March 2015 - Monthly Archive

March 2015

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 84 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
480

Hahn hamarosan belevág:

 Véget ért a golfozók hosszú holtszezonja. Sokan csak most veszik elő poros ütőiket és várják, hogy újra a pályán lehessenek. Hahn Roland, a 2014-es Év Profi Golfozója, azonban ügyelt arra, hogy formá... read more..

Hazai hírek
616

Iskolapadból a pályára!

 Sárközi Richard, profi golfoktató ismét bizonyítja: ha van miért (kiért) küzdeni, akkor azért érdemes erőfeszítéseket tenni. Arról a többedmagával kidolgozott junior programról beszélgettünk, amely l... read more..

Pálya hírek
417

ELSŐ PGA RANGLISTA VERSENY 2O15

 A Pannónia Golf Clubban rendeztük meg az első ranglista versenyünket (köszönjük a klubnak a lehetőséget!), melyen 14 versenyzőnk indult el. A korai szezonkezdés sajnos hűvös esős időt hozott, de emel... read more..

Footgolf
396

Footgolf Zircen

Footgolf Országos Bajnokságának 2.fordulója a Forest Hills sportkomplexumában, Szarvaskúton kerül megrendezésre. Történelmi pillanat a klub életében, hiszen először látogat a Footgolf mezőnye a létesí... read more..

Hazai hírek
583

Breaking: Szelek szárnyán CUT-olt

 Horváth Marcell karrierje meredeken ível felfelé, hiszen a St. Andrews egyetem közgazdaságtan és menedzsment szakos hallgatója, emellett szenvedélyének, a golfnak is hódolhat az egyetemi csapatban. J... read more..

Hazai hírek
450

EGYNAPOS “JUNIOR TOUR” AKCIÓ A HIGHLANDEN!

 Április 2-án, csütörtökön a Junior Tour Highlandes fordulóján 20.000 forint kedvezménnyel, 59.990 forintért lehet 2015-ös junior tagságot vásárolni. Emlékeztetőül: a Highlanden a junior kategória a 6... read more..

Hazai hírek
566

Kezdődhet a tánc…

 Borókával ciprusi edzőtáborozása után beszélgettünk. A Pannonia Golf & Country Club versenyzője jövőbeli céljairól, valamint a közelgő EOHT-ről is beszélt lapunknak, amely többeknek: Vadkerti Adélnak... read more..

Hazai hírek
392

Szezonnyitó texas versenyek

 Remek hangulatú szezonnyitó versenyeket rendeztek Budapesten és azon kívül is a hét végén. Kellemes, ámbár kissé bolondos áprilisra hajazó idő fogadta a golfozókat. Szombaton a Pannonia Golf & Countr... read more..

Hazai hírek
332

Induljon életed nagy története!

 Te is arról álmodsz, hogy a dobogó legfelső fokára állhass? Mi segítünk, hogy álmaidat valóra válthasd! Ha sportolsz, és jó eredményeid vannak, a mi támogatásunkkal eljuthatsz újabb fontos versenyekr... read more..

Hazai hírek
436

Örömgolf Cipruson

 A büki golf hírvivőjével, Zilahy Csabával volt alkalmunk beszélgetni, aki pár nappal ezelőtt érkezett haza Errol ciprusi edzőtáborából. Kint léte alatt több magyar bajnokkal gyakorolt és játszott egy... read more..

Hazai hírek
405

Edzőtábor Cipruson

 A magyar junior válogatott EOHT csapata hazaérkezett Ciprusról, ahol március március 14. és 21. között edzettek, Böndicz Gergő szövetségi kapitány és asszisztense, Ács-Gergely Virág irányításával. Pa... read more..

Pálya hírek
271

Highland szezonnyitó golf kupa

Indul a golfszezon: március 29-én, vasárnap 10 órakor shotgun indítással Texas Scramble Kupa a Highland Golf Clubban.... read more..

Pálya hírek
307

Szezonnyitó Texas Scramble Szombaton

 A verseny rendezője: Szabályok: A verseny az R & A Rules Limited szabályai, a Magyar Golf Szövetség Versenyszabályzata, és Pannonia Golf & Country Club helyi szabályainak megfelelően kerül megrendezé... read more..

Hazai hírek
305

Évkezdés – PGA of Hungary

 A szezon elején összegyűltek a Magyar Profi Golf Egyesület vezetői valamint tagjai, és összegezték az idei évadra szóló terveiket.-számolt be a PGA of Hungary hivatalos facebook oldalukon.... read more..

Hazai hírek
361

Nem sikerült cut-olnunk

 Véget ért felnőtt és korosztályos magyar bajnokunk, Rózsa Csilla második Ladies European Tour versenye. A 450 ezer euró (135 millió forint) összdíjazású Lalla Meryem Cup-on, felnőtt és korosztályos m... read more..

Hazai hírek
512

Szeberényi értékel:

 Rózsa Csilla caddie-je, Máté is szomorúan vette tudomásul véget ért számukra a LET aktuális tornája, a Lalla Meryem Cup. Ugyanakkor bízakodva tekint a jövőbe. ... read more..

Hazai hírek
412

Ja ez így megy!

 Nehéz pálya ide, erős mezőny oda, Lajtai Rózsa Csilla erősen kezdett Marokkóban caddie-jével, Szeberényi Mátéval. Az első szakaszok után már két birdie is felkerült Csilla score-kártyájára, így öt sz... read more..

Hazai hírek
320

Pályaszemle

 A múlt hétvégén kinyitott a pályák többsége, így elég sok lehetősége van a golfozóknak a következő napokban. Akik versenyezni szeretnének, azok szombaton a Pannonia Golf & Country Club-ban és a Sonne... read more..

Hazai hírek
358

3+1 ok, amiért érdemes követni a Lalla Meryem Kupát

 A 2015-ös szezonban a Ladies European Tour ötödik versenyét ezen a héten, a marokkói Agadir-ban rendezik meg.  Íme, a 3+1 ok, amiért érdemes követni az izgalmas eseményt:... read more..

Pálya hírek
417

ELMÉLETI SZABÁLYISMERETI TANFOLYAM & VIZSGA

 Az elméleti szabályismeretei tanfolyam 2-3 órás elméleti oktatásból és ezt követően egy kb. 1 órás teszt kitöltéséből áll. A teszteket a Magyar Golf Szövetség javítja és regisztrálja. Az elméleti tan... read more..

Hazai hírek
285

Marokkóban folytatják Rózsa Csilláék

 Csütörtökön veszi kezdetét és egészen vasárnapig tart a Ladies European Tour aktuális tornája, a 450 ezer euró összdíjazású Lalla Meryem Cup. Az idény ötödik versenyének mezőnyében ezúttal is ott van... read more..

Hazai hírek
388

A caddie jelentkezik

 A magyar golfszeretők népes tábora csütörtöktől vasárnapig a marokkói Golf de l’Océan pályára figyel, ugyanis Rózsa Csilla az itt megrendezendő LALLA MERYEM CUP-on folytatja profi pályafutását. A Lad... read more..

Hazai hírek
665

Döntő év lesz 2015.

 Simmes Alexander, a Pannonia Golf Club versenyzője a 2014-ben itthon sikert sikerre halmozott. Ahol elindult, ott gyakorlatilag nyert: Match Play bajnokság, Magyar bajnokság, klub bajnokság és Szuper... read more..

Hazai hírek
337

Greenkeeper szemmel

 Beköszöntött a tavasz és vele együtt a jó idő is, elkezdődtek az ilyenkor szokásos éves tavaszi munkálatok a zirci és a máriavölgyi pályákon. A tennivalókról és a pályákkal kapcsolatos feladatokról L... read more..

Pálya hírek
168

Ingyenes golfoktatás a Zala Springsben

Ingyenes golfoktatás gyermekeknek!2015. március 27-én pénteken 15-17 óra között ingyenes golfoktatást tartunk 7-14 éves korú gyermekeknek! A felszerelést a Zala Springs Golf Resort biztosítja. Megjele... read more..

Hazai hírek
315

A golFiesta újra itthon

 Hazaérkezett Teneriféről a golFiesta család apraja-nagyja. A hagyományokhoz híven egy hónapos edzőtábort tartott a Csikós Gábor vezette Golfiesta egyesület február 7. és március 7. között. Az idei vo... read more..

Hazai hírek
235

Elérkezett az idő!

 Március 25-én szerdán kezdetét veszi a Corinthia Pannonia Golf Nap a 2015-ös szezonban. Kivételesen 13:00-kor indul a mezőny a 18 szakaszra, shot gun starttal, mivel a héten még a téli időszámítás va... read more..

Hazai hírek
309

Tavaszköszöntő hétvége

 Szinte az összes magyar golfpálya kinyitotta kapuit a hétvégén, a lelkes és ambiciózus golfozók előtt. Sőt akadt olyan klub is, ahol megtartották tavasz - illetve idényköszöntő versenyüket is. Szomba... read more..

Pálya hírek
202

Nyit a Zala Springs

 Örömmel értesítünk minden kedves golfozót, hogy a tél után megkezdődött az új golfszezon a Zala Springs Golf Resortban.... read more..

Hazai hírek
413

Szabályismereti vizsga

 Tisztelt Golfozók! Szabályismereti vizsgát hirdet a St.Lőrinc-i Golf klub. (Ez a szövetség által hivatalosan elismert pályaengedélyes vizsgához kell).... read more..

Találatok: 1 - 30 / 84

Közösségi oldalainkMédia ajánlat - impresszum

Facebook