February 2015 - Monthly Archive

February 2015

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 73 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
867

Rózsa Csilla új magasságokban

Amiben csak reménykedni mertünk az szombatra virradóra realitássá vált: Rózsa Csilla élete első LET tornáján bekerült a CUT-ba. Csicsi 72-es kört játszott a második napon, így +1-es összeredménnyel me... read more..

Hazai hírek
721

Ajándék a pontos játékhoz

 Sokszor dilemmában vagyunk, hogy milyen ajándékot adjunk golfozó barátunknak, ismerősünknek jeles napokon. Szeretnénk mindig valami egyedivel, különlegessel előállni. Ez sokszor nem egyszerű feladat.... read more..

Hazai hírek
690

Elegáns debütálás a LET-en!

Megtörtént a bemutatkozás, Rózsa Csilla túl van élete első profi versenyének első körén. A jelenlegi első számú magyar golfozó 73-as körrel kezdett, így a középmezőnyből várhatja a folytatást az ISPS ... read more..

Pálya hírek
279

Pannonia hírlevél

 A Pannonia Golf & Country Club 2015. február 27., péntektől újra nyári green-ekkel fogadja a kilátogató játékosokat. A kedvező időjárásnak és az elvégzett karbantartásnak köszönhetően újra a megszoko... read more..

Pálya hírek
297

Ne higgy a medvének!

"...ha a medve meglátja az árnyékát, és ettől megijedve visszabújik barlangjába a néphit szerint a tél elhúzódását jelzi..." Nos...mi nem a medvét, hanem a golfozók aktivitását figyeljük: ha hétről-hé read more..

Hazai hírek
593

„Mi a munkába hiszünk!”-Kötél Balázs

 A BB különítmény három tagja - Bertényi Bence, Kötél Bence és Greff Bálint egyhetes edzőtáborban volt Spanyolországban, ahol folytatták felkészülésüket az idei szezonra. Junior magyar bajnokunk, Gref... read more..

Hazai hírek
357

Kick off második felvonás

 Február 22-én érkezett meg a második csapat La Cala Golf Resort-ba. A csapat fele „visszaeső” kick-off-os, mert van, aki már 7-szer is Fehér Zsolttal tölti a téli edző tábort. Weiss Pro egyenesen a h... read more..

Hazai hírek
504

Rózsa Csilla hamarosan belevág

 A magyar golfszerető közönség csütörtöktől vasárnapig az új-zélandi Clearwater Golf Course-on tartja majd minden bizonnyal a szemét, ugyanis Rózsa Csilla az itt megrendezésre kerülő tornán kezdi meg ... read more..

Hazai hírek
475

Bálint folytatja menetelését

 Závaczki Bálint, kiemelkedő teljesítményt produkált a 2014-es évben is. Céljai az idei szezonban sem változtak: töretlen fejlődés és rutinszerzés. Bálint édesapja, Závaczki Zsolt beszélt fia felkészü... read more..

Hazai hírek
369

Éld át újra 2014-et!

 Lassacskán beköszönt a tavasz és vele együtt a jó idő is. Nemcsak a hóvirágok nyílnak, hanem lassan-lassan kezd éledezni a magyar golfélet is.  Reméljük, hogy a pályákat jövő télig már nem borítja hó... read more..

Pálya hírek
147

HIGHLAND NYITÁS:

 Február 28-án, szombaton nyit a Highland Golf Club! ... read more..

Pálya hírek
315

Pannonia meghívó

 A meglepő, hirtelen fordulatokat bemutató tél lassan a végéhez közeledik. Reméljük, hamarosan megérkezik az egyre jobb, igazi golfos idő, így újra indulhat az általunk kedvelt sport-hobby, a golf.Az ... read more..

Hazai hírek
503

A kórház nem habos torta

 Sikeres műtétet követően Fehér Tibor elhagyhatta a korházat.  Otthon családi körben folytatja a rehabilitációját és járhat az utókezelésekre.  A Magyar Senior Golfozók Társaságának elnöke délután már... read more..

Pálya hírek
605

Elérkezett a nagy pillanat:

 Újdonsült profi golfozónk, Lajtai Rózsa Csilla debütálására már nem kell sokat várnunk. Magyar idő szerint, csütörtökről péntekre virradó éjszaka 00:20-kor fog a 10-es elütőre állni a LET új-zélandi ... read more..

Pálya hírek
277

Azori-szigetek

  Az Atlanti-óceán közepén fekszik kilenc kicsiny portugál sziget: São Miguel, Terceira, Faial, Pico, São Jorge, Santa Maria, Graciosa, Flores és Corvo.... read more..

Pálya hírek
187

Skócia, St. Andrews, Old Course, 4 játékos

  Utazzon a golf szülőhazájába! ... read more..

Hazai hírek
276

HÚSVÉT A BAKONY SZÍVÉBEN

 2015. év első hosszú hétvégéjét hol is tudná kellemesebben eltölteni, mint a Bakonyban, erdei környezetben, friss levegőn. Ideális választás erre a Zirc közelében fekvő Hotel Forest Hills, ahol minde... read more..

Hazai hírek
536

START, ÉS ÚJDONSÁGOK A HIGHLANDEN

 Lassan beköszönt a tavasz és a golfklubok is megnyitják kapuikat. A pályákat bemutató sorozatunkban most a Highland Golf Club ügyvezetőjét, Forgó Ferencet kérdeztük az idei tervekről.... read more..

Footgolf
362

Kilenc magyar Marbellán

 Spanyolországba készül egész Európa. A tavaly nagy sikerrel debütált Eurpean Footgolf Trophy Tour (EFTT) idei első állomásán a mieink is szép számmal képviseltetik magukat.... read more..

Pálya hírek
191

TwoWings Golf Cup Nemzetközi Döntő

 “TwoWings Golf Cup Final sponsored by Golf Club of Tuscany & CORDIAL hotels”.... read more..

Pálya hírek
123

Az OLGC nyitja a nyári greeneket!‏

 Örömmel értesítjük játékosokat, hogy a hétvégére az Old Lake Golf Club nyitja a nyári greeneket!... read more..

Hazai hírek
403

17. Valentin-napi páros teniszverseny

 A sztármenedzserek csapata nyerte a 17. Valentin-napi páros teniszversenyt, amelynek szombaton a Tabáni Tenisz Center adott otthont. Minden idők legszínvonalasabb küzdelemsorozatát hozta az idei Vale... read more..

Hazai hírek
372

Szigeti jelenti

 Szigeti Csaba vezetőedző, Spanyolországban, a golf szerelmeseinek egyik legközkedveltebb helyén tart edzőtábort az érdeklődőknek. A hetente esedékes turnusváltást kellemes idő kíséri, így jó hangulat... read more..

Hazai hírek
403

Edzőtábor a mesés Cipruson

 Véget ért profi edzőnk és játékosunk, Lugosi Tamás edzőtábora Cipruson. Megkértük Tomit, repítsen minket vissza az időben, és elevenítse fel nekünk a tábor legfontosabb pillanatait.... read more..

Hazai hírek
432

Sütizik az elnök

 Elhagyhatta az intenzív osztályt pénteken Fehér Tibor, a Magyar Senior Golfozók Társaságának elnöke. A tegnapi műtét után állapota kielégítő.... read more..

Hazai hírek
422

Amerikából jöttem

 A 2014-es Év Férfi Golfozója címet elnyerő Szeberényi Máté a napokban tért haza Amerikából. Az edzőtábor egyben felkészülés volt a közelgő Új-Zéland-i versenyre, ahol új szerepkörben, caddyként kell ... read more..

Hazai hírek
356

Fehér műtőben

 Délelőtt 10 órakor az Amerikai úti Idegsebészeti Klinikán megműtik Fehér Tibort a Magyar Senior Golfozók Társaságának elnökét.... read more..

Pálya hírek
165

Téli grenekkel játszható a Pannonia!

 Az enyhe időjárásnak köszönhetően február 20., péntektől, téli green-ekkel újra játszható a Pannonia Golf & Country Club 18 szakszos golfpályája. A szezonkezdésig, az időjárásnak megfelelően, minden ... read more..

Pálya hírek
165

Old Lake közlemény

 Reményeink szerint a hétvégére jól játszható állapotban lesz mind a 18 szakasz.... read more..

Pálya hírek
182

Szemeteket a Facebookra!

 "Egy nagyon fontos kérés: aki még nem tette meg, Facebook-oldalunkon lájkoljon bennünket, és állítsa be az "Értesítéseket kérek" opciót, mert idén nagyon sok információt ezen a felületen fogunk megos... read more..

Találatok: 1 - 30 / 73

Közösségi oldalainkMédia ajánlat - impresszum

Facebook