlt, hogy Tiger Woods nem vesz részt a Shell Houston Openen, erről a torna igazgatója számolt be, miután Woods jelentkezése nem érkezett be a határidőig. Ezzel az is biztossá vált, hogy Ti... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
304

Woods történelmi mélységben

Hétfőn nyilvánosságra hozták a férfi golfozók legfrissebb világranglistáját melyen több változás is történt. A legnagyobb kétség kívül az, hogy Tiger Woods nevét immáron nem találjuk az első 100 közöt... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
576

Szezonnyitó texas versenyek

 Remek hangulatú szezonnyitó versenyeket rendeztek Budapesten és azon kívül is a hét végén. Kellemes, ámbár kissé bolondos áprilisra hajazó idő fogadta a golfozókat. Szombaton a Pannonia Golf & Countr... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
595

Örömgolf Cipruson

 A büki golf hírvivőjével, Zilahy Csabával volt alkalmunk beszélgetni, aki pár nappal ezelőtt érkezett haza Errol ciprusi edzőtáborából. Kint léte alatt több magyar bajnokkal gyakorolt és játszott egy... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
494

Induljon életed nagy története!

 Te is arról álmodsz, hogy a dobogó legfelső fokára állhass? Mi segítünk, hogy álmaidat valóra válthasd! Ha sportolsz, és jó eredményeid vannak, a mi támogatásunkkal eljuthatsz újabb fontos versenyekr... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
558

Edzőtábor Cipruson

 A magyar junior válogatott EOHT csapata hazaérkezett Ciprusról, ahol március március 14. és 21. között edzettek, Böndicz Gergő szövetségi kapitány és asszisztense, Ács-Gergely Virág irányításával. Pa... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
657

Szeberényi értékel:

 Rózsa Csilla caddie-je, Máté is szomorúan vette tudomásul véget ért számukra a LET aktuális tornája, a Lalla Meryem Cup. Ugyanakkor bízakodva tekint a jövőbe. Rózsa Csilla caddie-je, Szeberényi Máté ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
516

Nem sikerült cut-olnunk

 Véget ért felnőtt és korosztályos magyar bajnokunk, Rózsa Csilla második Ladies European Tour versenye. A 450 ezer euró (135 millió forint) összdíjazású Lalla Meryem Cup-on, felnőtt és korosztályos m... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
321

Mi az: Hole-in-one, de mégis birdie

A PGA Tour aktuális tornájának, a Valero Texas Opennek az első napja több érdekességgel szolgált, mint a legtöbb viadal eddig az évad során. Phil Mickelson fura ütőtöréséről már korábban beszámoltunk,... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
596

Mickelson ütőt tört

Phil Mickelson nem tartozik az ideges golfozók közé, tőle még soha senki sem láthatott dührohamot a pályán. Ezúttal sem ezt történt, az amerikai közönségkedvenc mégis egy ütőtöréssel került be a hírad... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
467

Évkezdés – PGA of Hungary

 A szezon elején összegyűltek a Magyar Profi Golf Egyesület vezetői valamint tagjai, és összegezték az idei évadra szóló terveiket.-számolt be a PGA of Hungary hivatalos facebook oldalukon.A szezon el... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
481

Szezonnyitó Texas Scramble Szombaton

 A verseny rendezője: Szabályok: A verseny az R & A Rules Limited szabályai, a Magyar Golf Szövetség Versenyszabályzata, és Pannonia Golf & Country Club helyi szabályainak megfelelően kerül megrendezé... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
419

Highland szezonnyitó golf kupa

Indul a golfszezon: március 29-én, vasárnap 10 órakor shotgun indítással Texas Scramble Kupa a Highland Golf Clubban.Indul a golfszezon: március 29-én, vasárnap 10 órakor shotgun indítással Texas Scra... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
485

Pályaszemle

 A múlt hétvégén kinyitott a pályák többsége, így elég sok lehetősége van a golfozóknak a következő napokban. Akik versenyezni szeretnének, azok szombaton a Pannonia Golf & Country Club-ban és a Sonne... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
576

Ja ez így megy!

 Nehéz pálya ide, erős mezőny oda, Lajtai Rózsa Csilla erősen kezdett Marokkóban caddie-jével, Szeberényi Mátéval. Az első szakaszok után már két birdie is felkerült Csilla score-kártyájára, így öt sz... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
321

50%, hogy Woods indul a Mastersen

Notah Begay, Tiger Woods egykori egyetemi szobatársa és jó barátja azt mondja, hogy 50% az esélye jelenleg annak, hogy az egykori világelső elindul az idény első Major-tornáján a Masters-en. Woods las... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
265

Stensonék már tűkön ülnek

Két hét múlva veszi kezdetét az évad első Major-tornája, a The Masters. Az augustai viadalt természetesen hatalmas várakozás előzi meg, ám nem csak a szurkolók oldaláról, a játékosok is nagyon várják ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
541

A caddie jelentkezik

 A magyar golfszeretők népes tábora csütörtöktől vasárnapig a marokkói Golf de l’Océan pályára figyel, ugyanis Rózsa Csilla az itt megrendezendő LALLA MERYEM CUP-on folytatja profi pályafutását. A Lad... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
314

Ez aztán nem pite!

Különleges tornán vett részt Bubba Watson a minap, a Masters címvédője az Egyesült Államok, sőt a világ talán egyik legnézettebb showműsorának, a Jimmy Fallon nevével fémjelzett The Tonight Show-nak v... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
431

Marokkóban folytatják Rózsa Csilláék

 Csütörtökön veszi kezdetét és egészen vasárnapig tart a Ladies European Tour aktuális tornája, a 450 ezer euró összdíjazású Lalla Meryem Cup. Az idény ötödik versenyének mezőnyében ezúttal is ott van... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
586

ELMÉLETI SZABÁLYISMERETI TANFOLYAM & VIZSGA

 Az elméleti szabályismeretei tanfolyam 2-3 órás elméleti oktatásból és ezt követően egy kb. 1 órás teszt kitöltéséből áll. A teszteket a Magyar Golf Szövetség javítja és regisztrálja. Az elméleti tan... Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 117

Versenynaptár

Keresés