January 2015 - Monthly Archive

January 2015

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 64 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
468

Pannoniai Hírlevél

 A meglepő, hirtelen fordulatokat bemutató tél lassan a végéhez közeledik. Reméljük, hamarosan megérkezik az egyre jobb, igazi golfos idő, így újra indulhat az általunk kedvelt sport-hobby, a golf.... read more..

Hazai hírek
833

„Derült égből Polly”

 Mozgalmas napok várnak a mosolygós Kiss Polett Karolinára: 2015 nem csak a golfpályán tartogat izgalmas kihívásokat. Polly azon játékosok közé tartozik, aki elégedetten nyugtázhatta múlt szezonbeli t... read more..

Hazai hírek
833

Petkovics visszatért

 Hosszabb kényszerpihenő után profi golfozónk, Petkovics Bálint újra versenyben van. Nagy álma, hogy képviselhesse Magyarországot a 2016-os riói olimpián, és kitaposson egy utat a magyar fiatalok szám... read more..

Hazai hírek
568

Tóbi Amerikából jelentkezik

 Minden jó! A vendéglátóink, Nyilas Péter és családja, nagyon kedvesek velünk. Golfozunk, shoppingolunk, parkokba járunk, idegen vezetnek minket, mindenhova-mindenfelé. Szép pályákon játszunk, kedvese... read more..

Pálya hírek
526

Farsangi forgatag Zircen

 "Itt a farsang, áll a bál!" - felkiáltással farsangi mulatság lesz a Forest Hillsben. Vidám maszkabáli hangulatban temetjük a telet a február 7-i hétvégén és várjuk a tavaszt, a 2015-ös szezon kezdet... read more..

Hazai hírek
285

A következő forduló: Oakmont Country Club

A Sárkány Center Indoor Golf club következő versenyének helyszíne Pennsylvania-ban, a Pittsburg közeli tradicionális golf club lesz.... read more..

Pálya hírek
313

Pannonia közlemény

 Az elmúlt napok időjárása miatt a Pannonia Golf & Country Club pályáját jeges-fagyos hótakaró borítja, ami ennek következtében jelenleg játékra alkalmatlan. Az elkövetkező egy hétben az időjárás előr... read more..

Hazai hírek
498

Huszti György megsérült

 Golfos barátunk vádli szakadást szenvedett, amikor egy sokak által kedvelt sportot, a tollaslabdát űzte. Mint tudjuk ez egy intenzív játék, így elég egy szerencsétlen mozdulat, hogy meg legyen a baj:... read more..

Hazai hírek
427

Egy új élet kezdetén

 Szinte egyszerre vált nagykorúvá és profi játékossá Lajtai Rózsa Csilla (18), a Pannonia Golf &  Country Club versenyzője, aki tegnap - profi játékosként - megtartotta első sajtótájékoztatóját.... read more..

Hazai hírek
489

Dióhéjban a Budaörsi Indoorról

 2015-ös évtől jópár érdekességgel várja a Budaörsi Indoor Golfcentrumba látogatókat. Mindent,amit az Indooról tudni érdemes.... read more..

Hazai hírek
611

Balatonudvari rajtra készen!

 A sokak által kedvelt Balatonudvari pálya ismét hallat magáról. A klub elnöke, Sarlós Tibor látogatott szerkesztőségünkbe.... read more..

Hazai hírek
631

Bréking: Utazzon Egyiptomba!

 Mint már korábban is beszámoltunk róla, Zsurzsa Sándor golfos barátunkat infarktus érte. Hála a jó Istennek és a gyors, szakszerű orvosi segítségnek, már jobban van és viccelni is tud! Reményeink sze... read more..

Footgolf
313

Már lehet jelentkezni az EFTT első versenyére

 A tavalyi sikeres lebonyolítás után 2015-ben is megrendezik a European Footgolf Trophy Tourt. A tizenöt állomásos versenysorozat március elején indul Spanyolországban.... read more..

Hazai hírek
363

Csatlakozzon a Forest Hills családjához!

 Ismét eltelt egy év, ránk köszöntött 2015, az új lehetőségek, az új álmok és az új célok éve. Ugyan az újévi fogadalmakat titokban szokás tartani, mi egyet elárulhatunk: a következő sebességi fokozat... read more..

Hazai hírek
357

A török hadjárat

 Jó hangulat, gyönyörű pályák, remek csapat. Így foglalhatnánk össze Dibusz Lászlóék törökországi túráját. A 8. Komplex Product és Geotech golf kupáról a profik után, a tábor szervezője adott interjút... read more..

Hazai hírek
696

Bréking: Zsurzsa Sándor kórházban

 Zsurzsa Sándor golfos barátunk az éjszaka folyamán infarktust kapott. De hála a jó döntések sorozatának (azonnal mentőt hívtak, akik értesítették a speciális mentőket) már az éjszaka folyamán megműtö... read more..

Hazai hírek
589

Szeretnél 2015-ben még jobb lenni?

 Tartsd magad formában a téli időszakban is! TRX edzéssel! Kezdd el a 2015-ös évet sportosan,és meglátod jobban fog menni a golfszezon! TRX edzés lehetőség személyi edzés formájában egyénileg, illetve... read more..

Pálya hírek
162

Pannoniai közlemény

 A kedvezőtlen, erősen ködös, csapadékos időjárás, valamint az előrejelzések szerinti lehűlés és éjszakai fagyok miatt, a Pannonia Golf & Country Club pályája 2015.01.22., csütörtöktől nem látogatható... read more..

Hazai hírek
269

Lehoczky oktatási ajánlata

 Oktatás a Sárkány Center Performance Corner-ben.... read more..

Hazai hírek
331

A finálé fináléja

 A gyakorlóhét viszontagságai és az első két versenynap után – melyekről az előző részben írtunk - Lajtai Rózsa Csilla 27. helyezettként készen állt a kapuk ledöntésére és a profi kártya megszerzésére... read more..

Hazai hírek
345

Barangolások Európában

 Spanyolország az egyik legkedveltebb úti célja hazánk golfozóinak. Ezt a tényt támasztja alá, hogy több golfedzőnk, köztük Szigeti Csaba és tanítványai is visszajáró vendégek.  A Highland Golf Club H... read more..

Hazai hírek
377

Kulcs a mínuszokhoz

 2014 Profi Golfjátékosa, Hahn Roland, édesapjával Hahn Árpival együtt megkezdte felkészülését a 2015-ös évre. Az Indoor edzések után végre a szabad levegőn, a Cornelia Golf Club, Nick Faldo által meg... read more..

Pálya hírek
177

A következő forduló:

A Sárkány Center Indoor Golf club következő versenyének helyszínére - ismét Amerikába utazunk.... read more..

Hazai hírek
497

Edző a tanítvány ellen

 Sikeresen hazaérkezett Dibusz László és csapata Törökországból. Elsőként Hideg Dánielt kerestük fel, aki visszajáró játékosnak számít a Komplex Product és Geotech golfkupákon. Hallgassuk azonban magá... read more..

Hazai hírek
440

Egy új élet kezdetén I.

 Újdonsült profi játékosunk, Lajtai Rózsa Csilla, amatőr pályafutása alatt is több ízben bebizonyította: elegendő szorgalommal és elszántsággal semmi sem lehetetlen. A december 17-től 21-ig zajló, for... read more..

Hazai hírek
409

Golfozó az iskolapadban

 Závaczki Bálintnak még csak most ért véget a 2014-es esztendő. A november közepétől tartó tanulmányi félévi vizsgákra való felkészülést, csak a válogatottal való öt napos portugáliai utazás szakított... read more..

Pálya hírek
288

Csoportos út Lugosi Tamással

 Csomag tartalma:... read more..

Pálya hírek
174

Budapest SPRING offer 3=4

 Átrium Fashion Hotel Budapest belvárosában, 4 éjszaka & 3 green fee.... read more..

Hazai hírek
494

Célkeresztben a Komplex Product Kupa

 Mint korábban beszámoltunk róla, a Koplányi, Banó, Bálint és Hang Thu Dung nevével fémjelzett csapat dominanciájáról szólt a 8. Komplex Product és Geotech golfkupa csapatversenye, Törökországban. A n... read more..

Hazai hírek
550

Boróka az új szupersztár?

Bár még csak a holtszezonban járunk, de elöljáróban annyi elmondható, érdekes és különleges golfszezon vár ránk. Ismételten csökkent a hazai amatőr golfozók létszáma, de legalább, most az egyszer nem ... read more..

Találatok: 1 - 30 / 64

Közösségi oldalainkMédia ajánlat - impresszum

Facebook