August 2014 - Monthly Archive

August 2014

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 106 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
549

A Masters - Európa Bajnokság 70 éven felülieknek

Tizenöt évvel ezelőtt döntött az Európai Senior Golfozók Társaságainak Uniója arról, hogy a 70 éven felüli szeniorok részére „Masters” néven külön Európa Bajnokságot rendez. ... read more..

Hazai hírek
623

Nincs megállás

 Még fel sem kerültek a hosszú, 10 állomásból álló Junior Tour 2014-es versenysorozatának serlegei a polcokra, fiataljaink közül heten máris a csehországi Nová Amerika Golf Resortba mentek, a pénteken... read more..

Hazai hírek
489

Volt ez jobb és lesz is még

Újabb nemzetközi szereplést tudhat a háta mögött Hahn Roland és Lugosi Tamás, akik az elmúlt napokban a CZECH PGA TOUR nyolcadik fordulóján vettek részt. Míg Roland a 9. helyről, addig Tamás a középme... read more..

Pálya hírek
399

TaylorMade Custom Fitting a Golftanyán

Szeretettel várjuk Önöket szeptember 2-án  a Golftanyán megrendezésre kerülő TaylorMade egyedi bemérésre /Custom Fitting/.... read more..

Hazai hírek
655

Együttállás Csehországban

Igazán különleges hétvége áll előttünk, hiszen több magyar golfozóért szoríthatunk, akik Csehországban tartózkodnak. Somogyi György vezetésével, hét junior játékosunk vesz részt a  U.S.KIDS GOLF CZECH... read more..

Hazai hírek
497

Felszállt a köd

Hahn Roland és Lugosi Tamás folytatta szereplését a Czech PGA Tour hetedik állomásán. A visszafogott nyitás után (Roli: +4, Tamás: +7), tegnap Roland, jelentősen javítva első napi eredményén, parhoz k... read more..

Hazai hírek
452

A nyugalom és béke szigete

Anyaklubja, a tatai Old Lake mellett Dibusz Lászlót szoros szálak fűzik a Bakonyhoz is, hiszen másodtagságban áll a zirci golf klubbal. László részvétele a hétvégi versenyen azonban még kétséges, hisz... read more..

Hazai hírek
383

Range király visszatér!

A július 26-i Bakony Tour verseny után megtartott ügyességi játékon, Kormány Balázs nyerte el a Range Királya címet. Balázs a hétvégén újra a forest hillsi pályán fog játszani a nyílt nappal egybekötö... read more..

Hazai hírek
543

Fiatalok a sikeres jövőért

 Szerdán a „kissé zajosra” sikeredett tizedik fordulóval véget érő Junior Touron születtek meglepő és kevésbé meglepő eredmények, de összességében elmondhatjuk, hogy ifjaink szépen megállták a helyüke... read more..

Hazai hírek
718

Véget ért a 2014-es Junior Tour

  A kiírást „kissé” módosítva, augusztus 27-én, Tatán, az Old Lake Golf Klub pályáján ért véget az 2014-es Junior Tour versenysorozat. A Magyar Golf Szövetség és a magyar golf klubok harmonikus egy... read more..

Hazai hírek
542

Hétvége a Bakonyban

Augusztus 30-án, szombaton, a Forest Hillsben újabb ranglistaverseny kerül megrendezésre. A klub oszlopos tagjával, Dr. Hegel Zsuzsával, beszélgettünk a hétvégi rendezvénnyel kapcsolatban.... read more..

Pálya hírek
259

Foglaljon jó előre tee-time-ot!

A Pannonia Golf & Country Club sűrű programmal búcsúzik a nyártól: augusztus végén és szeptember elején több versenyt rendezünk, a pálya gyakran lesz foglalt, emiatt arra kérjük játékosainkat, hogy el... read more..

Hazai hírek
308

Junior Tour X. forduló – információ

Holnap a tatai fordulóval zárul a 2014-es Junior Tour. Ezúton értesítjük azokat a játékosokat, akit jelentkeztek a szervezett busszal történő utaztatásra, hogy a létszámot tekintve 19 fős buszt biztos... read more..

Hazai hírek
380

Kisoroszi beszámol

A Magyar Golf Club több versennyel kedveskedik a következő időszakban:... read more..

Hazai hírek
377

Száguldjon ön is egy tűzpiros Ferrari fűnyíróval

A Maserati Bakony Tour teltházas versenye után most ismét itt az alkalom, hogy betekintést nyerjenek a golf csodálatos világába. Ezúttal ismét egy újabb világcég, a TORO-Argolánc Kft. érkezik Szarvask... read more..

Hazai hírek
468

Erőnlét és higgadtság

A hétvégén, augusztus 22 és 24 között került sor a nyári golfszezon utolsó, nagyobb lélegzetvételű rendezvényére, a háromnapos Magyar Amatőr Nyílt Bajnokságra Balatonudvariban. A versenyről az erős kö... read more..

Hazai hírek
527

Csicsi megvédte címét!

2014. augusztus 22-24. között zajlott a Magyar Golf Szövetség szervezésében, az OTP Bank 36. Magyar Amatőr Nyílt Golfbajnoksága, melyet másodszor rendeztek a Balatonnál. A versenyen, a korábbi évekhez... read more..

Pálya hírek
282

Jön a golFIESTA újabb fordulója

Újabb golFIESTA Tour 2014. forduló következik, ezúttal a kisoroszi Magyar Golf Club pályáján. ... read more..

Hazai hírek
423

Lugosi újra idegenben

Lugosi Tamás, miközben a Royal Balaton golf klubban oktatóként pallérozza az ifjú tehetségeket, profi karrierjére is igyekszik koncentrálni. Most hétvégén, augusztus 28 és 31 között, hetedik fordulójá... read more..

Hazai hírek
511

Meglehet a címvédés és a dobogó is!

Tegnap, egy magyar szempontból eredményes felvonással folytatódott Balatonudvariban, a Magyar Amatőr Nyílt Bajnokság. Néhányan az eredményeiken is tudtak javítani, de ami ennél is fontosabb, többen va... read more..

Hazai hírek
406

Háromszoros bajnok

Augusztus 23-án, szombaton rendezte meg a Golfclub Imperial Balaton az éves klubbajnokságát. A mezőny élén most is Závaczki Bálint végzett, aki parra hozva a kört messze maga mögé utasította a többi j... read more..

Hazai hírek
328

Tata is becsatlakozik

Augusztus 23-án, a Magyar Nyílt második fordulója és az Imperial klubbajnokság mellett lezajlott Tatán a Rotary klub második jótékonysági versenye is, a Rotary Club Budapest-Duna és az Old Lake közös ... read more..

Pálya hírek
378

”Vasárnapi Golf Vásárnap”

Augusztus 31-én, vasárnap, idén 2. alkalommal rendezzük meg – csapatkapitányunk Rózsavölgyi János és a Kolomposok ötlete nyomán,... read more..

Hazai hírek
443

Közel az élmezőnyhöz

A Magyar Golf Szövetség szervezésében, jó időjárási viszonyok között vette kezdetét az OTP Bank, 36. Magyar Amatőr Nyílt Golfbajnoksága, Balatonudvariban. Jól indultunk, bár akadtak játékosaink, akikt... read more..

Hazai hírek
431

Javuló forma, csökkenő különbségek

Hahn Roalnd, profi golfozónk élete első European Tour versenyén állt rajthoz az elmúlt napokban. Bár a cut-olás, a bravúr elmaradt, golfozónk a második játéknapon úgy játszott, mintha állandó tagja le... read more..

Hazai hírek
362

No birdie, no party

Megkezdődött az European Tour Czech Masters, magyar résztvevővel a mezőnyben. Nemzeti színeinket Hahn Roland, 24 éves profi golfozónk képviseli, akit az a megtiszteltetés ért, hogy csatlakozhatott azo... read more..

Hazai hírek
285

Bátor Tábor jótékonysági golfnap a Pannonián

A Bátor Tábor Alapítvány szeretettel várja a golfozókat a XII. KPMG / HBO Europe – Bátor Tábor Jótékonysági Golfnapra2014. augusztus 29-én, pénteken a Pannónia Golf & Country Club-ba és a Kempinski Ho... read more..

Hazai hírek
302

OTP Bank 36. Magyar Amatőr Nyílt Golfbajnokság

A 36. Magyar Amatőr Nyílt Golfbajnokságra 14 nemzet sportolói adták le nevezésüket (Ausztria, Ciprus, Csehország, Horvátország, Írország, Lettország, Németország, Olaszország, Oroszország, Románia,... read more..

Hazai hírek
482

Verseny a mid-amatőrökért

 Szombaton került megrendezésre a Budai Golf Kupa Tatán. Zilahy Csaba, aki a bruttó sorrendben a második lett, Horváth Ádámmal holtversenyben, a felnőtt mezőnyben elsőként végzett kitűnő +2-es eredmén... read more..

Pálya hírek
263

Györökön ismét zajlik az élet

Augusztus 23-án, szombaton kerül megrendezésre a balatongyöröki Golfclub Imperial Balaton saját klubbajnoksága. A rendezvény kapcsán a klub házigazdája, Gschwendter Sonja számolt be lapunknak.... read more..

Találatok: 1 - 30 / 106

Közösségi oldalainkMédia ajánlat - impresszum

Facebook