July 2014 - Monthly Archive

July 2014

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 137 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
575

A Forest Hills királyt kapott

 A hétvégén, július 26.-án rendezték meg a zirc-szarvaskúti Forest Hills golfpályáján a nagy érdeklődést keltő Bakony Tour versenyt. A viadal után, a nap egyik különlegessége, a Range királya kerestet... read more..

Hazai hírek
992

Palanszki a profik bajnoka!

 Tegnap véget ért a magyar profi golfozók versenye Bükfürdőn. Az idei volt a verseny nyolcadik kiírása. A megmérettetés hétfőn vette kezdetét és három napig tartott. A játékosok teljesítményét nagyban... read more..

Hazai hírek
544

Dobogóközelben

 Folytatódott a Monarchia Kupa, ahol a szenior játékosok dolgát megnehezíti a hektikus időjárás a Skalica links pályáján. Mint mondják, a körülmények mindenkinek ugyanazok, így ebből kell kihozni a le... read more..

Pálya hírek
282

Junior Tour VII. információ

Kedves Juniorok! Ezúton értesítjük azokat a játékosokat, akik jelentkeztek a szervezett busszal történő utaztatásra, hogy a létszámot tekintve 19 fős buszt biztosítunk az augusztus 4-i Junior Tour VII... read more..

Pálya hírek
211

II. Rotary Klub Jótékonysági verseny

Meghívó a II. Rotary Klub Jótékonysági Golfversenyére a Rotary Club Budapest-Duna Budapest és az Old Lake Golf Club jótékonysági golfversenye az ipolytölgyesi Szent Erzsébet Otthon lakói részére.... read more..

Hazai hírek
691

Víz alatt a Forest Hills

Az elmúlt napokban lehulló nagy mennyiségű csapadék miatt a zirci Forest Hills golf klub driving range és a golfpálya egyes részei víz alá kerültek. Mi a teendő ilyen helyzetben? Laczkó Zoltánt, a ... read more..

Pálya hírek
233

Balaton Golf Kupa versenysorozat

Augusztus 2-án, szombaton rendezik meg a Balaton Golf Kupa újabb fordulóját Balatonudvariban. A május 25-én induló versenysorozat harmadik köréhez érkezett, amely ranglista verseny is egyben.... read more..

Hazai hírek
486

Jól kezdett a bruttó csapat

 Megkezdődött a Monarchia Kupa, ahol a nyitó- és a második napon is páros mérkőzések vannak. A záró fordulóban következhetnek majd az egyéni megmérettetések. A nyitónapon úgynevezett „négylabdás-legjo... read more..

Hazai hírek
635

Palanszki Benjamin továbbra is az élen

 Folytatódott a PGA országos Bajnokság, ahol menetrendszerű reggeli esőzéssel kezdődött a nap, a büki pályán. Az eredményekről, a hangulatról Fehér Zsolt számolt be nekünk:  ... read more..

Hazai hírek
410

Balatoni bor, balatoni golf

 Balatonudvari újból helyszínt adott a hagyományos Balatoni Borok versenyének. A játékosok csapatokban, négyes flightokban indultak. A hazai pályán versenyző, Miszlai Sándorral beszélgettünk, aki lelk... read more..

Pálya hírek
161

KEZDŐ GOLFOKTATÁS & ÉJSZAKAI FÁKLYÁS PAR3 VERSENY

 Augusztus 2-án, szombaton délután-este golfprogram kezdőknek és haladóknak.... read more..

Pálya hírek
154

Istvándy Pincészet Putt verseny‏

 Újabb Putt verseny Balatongyörökön augusztus 8-án, 16:00 órakor. Jelentkezni még lehet.... read more..

Hazai hírek
425

Szeniorjaink felkészültek

 A következőkben, egy már hagyományos, nemzetközi, baráti megmérettetés vár a magyar szenior válogatottra: a XV. Monarchia Kupa, amelynek idén Szlovákia a házigazdája. A versenyt a Pozsonytól 90 km-re... read more..

Hazai hírek
715

Papírforma eredmény az első napon

 Tegnap, immár 8. alkalommal, Bükfürdőn elkezdődött a magyar PGA profik bajnoksága. A 22 főből álló mezőny, a profi oktatók (teaching pro-k) és a profi versenyzők (playing prok) három napos versenye. ... read more..

Pálya hírek
442

Megjelent a Hungarian Golf Magazin számának elektronikus változata!

 Itt a nyár, a strandolás és a nyaralás ideje. Persze a golfszezon még javában tart és egymást érik a hazai és nemzetközi versenyek, azért néha jó megállni, és szusszanni egy kicsit... Most megjelent,... read more..

Hazai hírek
768

Golf, szerelem, Száguldás

A Forest Hills Golf Club áttörte a „gátat”, megélte első teltházas, várólistás versenyét, amelyet a Maserati, a Liquid Gold Kft., és az Annex Hangcenter Kft. is támogatott és egy bowers & wilkins p5 f... read more..

Hazai hírek
1075

Búcsú

 Meghalt golfozó társunk, Kuttner János. A magyar golf egyik meghatározó alakja, hosszantartó betegség után 64 éves korában, szombaton hajnalban távozott az élők sorából.... read more..

Pálya hírek
510

Profi Országos Bajnokság elkezdődött

 Vasárnap kisorsolták a ma kezdődő PGA OB első napjának csoportbeosztását. Lassan már hagyománynak számít, hogy a neveket az egyetlen női PGA oktatónk Scridon Laura húzta ki. - számolt be a PGA of Hun... read more..

Pálya hírek
381

Csepregi, a Borok versenyével hangolt

  Ki így, ki úgy jutott el a célállomáshoz, Skalicába, a XV. Monarchia Kupa helyszínére. Csepregi Csegő például, Kovács Titusz társaságában tette meg a Budapest-Skalcia távot. Válogatott játékosunk Cs... read more..

Pálya hírek
278

Több, mint egy verseny

 A jövő hét első napján (július 28-án) elkezdődik az idei PGA profik versenye Bükfürdőn. Az esemény minden évben kiemelt jelentőségű profi oktatóinknak és játékosaiknak, hiszen ez nem csak egy verseny... read more..

Hazai hírek
502

European Young Masters Hamburg 2014

 2014. július 24-26. között rendezték meg a European Young Masters-t a németországi Hamburger Golf Club-ban. A csapatok létszáma a tavalyi 24-ről 27-re emelkedett, és a HCP-et nézve erősebb mezőny gyű... read more..

Hazai hírek
361

Szeniorok Monarchiája

 Pár nap múlva egy már hagyományos és nemzetközi baráti célt szolgáló megmérettetés vár a magyar szenior válogatottra – a XV. Monarchia Kupa, amelynek idén Szlovákia a házigazdája. A versenyt a Pozson... read more..

Hazai hírek
482

Csicsi a cut-ban

 Kellemes hírekkel szolgálhatunk Kedves Olvasóinknak így szombat reggel! A jelenleg is zajló Amatőr Női Európa Bajnokságon szereplő Rózsa Csilla az első két napon nyújtott jó teljesítménye után (0; -2... read more..

Pálya hírek
268

Bálint csalódott, hogy lecsúszott a dobogóról

 A csütörtöki pihenőnap után folytatódott az Oceanico World Kids Golf Championship versenye Portugáliában. Válogatott játékosunk, Závaczki Bálint, együttállásban, a második helyről kezdte meg a bajnok... read more..

Hazai hírek
492

Gyere Györökre, magával ragad örökre!

 A Balaton Imperial Clubban mindig történik valami. Akárhányszor beszélünk Sonjával, mindig vidáman és boldogan tesz eleget a felkeresésünknek. Most is, csak úgy dőltek belőle a szavak, a friss élmény... read more..

Hazai hírek
478

Szép volt Csicsi!

 Sikeres nemzetközi szereplést tudhat maga mögött Rózsa Csilla. A fiatal magyar golfozó a július 23-26 között zajló Amatőr Női Európa Bajnokságon ötös együttállásban, a kilencedik helyen végzett.... read more..

Pálya hírek
217

Nyílt nap a Forest Hillsben

 Július 26-án az érdeklődők számára is megnyitja kapuit a zirci-szarvaskúti Forest Hills Biohotel & Golf, hogy azok is megismerkedhessenek ezzel a karakteres sporttal, akik eddig csupán csak hallottak... read more..

Hazai hírek
377

Csicsi már mínuszban!

 Rózsa Csilla folytatta szereplését az idei Amatőr Női Európa Bajnokságon. A jól sikerült nyitó nap után (par), a verseny második napján golfozónk, javítva első napi eredményén, parhoz képest kettővel... read more..

Hazai hírek
398

Bormámoros Texas

 Balatonudvariban, a Royal Balaton Golf & Yacht Klubban, július 26-án rendezik meg a hagyományosan a nagy népszerűségnek örvendő Balatoni Borok Golfversenyét. Az esemény előkészületeiről, programjáról... read more..

Hazai hírek
635

Félbeszakadt nyitány

 Tegnap végre elkezdődött a várva várt verseny Németországban: a Young Masters. Már-már majdnem kimelegedtek a versenyzők, amikor közbeszólt az időjárás. .. Az első flightok még sikeresen teljesítetté... read more..

Találatok: 1 - 30 / 137

Közösségi oldalainkMédia ajánlat - impresszum

Facebook