October 2014 - Monthly Archive

October 2014

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 100 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
577

Ez nem az az út

 Pénteken lezajlott Spanyolországban az Evolve Spanish Junior Championship második napja, ahol ifjú golfozónőnk, Paál Julianna is elindult. Julinak sajnos a második napja sem sikerült fényesen, 93-as ... read more..

Hazai hírek
654

Csicsi mínuszt játszott!

 Rózsa Csilla folytatta szereplését Marokkóban. A biztató nyitó nap után (+3), a verseny második napján golfozónk, javítva első napi eredményén, parhoz képest kettővel kevesebb ütésből teljesítette a ... read more..

Hazai hírek
480

Céltudatosan az úton

 A golfszezon hamarosan véget ér, de a Hungarian Golf Magazin stábja nem pihen. Ez az időszak kimondottan kedvez a kötetlen évértékelő beszélgetéseknek. Szerkesztőségünk az elmúlt napokban VIP hellyé ... read more..

Hazai hírek
585

Biztató kezdés

 Mint korábban hírt adtunk róla, Rózsa Csilla jelenleg Marokkóban a Lalla Aicha Tour School selejtezőjén versenyez. Bajnokunk pár itthon töltött nap után, feltöltődve és jó formában érkezhetett meg a ... read more..

Hazai hírek
625

A Royal Balaton is elköszönt

Múlt hétvégén Balatonudvariban is elérkezett a búcsúzás ideje. Szombaton, október 25-én került sor a Royal Balaton szezonzáró versenyére, a Balaton Golf Klub Bajnokságra. A klub utolsó, nagyobb rendez... read more..

Pálya hírek
471

Forralt bor verseny Györökön

 2014.11.08., szombat, 11 óra... read more..

Footgolf
837

Footgolf: New Hybrid Sport In SoCal

 Footgolf: New Hybrid Sport In SoCal... read more..

Hazai hírek
397

Peches kezdés, jó befejezés

 Tegnap, Rózsa Csillával párhuzamosan, Paál Julianna is nemzetközi versenyen szállt harcba a minél jobb helyezésért. A helyszín ezúttal a spanyolországi Bonmont Golf, a verseny pedig az Evolve Spanish... read more..

Hazai hírek
564

Újabb kihívás előtt

Nem maradunk golf nélkül az elkövetkezendő napokban, ugyanis két junior válogatott játékosunk is érdekelt ma kezdődő versenyeken.  Míg golfcsillagunk, Rózsa Csilla a Ladies Tour Pre-Qualifying School ... read more..

Hazai hírek
421

Vajnóczkira emlékeztünk

 A hétvégén Vajnóczki Gáborra emlékeztünk. Egy életvidám, mindig segítőkész, szívvel-lélekkel társait támogató kiváló ember hagyott itt minket 2008-ban, aki pótolhatatlan nagy űrt hagyott maga mögött.... read more..

Hazai hírek
419

Orosz-magyar összecsapás a Pannoniában

Múlt héten, október 24-én két napos baráti mérkőzés vette kezdetét orosz és magyar golfozók között a Pannonia pályáján. A verseny a pénteki zord időjárás és nagy küzdelmek után végül gyönyörű napsütés... read more..

Hazai hírek
399

In Memoriam

 Az elmúlt hétvége elég mozgalmasan alakult a tatai Old Lake számára, hiszen míg vasárnap a harminc fordulóból álló SEIKO Férfinapok versenysorozat ért véget, addig a szombati Apa-Fia versennyel a néh... read more..

Pálya hírek
415

Vasárnapi Repeta Ráadás verseny

 Sok szeretettel várják a Vasárnapi Repeta versenysorozat játékosait egy Ráadás játékra Balatongyörökön!... read more..

Hazai hírek
476

Kérem a következőt!

Golfcsillagunkat, Rózsa Csillát már a reptéren értük utol, hiszen október 27-én utazott újabb versenyének, a European Ladies Tour Pre-Qualifying School marokkói helyszínére. A versenynek a Rabat közel... read more..

Hazai hírek
392

Véget ért a Fiesta

 Október 18-án, szombaton került megrendezésre a Golf Fiesta Tour fináléja a budapesti Academy Golf Club pályáján. A versenysorozat közel ötven résztvevővel induló záró epizódjáról, a bruttó sorrendbe... read more..

Pálya hírek
395

Györöki ajánlatok

Szenzációs kedvezményekkel készülnek az Imperialban novemberben: kedvezményes Greenfee árakkal ajándékozzák meg a hidegben is kitartó golfozókat!... read more..

Hazai hírek
473

Hétvégi versenyek

 Közeledik a golfidény vége és ezt nemcsak az időjárás jelzi, de a magyarországi golfpályák is elkezdték már évzáró versenyeik kihirdetését, és lebonyolítását. Az elmúlt hétvégén, szombaton Balatonudv... read more..

Hazai hírek
946

Trónörökös született

 Nagy örömhírrel szolgálhatunk, ugyanis az elmúlt hónapban megszületett Wilheim István kisfia. Az édesanya és az újszülött is jól van. Hatalmas az öröm a Wilheim családban. István évek óta nagy tiszte... read more..

Pálya hírek
851

Szuper Bajnokság, ki hogyan élte meg?

 Véget ért a VII. A Híd Golf Szuperbajnokság, de a verseny továbbra is téma a golfozók körében. Rovatunkban, körkérdést tettünk fel néhány indulónak: ki, hogyan érezte magát a Bajnokságon és hogyan ít... read more..

Hazai hírek
373

Teltházas búcsú

 A múlt hétvégén, vasárnap a Highland megtartotta hivatalos szezonzáró texas scramble versenyét. A teltházas, hatvan fővel induló játék shot gun indítással kezdődött, melynek végén Lehoczky Gábor – Ko... read more..

Hazai hírek
568

Kiegyensúlyozott Finalé

 Magyar győzelemmel zárul a magyar és az orosz junior válogatott match play versenye Pannonia Golf & Country Clubban. A 2014. október 24-én és 25-én megrendezett barátságos versenyen egy kellemetlen, ... read more..

Hazai hírek
486

Lendületes kezdés

 Október 24-25-én, a magyar junior válogatott és az orosz junior válogatott match play formában méri össze tudását a Pannonia Golf Clubban. Az időjárás nem fogadta kegyeibe a játékosokat. Csapataink a... read more..

Hazai hírek
376

Ütős befejezés

 Most már tényleg vége a szezonnak. A büki pálya azonban még őrzi minőségét, a táj színeit, csendességét és a versenyek hangulatát, amint azt a hétvégi évadzáró ranglista rendezvényen is láthattuk. A ... read more..

Pálya hírek
229

Út Tóbiás Zsolttal

Észak-Ciprus, Korineum Golf Resort**** , 2014. október 28. - november 4.... read more..

Hazai hírek
390

Felhőtlen texas Kisorosziban

 Október 19-én, vasárnap a Magyar Golf Club pályája is újból megtelt élettel, a Greenkeeper Team Kupa verseny alkalmából. A texas scramble játék a klub greenkeepereinek tiszteletére került megrendezés... read more..

Hazai hírek
512

Ha Greenfield - Golf, akkor Ciprus

Egy verseny megrendezésekor a gyakorló napot érdemes kihasználni a pálya bejátszása miatt. Sajnos október 17-én pénteken Bükfürdőn erre nem sok lehetőség adódott, mivel az erős zivatar több ízben t... read more..

Hazai hírek
444

Alex klub- és szuperbajnok!

 Eléggé eseménydús és sikerekeres héten van túl újdonsült bajnokunk, Simmes Alexander, aki pár nap leforgása alatt anyaklubja a Pannonia, illetve a Szuperbajnokság első helyét is besöpörte.... read more..

Hazai hírek
383

St. Andrewsra fel!

 Október 25-én az ETX Open záró fordulója következik Szarvaskúton, ahol eldől, ki nyeri a kétszemélyes álom utat (repülőjegy, szállás, green fee) egy hosszú hétvégére St. Andrews-ba, a golf szülőföldj... read more..

Hazai hírek
551

Szuper Bajnokság 2014

 Kiváló pálya, 24 nagyszerű induló, napsütés. Kell ennél több egy jó versenyhez?... read more..

Footgolf
370

Beindult a nemzetközi footgolfélet Szlovákiában

Magyar segítséggel rendezték vasárnap az első szlovákiai nemzetközi footgolf kupát. A Pozsonytól nem messze található Malackyban, az Eurovalley Golf Parkban álltak az elrúgókhoz a játékosok. A nehé... read more..

Találatok: 1 - 30 / 100

Közösségi oldalainkMédia ajánlat - impresszum

Facebook