September 2014 - Monthly Archive

September 2014

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 117 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
573

Versenyek a hét záró napján

A hét utolsó napja már csendesebben telt a hazai klubokban, bár így is sor került némi izgalomra. A Pannoniában megtartották éves ranglistaversenyüket, ahol csupán egy ütésnyi különbség lett az első k... read more..

Hazai hírek
610

„A golf olyan, mint az élet:…

A hétvégén több nívós versenyre is sor került, köztük szombaton Forest Hillsben a Bakony Tour fináléjára, illetve vasárnap a Pannonia ranglistaversenyére. E két rendezvényt azonban nem csak magas szín... read more..

Hazai hírek
634

Új verseny a láthatáron

Október első hétvégéjén kerül először megrendezésre a Pannonia Masters kétnapos verseny, mely egy újabb lehetőséget jelent a felnőtt játékosoknak a bizonyításra. A verseny ötletgazdáját és fő szervező... read more..

Footgolf
437

Visszatér a világelit Magyarországra

Kisorosziban, a Magyar Golf Club pályáján rendezik a II. Hungarian International Footgolf Cup elnevezésű, kétnapos tornát 2014. október első hétvégéjén. A szombati nap egyúttal a Footgolf Országos ... read more..

Pálya hírek
353

VII. Old Lake Hot Shot Skins

Az Old Lake Golf Club 7. alkalommal szervezi október 4-én, szombaton az Old Lake Hot Shot Skins versenyt, amely a magyar golfversenyek között- biztosan állítható-, hogy egyedülálló lehetőséget kíná... read more..

Hazai hírek
649

Hazatért a harcos

Még csak 23 éves, de már több nívós versenyen is kiemelkedő teljesítményt nyújtott Palanszki Benjamin, aki újabb sikereket könyvelhetett el a múlt héten lezajló European Tour selejtezőjén is. Profi go... read more..

Hazai hírek
497

Izgalmakat tartogatott a Pannonia ranglista versenye

Csodás, nyárias időben játszottak golfozóink a Pannonia Golf & Country Club szeptember 28-án megrendezett ranglista versenyén. A játékosok vasárnap reggel 9-kor vágtak neki a 18 izgalmas szakasznak. A... read more..

Pálya hírek
344

Csoportos golfút Lugosi Balázzsal!

 Az Eurosport szerda esti golfműsorának ismert szakkommentátora, a Best of Golf Award-dal kitüntetett golfedző 2014-es novemberi edzőtáborát Ciprusra szervezi.... read more..

Hazai hírek
403

Ryder Kupa: közel az európai siker

 A második nap után az európai válogatott 10-6-ra vezet az Egyesül Államok csapata ellen a 40. Ryder Kupán. A szombati napot a péntekihez hasonlóan az amerikaiak kezdték jobban, ám a végén nem örülhet... read more..

Hazai hírek
771

Nagyszerű golfidő, pompás hangulat

 Péntektől vasárnapig a világ golfbarátainak szeme Skóciára figyel (Ryder Kupa), de mi nem feledkeztünk meg hazai golfozóinkról sem. A szeptember utolsó hétvégéje igencsak zajosan telt az ország több ... read more..

Footgolf
439

Amerikai fiatal golfozóknak tartottak bemutatót

Múlt héten ért véget az első pénzdíjas nemzetközi verseny az Egyesült Államokban. A torna után néhány játékos a híres Pebble Beach felé vette az irányt, hogy bemutassa a sportágat ifjú golfozóknak.... read more..

Hazai hírek
364

Hétvégi pörgés a Highlanden

 Vasárnap, szeptember 27-én meghívásos verseny lesz a Highland Golf Club pályáján. A Business Team Masters Invitational verseny 2008 óta van jelen a budapesti klub életében, és a hétvégén immáron hete... read more..

Hazai hírek
396

Ryder Kupa: Amerikai előnyben

 Pénteken reggel helyi idő szerint fél nyolc után nem sokkal kezdetét vette a 40. Ryder Kupa. A skóciai Gleneagles-ben megrendezésre kerülő viadal négy-négy párossal a Four-ball játékformában rajtolt ... read more..

Pálya hírek
284

IV. IVSZ InfoCom Golf Cup

Szeptember utolsó hétvégéjén, szombaton (szeptember 27.) Old Lake Golf Club rendezi a IV. IVSZ InfoCom Golf Cup-ot, amely az Old Lake őszi verseny palettájának hagyományos állomása. A verseny minden j... read more..

Hazai hírek
283

Gátira emlékezünk a hétvégén

 Szeptember 27-én, szombaton klubbajnokságot tartanak a Magyar Golf Clubban, melynek keretében a hazai golf vezéralakjára, Gáti Ferencre is emlékeznek. A hétvégi rendezvényről a klub vezetője, Török V... read more..

Hazai hírek
244

A hétvége az Imperialé

 Szeptember utolsó hétvégéjét több hazai klub is betáblázta már versenyekkel. A balatongyöröki Golfclub Imperial két rendezvénnyel is készül, hiszen szeptember 27-én, szombaton, egy újabb ranglistaver... read more..

Hazai hírek
317

Irány Szarvaskút és onnan St. Andrews!

 Utazzon Skóciába a Forest Hills-szel! Már csak egy napja maradt, hogy jelentkezz a szombati Bakony Tour záró versenyére, amely egy új sorozat indulása is egyben. Kezdetét veszi a küzdelem egy kétszem... read more..

Hazai hírek
448

Nívós szponzorok Udvariban

 A hétvégén két zártkörű, meghívásos rendezvény is lesz, az egyik szombaton, a Royal Balatonban megrendezendő Audi-Siemens-Uniqua Golf Kupa. Itt a szponzorok vendégei állnak majd a tee-hez. A versenyr... read more..

Pálya hírek
392

Palanszki a cut-ban

Kellemes hírekkel szolgálhatunk kedves olvasóinknak péntek délelőtt! A jelenleg is zajló European Tour selejtezőkörének olaszországi állomásán (First Qualifying Stage Section C Bogogno), profi golfozó... read more..

Pálya hírek
267

Játékosbarát ranglista verseny a Pannonián!

Különlegességekkel készül a Pannonia Golf & Country Club a szeptember 28-án megrendezésre kerülő ranglista versenyre. A versenyzőkért mindent elő kerül előtérbe a verseny lebonyolításával kapcsolatban... read more..

Hazai hírek
585

Az emlékek hálójában

 Egy különleges nap, s egy akkor még nem sejtett történelmi időszak volt 1998 tavasza, Ifjabb Tóth Janó számára. Tompos Imre bácsi, apukája néhai ismerőse, ekkor adta az első ütőt a kezébe a bükfürdői... read more..

Pálya hírek
796

Újra nyílt nap a Forest Hills-en

 A nyárzáró teltházas ranglista verseny után most ismét itt az alkalom, hogy betekintsen a golf csodálatos világába. Egy újabb érdekesnek ígérkező programmal várja a szarvaskúti Forest Hills sportkomp... read more..

Hazai hírek
400

Egy eagle és kész

 Tegnap zárult Ausztriában, a Cseh Tour szervezésében, a Haugschlag Open két napos versenye. Az indulóknak a pálya mellett, a hűvös, kimondottan szeles, igazi őszi időjárással is meg kellett küzdeniük... read more..

Footgolf
285

Közeleg a II. Hungarian International Footgolf Cup

Az október 3-5-ig rendezendő viadalon ismét vendégül látjuk Európa legjobbjait a Kisorosziban található Magyar Golf Club pályáján. A kétnapos (3-án, pénteken gyakorlónap) eseményen a sportág színe-... read more..

Hazai hírek
381

Indul a pontvadászat

A hazai körökben jól ismert máriavölgyi golf klub egyik oszlopos tagja, Buna Edvin látogatott el szerkesztőségünkbe, hogy egy frissen főzött kávé mellett beszámoljon nekünk a múlt héten lezajlott Diví... read more..

Hazai hírek
463

Mi történt a hétvégén?

A mostani hétvége is versenyektől volt hangos a hazai golfklubokban. Szombaton az Old Lake és a zsirai Sonnengolf klubokban volt telített a pálya, míg vasárnap a Highlandet, St. Lőrincet és Pannóniát ... read more..

Hazai hírek
353

Kétarcú győzelem

Szeptember 21-én, vasárnap ranglistaverseny zajlott a St. Lőrinc golf klub 2x9 szakaszos pályáján. A versenyen harmincöt játékos harcolt a győzelemért, akik közül végül Szeberényi Máté bizonyult a leg... read more..

Hazai hírek
360

Ezüstös csillogás Szlovéniában

Szeptember 14. és 16. között került sor az Öt Nemzet Nemzetközi Kupára, a szlovéniai Golf Club Ottocec pályáján. Magyar szenior válogatottunk fantasztikus teljesítményt nyújtott a versenyen, a második... read more..

Hazai hírek
493

Robbant a bomba!

Utazzon Skóciába a Forest Hillsel! Nyerjen egy kétszemélyes utat egy hosszú hétvégére (repülőjegy, szállás, green fee, két fő részére) a golf szülőföldjére az ETX Capital jovoltából, St. Andrews-ba... read more..

Hazai hírek
298

A golFiesta Tatán fiestázott

A hétvégén már második alkalommal rendezték meg a GolFiesta Fun Cupo-ot Tatán, gyönyörű időben, fergeteges hangulatban, az Old Lake Golf Club remek pályáján. Csíkos Gábor, a golFiesta elnöke elégedett... read more..

Találatok: 1 - 30 / 117

Közösségi oldalainkMédia ajánlat - impresszum

Facebook