November 2014 - Monthly Archive

November 2014

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 59 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
470

Ünnepi hétvége

 Milyen gyorsan elszaladt az év! Mintha csak tegnap ünnepeltük volna 2014 első napját és lám, már november végén járunk. Erre az érzésünkre a hónap utolsó hétvégéje is ráerősít: november 30-án ünnepel... read more..

Hazai hírek
540

Közeleg a Karácsony

 Hamarosan vége a 2014-es évnek. December első két hete általában a karácsonyi készülődésen és az ajándékvásárláson kívül a céges év végi partik, évadzáró karácsonyi céges rendezvények időszaka is. A ... read more..

Hazai hírek
879

A Magyar Golf Szövetség 25 éves jubileuma, 3. rész

 A Magyar Golf Szövetség január 18-án hat évre szóló szerződést írt alá az International Management Group-al (IMG). A megállapodás szerint a hivatásos sportolókat is menedzselő világcég vállalta a még... read more..

Hazai hírek
545

Golf USA 2014 Black Friday

 November 28-án, pénteken ismét Fekete Péntek akció a Golf USA-ban!... read more..

Hazai hírek
513

A Golfiesta lendületben

 Csikós Gábort senkinek nem kell bemutatnunk a hazai golféletben. Feleségével együtt, Már több mint két éve működteti a golFIESTA nevű egyesületet. Már az első évet is sikeresen zárták és ez a széria ... read more..

Hazai hírek
407

Tenisz trónkövetelők voltak Budapesten

 2014. november 18-án a újra Tennis Classics rendezvényt szerveztek a Papp László Budapest Sportarénában - egy kicsit másként, ezúttal a jövő klasszikusaival!... read more..

Hazai hírek
404

Golf Cipruson

 A Highland golf klubban oktató Tóbiás Zsolt is egyike azon edzőinknek, akik folyamatosan kutatják, keresik a lehetőségeket, akiknek a golf nem csupán sport, hobbi vagy munka, de életre szóló szenvedé... read more..

Footgolf
347

A legerősebb verseny következik

 Portugáliában zárul a footgolf történelmének első, kilenc állomásból álló európai kupasorozata, a European Trophy Tour (ETT). A korábbi világbajnok, idei magyar bajnok, Lengyel Béla még elcsípheti a ... read more..

Hazai hírek
487

Jégvarázs az Academyben

Hol van már a meleg, nyári napsütés, a medencékben strandoló, annak partjain hűsölő tömeg? Vagy a sugárzóan zöld greenekkel teli golfpályák, melyek izgatott beszélgetéstől, hangos nevetéstől visszhang... read more..

Hazai hírek
584

Tizennyolcadiktól az elsőig

 November 22-én, szombaton egy nem mindennapi versenyre került sor a tatai Old Lake-ben. A klub kiváló oktatója, Kuti Gábor szervezésében, Magyarországon első ízben rendezték meg a Reverse Golf Cup-ot... read more..

Hazai hírek
807

A Magyar Golf Szövetség 25 éves jubileuma

 Egy száraz dátum: 2014. szeptember 14. A magyar golfsport életében viszont egy jelentős évforduló, egy jubileum. 25 évvel ezelőtt alakult meg a sportág szövetsége, jogilag és szervezetileg is elfogad... read more..

Hazai hírek
407

Kezdődik a téli szezon

Véget ért a golfidény. A közelgő csípős idő beköszöntével a pályákon egyre kevesebb játékos lézeng, mindannyian a szoba melegére és egy bögre forró italra vágyunk. A golf igazi szerelmeseinek azonban ... read more..

Hazai hírek
327

Téli üzemmód a Greenfield-ben

 Szezonzáró FORRALT BOR KUPAT követően, a club recepciója utószezoni működését, melynek értelmében 2014. november 10-től a már megszokott helyen, a Greenfield Hotel Golf & Spa szállodában folytatják a... read more..

Hazai hírek
321

Academy zárt, Old Lake repetázott

 A hétvégén két klubban is verseny folyt a zord időjárás ellenére. November 21-én, pénteken az Academy Golf Club megrendezte Szezonzáró Jeges Kupa versenyét, szombaton pedig Tatán került sor egy rendh... read more..

Hazai hírek
316

Hahn, a profi ranglista győztese

 Kialakult az idei végleges PGA ranglistánk, melynek élén Hahn Roland végzett 17 7oo ponttal. Roland egész éves kiemelkedő szorgalmával, folyamatos helytállásával és részvételével a Challenge Tour for... read more..

Hazai hírek
370

Egy világlátott sportoló szemével

 Nincsen ahhoz fogható élmény, amikor egy ízig-vérig sportolóval van alkalmunk találkozni. Ilyen embert ismerhettem meg az ír származású Gearoid OSullivanben is, aki olyan elszántsággal és megszállott... read more..

Hazai hírek
316

EGA közgyűlés a hétvégén

 A hétvégén, Portugáliában tartotta az Európai Golf Szövetség közgyűlését, ahol Sugár András, a Magyar Golf Szövetség elnöke és Gágyor Gábor, az EGA Versenybizottságának tagja képviselte hazánkat. A t... read more..

Pálya hírek
591

Csoportos út Fehér Zsolttal

Csomag tartalma:... read more..

Hazai hírek
423

Itt a tél? Irány Spanyolország!

 A téliesebb időjárás beköszöntével egyre nehezebbé válik a játék a hazai golfpályákon, és a csípős hidegre lassan már egy-egy bögre forralt bor, vagy gőzölgő tea sem hoz enyhülést.  Kiváló golfoktató... read more..

Hazai hírek
288

Academy Szezonzáró Jeges kupa

 2014. november 21-én, pénteken kerül megrendezésre az Academy Szezonzáró Jeges kupa.... read more..

Hazai hírek
723

Új tehetség a láthatáron

November 8-án, szombaton ért véget a hat fordulóból álló, számos elsőrangú versenyzőt felsorakoztató Pannonia Challenge Tour. Idén azonban, a juniorok élén egy új, feltörekvő játékos neve tűnik fel. K... read more..

Hazai hírek
417

Jövök, és profi játékos leszek

 Neve mára összeforrt a magyar golffal. 1997. elején született, 11 évesen került  kapcsolatba  a sporttal és azóta magántanulóként, szinte minden idejét a pályán tölti. Lajtai Rózsa Csilla látogatott ... read more..

Pálya hírek
228

Tamarina előfoglalási kedvezménnyel –

 Előfoglalási kedvezménnyel, korlátlan golffal és még sok más engedménnyel, télből a nyárba!... read more..

Hazai hírek
446

Újra a ranglista tetején

 A golfidény végén, magunk mögött hagyva az év versenyeit, mindannyian számot vetünk sikereinkkel, esetleges kudarcainkkal, felidézzük a kellemes hangulatú játékokat, érdekes beszélgetéseket, jó bulik... read more..

Hazai hírek
331

Kezdődik a téli versenyszezon a Sárkányban!

 Az első szimulátor VHCP felmérő versenyünkre, ezen a héten kerül sor a Sárkány Indoor Golf Center - Full Swing - szimulátorán. ... read more..

Hazai hírek
497

Reverse Golf Cup

 Bár a klubok már hivatalosan lezárták a szezont, szerencsére ez közel sem jelenti a versenyzés végét. Kuti Gábor golfoktató szervezésében ugyanis Tatán, egy rendhagyó „Reverse Golf Cup” verseny lesz,... read more..

Hazai hírek
319

A világ leggyorsabb golfkocsija

 Saját világrekordját döntötte meg a Plum Quick Racing, amikor október végén 191,13 km/h-s sebességet ért el saját építésű golfkocsijával. A Bandit tavaly októberi rekordja még 166,81 km/h volt, ahogy... read more..

Hazai hírek
424

Végső búcsú

 November 15-én, szombaton, az utolsónak maradt Forest Hills és Old Lake is lezárták a szezont, mellyel hivatalosan végéhez érkezett a 2014-es golfidény. Zircen a Szt. Márton napi versennyel, Tatán a ... read more..

Hazai hírek
461

Lugosi értékel

 November 8-án szombaton a Highland Golf Clubban tartotta a Magyar Golf Szövetség Bíró Bizottsága a golfbírók 2014. évi második találkozóját. A találkozóról és továbbképzésről Lugosi Balázst, a Bíró B... read more..

Hazai hírek
467

Párban szép a golf is

 November 8-án, szombaton a Golfclub Imperial Balaton is elköszönt a 2014-es golfidénytől a Forraltbor Szezonzáró verseny keretében. A páros texas scramble játék nettó kategóriájában, az életben is eg... read more..

Találatok: 1 - 30 / 59

Közösségi oldalainkMédia ajánlat - impresszum

Facebook