December 2014 - Monthly Archive

December 2014

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 77 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
863

Íme az év legelkapottabb pillanatai

 A Hungarian Golf csokorba gyűjtötte az idei év legmókásabb és legmulatságosabb fotóit. Nyilvánvalóan sokaknak lehetnek még kedvencei, amik alább nem szerepelnek a videóban, de minden ugye nem kerülhe... read more..

Hazai hírek
478

Hole in One és kemény csata volt a Sárkány Indoorban!

 Az év utolsó előtti napján megrendezett Super Longest Drive Nearest to Pin bajnokság ismét kemény csatákat hozott.... read more..

Pálya hírek
709

Szórakoztató, bizarr szilveszteri szokások

Mindenki igyekszik kellemesen tölteni az év utolsó és az újév első óráit. „Ahány ház, annyi szokás”- hangzik az ismert közmondás. Ezen a mondáson felbuzdulva körbenéztünk az Óperenciás tengeren innen ... read more..

Hazai hírek
443

Disznóvágás, szűz hó és persze footgolf

 Méltóképpen zárta az évet a hazai footgolf társadalom. A kiélezett versenyszezon után igazán kötetlen hangulatú játékkal búcsúztatták az óévet Kisorosziban. A Magyar Golf Club havas pályáján Bakó Att... read more..

Pálya hírek
160

Super Longest Drive & Nearest to pin

Hogy a két ünnep között is legyen izgalom! Ne hagyjátok ki!... read more..

Pálya hírek
168

B.I.G. Kihívásos Matchplay

 Idén is befűtenek a télnek! Amire annyian vártak, december 29-től, azaz mától újra indul a B.I.G. Kihívásos Matchplay versenyünk!!!... read more..

Footgolf
366

Hölgyet is indít a Hole Hunters jövőre

 Nagy Balázs, a Hole Hunters Újpesti Footgolf Egyesület elnöke komoly terveket szövöget. Klubját már hivatalosan is bejegyeztette, jövőre hölgyet is indítanak az országos bajnokságon (FOB), ahol szere... read more..

Pálya hírek
147

Vigyázz ma nagyon a kutyádra!

 Az óévbúcsúztatókor használt legális petárdák durrogtatásából képződő fény és hanghatásoktól házi kedvenceink annyira megijedhetnek, hogy elmenekülnek, és akár soha többé nem kerülnek elő. Egy ijedt ... read more..

Hazai hírek
304

Pannoniai közlemény

Az éjszakai havazás után a pályát legalább 5 cm-es összefüggő hótakaró borítja, játékra alkalmatlan, így a klub december 28-tól zárva tart. Amikor a pálya újra játszható állapotba kerül akkor újra nyi... read more..

Hazai hírek
388

Új név a nagyok között

 A december 8-án megrendezett Magyar Golfszövetség gáláján az év legjobbjait sorakoztatták fel. Az est keretében kihirdették és díjazták 2014 legkiválóbb játékosait, edzőjét, klubját, versenyét és klu... read more..

Hazai hírek
478

Az Év Profi Golfjátékosa:

 Hahn Roland vehette át a 2014-ben az „Év Profi Golfjátékosa” díjat a Magyar Golf Szövetség éves Díjátadó Gáláján. Megtiszteltetésként érte, hogy ismételten ő kaphatta ezt az elismerést. Profi golfozó... read more..

Footgolf
331

Apa és fia együtt a gyepen

 Kókai Ferenc és fia, Bence imádja a labdarúgást. Ezzel nincsenek egyedül az országban. Viszont, hogy a futballhoz is kötődő footgolfban az idei országos bajnokságon (FOB) mindketten remekeltek saját ... read more..

Footgolf
328

Még több gyakorlást ígér a senior bajnok

 Hatalmas csatában szerezte meg a bajnoki címet idén Pivarcsek Antal. A senior kategóriában az utolsó forduló előtt többen is pályáztak a bajnoki címre, a záró körben bronzérmes Pivarcsek lett végül a... read more..

Hazai hírek
323

Még több gyakorlást ígér a senior bajnok

 Hatalmas csatában szerezte meg a bajnoki címet idén Pivarcsek Antal. A senior kategóriában az utolsó forduló előtt többen is pályáztak a bajnoki címre, a záró körben bronzérmes Pivarcsek lett végül a... read more..

Hazai hírek
847

Egy film, amit nem lehet kihagyni!

Családi filmekkel, koncertfelvételekkel, rajzfilmekkel és színes ünnepi műsorokkal várják nézőiket és hallgatóikat karácsonytól szilveszterig a közmédia és a kereskedelmi csatornák. A Hungarian Golf M... read more..

Hazai hírek
419

Ifjú tehetségek nyomában

 Az év utolsó hónapjában egyszerre önt el minket a békés ünnepi hangulat, a nosztalgia és a jövő évre vonatkozó izgalom, várakozás. Golfosainkban is hasonló érzések kavaroghattak a december 8-án megre... read more..

Pálya hírek
253

Last Minute Szilveszter

 2014. december 30. – 2015. január 6.... read more..

Hazai hírek
969

Egy sikersorozat háttere

 Kreatív, humoros, ambiciózus és nagyon profi. Lichtenberger Attilában minden megvan, hogy megmutassa a következő generációnak: így kell ezt csinálni. A nagy múltú Seiko, magyarországi vállalatának ve... read more..

Hazai hírek
369

Morozova Sofia parádé

 Az orosz származású, de hazánkban élő Morozova Sofia igencsak nagy reménységei a golf sportnak. Sofia amellett, hogy az orosz válogatottban is játszik, már számos nemzetközi és hazai versenyen öregbí... read more..

Hazai hírek
387

Egy új jövő kezdetén

 Horváth Marcell különleges évet hagyott maga mögött. Idén főleg tanulmányai élveztek pioritást, aminek meg is lett az eredménye, hiszen felvételt nyert a skóciai St. Andrews egyetemre, ahol közgazdas... read more..

Hazai hírek
497

Szeberényi újra a csúcson!

 Szeberényi Máté a szarvaskúti Forest Hills Golf and Country Club tagjaként a 2014-es Országos Férfi Ranglistán a második helyen végzett. Kiemelkedő szezont produkált golfozónk, aki mind a nemzetközi,... read more..

Hazai hírek
562

A 2014-es év: bajnokok, bajnoka!

 Igen eseménydús és sikeres éven van túl Simmes Alexander, a Pannonia Golf Club versenyzője. Magyar földön a 2014-es esztendőben sikert sikerre halmozott, ahol elindult, ott gyakorlatilag nyert.... read more..

Hazai hírek
334

Kedves Sporttársak!

 A karácsonyról mindenkinek más jut először eszébe. Vannak, akik a szó hallatán narancs- és fahéjillatot éreznek maguk körül, mások a zamatos sültekre és mennyei süteményekre gondolnak, vagy épp a fa ... read more..

Hazai hírek
225

Véget ért a Sárkány Center idei versenye.

 A két forduló összesítésében szoros eredmények születtek a VA kategóriában a harmadik helyért.... read more..

Hazai hírek
306

Levezetés Spanyolországban

 A téli holtszezon kezdetét vette. Többen tartottak év végi levezető edzőtábort, hogy utána hazatérve szeretteikkel, családi körben élvezzék a karácsony meghittségét. Fehér Zsolt és csapata december 1... read more..

Pálya hírek
203

Golf USA: mentőöv karácsonyra

 Nem tudod, hogy mivel lepd meg szeretteidet, és nem akarsz megint nyakkendőt meg bögrét ajándékozni? Még van időd!Karácsonyhoz közeledve a legtöbben elkezdünk lázasan merengeni, vajon mi lenne a megf... read more..

Hazai hírek
410

Hazaérkezik a harcos

 Lajtai Rózsa Csilla és caddyje, Gavin Irwin ma, 15:50-kor érkeznek haza Budapestre a Ferihegy A2-be. Köszöntsük együtt, ünnepeljük együtt és tisztelegjünk együtt Csicsi előtt, aki Gavin-nel egy csapa... read more..

Hazai hírek
452

Hazaérkezett a profi

 Fantasztikus fogadtatásban volt része a 17 éves korosztályos és felnőtt golfbajnoknak, Lajtai Rózsa Csillának és caddyjének, Gavin Irwin-nak. Nagy médiaérdeklődés övezte a hazaérkezés pillanatát a Li... read more..

Hazai hírek
466

Csicsi a CUT-ban!

 Kellemes hírekkel szolgálhatunk Kedves Olvasóinknak így vasárnap reggel! A jelenleg is zajló Q-School döntőjében Lajtai Rózsa Csilla 66-ot ütött a negyedik játéknapon, így magabiztosan jutott tovább ... read more..

Hazai hírek
487

Amit a tartáshibákról tudni kell

Napjaink egyik legnagyobb problémája az inaktív életmód. A gyerekek egyre többet ülnek a TV és a számítógép előtt, míg a felnőtteket a munkájuk köti irodai székbe vagy autóba. Előbb vagy utóbb, a foko... read more..

Találatok: 1 - 30 / 77

Közösségi oldalainkMédia ajánlat - impresszum

Facebook