June 2014 - Monthly Archive

June 2014

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 99 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Pálya hírek
551

III. Motor & Golf Kupa

 A szombati verseny kiírása... read more..

Hazai hírek
570

Innováció a golfban

 Nemcsak a labdarúgó világbajnokságon vetették be végre a régóta várt elektronikus gólbírót, hanem a golf világába is beengednek végre egy technikai újítást. – számolt be a PGA of Hungary.... read more..

Hazai hírek
693

A hagyományok napja

Igazi hagyományőrző nap volt a szombat, ugyanis az ország két klubjában is olyan versenyeket rendeztek, melyeket évek óta szívesen látogatnak a golfozók. Lezajlott a Herend Kupa, és Zircen az Ügyvéd K... read more..

Hazai hírek
647

Závaczki menetel

 Závaczki Bálint, élete eddigi legrangosabb versenyén vehetett részt az elmúlt hétvégén.... read more..

Pálya hírek
365

Pierre Lang Challenge Cup III.‏

 Szeretnénk Benneteket emlékeztetni, hogy szombaton, július 5.-én kerül megrendezésre a Pierre Lang Challenge Cup harmadik fordulója.... read more..

Hazai hírek
488

Süvítő szél Moszkvában

 Az Orosz Amatőr Nyílt Bajnokság pénteki napján két magyar játékos is cut-ba jutott, így tovább izgulhattunk értük szombaton is, ráadásul még hátra van a vasárnap. Lássuk hogyan alakult golfozóink har... read more..

Hazai hírek
695

Rózsa Csilla ezüstérmes

Nehéz, technikás pályán, néhol szélsőséges időjárási körülmények között rendezték meg a 23. Orosz Amatőr Nyílt Bajnokságot a moszkvai Agalarov Golf Club-ban.... read more..

Hazai hírek
529

Gyakorlás reggeltől estig

 Fiatalok, tehetségesek, juniorok: ők az új magyar golfos nemzedék képviselői. A 2014-es év a juniorok éve lehet a hazai golfban. Idén már többször bizonyították – EOHT, Magyar Kupa, Match Play Bajnok... read more..

Hazai hírek
693

Ketten a cut-ban

 Kellemes hírekkel szolgálhatunk kedves olvasóinknak így szombat reggel! A jelenleg is zajló Orosz Amatőr Nyílt Bajnokságon szereplő öt magyar játékos közül, a tegnapi második körben, a süvítő szél el... read more..

Hazai hírek
489

Irány Csehország

 Hahn Roland, profi golfozónk, a hétvégén folytatja idei versenyszezonját 29 – 30-a között, a Cseh Tour-on lesz érdekelt. Roland, Eiring Kristóffal az oldalán versenyzik a viadalon, így két magyar ját... read more..

Hazai hírek
741

Felemás kezdés

 Tegnap elkezdődött az Orosz Nyílt Bajnokság, ahol öt magyar játékos is versenybe szállt a helyezésekért. A magyar küldöttséget Rózsa Csilla, Vadkerti Adél, Briglovics Boróka, Csányi Olivér és Rózsa D... read more..

Hazai hírek
581

Bacsó Playoff-ot játszott

 Mint korábban beszámoltunk róla, a Junior Tour V. állomásának a Forest Hills Biohotel & Golf pályája adott otthont, ahol 9 szakaszon mérhettétek össze tudásukat a fiatalok. Szoros, izgalmakkal teli k... read more..

Pálya hírek
315

La Cala Resort*****

 Hétközi ajánlat 2014 szeptember 7. - október 30. között, július 31-ig foglalva:... read more..

Pálya hírek
359

Tombolán Rippl-Rónai kép, kezdőknek oktatás, grill-party

 Tombolán Rippl-Rónai kép, kezdőknek oktatás, fáklyás golfverseny, grill-party   Oscar - Highland Hair & Beauty Days, 50% kedvezménnyel! Fényképezőgép egy hétre, ingyen!... read more..

Pálya hírek
454

Sonnengolf Ranglista Verseny

 Szálláslehetőség:    Röjtökmuzsaj –  Szidónia Kastélyszálloda - vendégeink a Sonnengolf Clubra hivatkozva 10 % kedvezményt kapnak a Szidónia Kastélyszálloda csomagárából.... read more..

Hazai hírek
451

Csak semmi pánik!

 A magyar junior válogatott sikeresen megérkezett Moszkvába, ahol meglehetősen hűvös időjárás fogadta őket. A nevezési lista átolvasása után jól körvonalazódik, hogy fiataljainknak életük eddigi legne... read more..

Hazai hírek
317

Jön a VII. Herend Kupa

 A hagyományokhoz hűen idén is megrendezésre kerül a Herend Kupa, immáron hetedik alkalommal. A világszerte elismert építész, Hans-Georg Erhardt tervei alapján épült Balatonudvari pálya ad otthont a n... read more..

Hazai hírek
563

Breaking news

 Nemrég kaptunk hírt juniorjaink első napi eredményeiről. Válogatottunk jelenleg, a XXIII. Orosz Nyílt Bajnokságon versenyeznek.... read more..

Pálya hírek
699

SZENT IVÁN-ÉJI FÁKLYÁS GOLFVERSENY & GRILL-PARTY

 Június 28-án, szombaton délután-este HIGHLAND KLUBNAP, teljesen kezdőknek és gyakorlott játékosoknak is. A rendezvény 17 órától kezdődik, folyamatosan be lehet kapcsolódni a programokba.... read more..

Hazai hírek
484

Orosz kiküldetés

 Böndicz Gergőt a budapesti repülőtéren, telefonon értük utol, kedden kora délután, alig pár perccel a felszállás előtt. A junior válogatott szövetségi kapitánya bizakodóan tekint a jövőbe, szeretné t... read more..

Hazai hírek
343

Ügyvédek döntöttek

 A hagyományokhoz híven, immár harmadik alkalommal, idén is megrendezzük a méltán híres Ügyvéd Kupát. A helyszín a Forest Hills Biohotel csodálatos golfpályája, Szarvaskúton, június 28-án, szombaton. ... read more..

Hazai hírek
312

VII. Herend Kupa

 Kedves Golfozó Barátaink! Szeretettel meghívjuk Önöket a 2014. június 28-án, Balatonudvariban megrendezésre kerülő VII. Herend Kupa stableford versenyre, amelyen a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. ér... read more..

Hazai hírek
669

Családos hétvége a Forest Hills-ben

 Ez volt az első olyan golFiesta versenyprogram, amely két napos volt. Míg a felnőttek versenyeztek, a kisebb gyerekek együtt játszottak a hatalmas füves területeken, vagy pancsoltak a medencében, így... read more..

Pálya hírek
494

Junior Tour forduló Szarvaskúton

 Zircen zajlik az élet. Alig hogy véget értek, a szarvaskúti Forest Hills Biohotel & Golf pályáján zajló Golfiesta Tour IV. fordulójának küzdelmei, hétfőn egy újabb versenysorozat egyik állomásának ad... read more..

Hazai hírek
508

54. MAGYAR AMATŐR GOLFBAJNOKSÁG

 Már csak pár napja maradt, hogy jelentkezzen az LIV. Magyar Bajnokságra. A nevezési határidő 2014. június 27. péntek 12:00 óra.... read more..

Hazai hírek
459

Le a kalappal az edzőm előtt

 Szűcs Gabriella rendkívül jól szerepelt az elmúlt pár napban, a Tatán megrendezett Magyar Senior Golfbajnokságon. Mind nemzetközi, mind hazai mezőnyben, a női kategóriában első helyezést ért el kieme... read more..

Hazai hírek
324

Jól sikerült főpróba

 Rövid kényszerpihenő után tért vissza a pályára a tatai klub és a junior válogatott egyik kiválósága Vadkerti Adél, aki a hétvégén az Old Lake Golf Clubban rendezett V. Ladies Open-en indult. Elmondh... read more..

Pálya hírek
397

Szabályismereti tanfolyam és vizsga indul az Academyn

 2014. Június 27-én 17 órától szabályismereti tanfolyam indul, Gágyor Gábor St.Andrews-i R&A minősítéssel rendelkező bíró vezetésével. Az előadás díja 6.000 Ft, az időtartama 120 perc.... read more..

Hazai hírek
336

Új sorozat Máriavölgyben

 Vasárnap, június 22-én új versenysorozat indult útjára a Pannonia Golf & Country Clubban. A szezon végéig, kilenc vasárnapon át folytatódó, 18 szakaszon, hendikep módosítással megrendezett Pannonia C... read more..

Hazai hírek
759

Beszámoló a pálya széléről

Golffal teli nap volt a szombat, ugyanis számos lehetőség közül választhattak a sport szerelmesei. Kissé szeles nyári idő, ugyanakkor jó állapotú pályák és remek hangulatú versenyek jellemezték a napo... read more..

Találatok: 1 - 30 / 99

Közösségi oldalainkMédia ajánlat - impresszum

Facebook