May 2014 - Monthly Archive

May 2014

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 106 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Footgolf
620

Bonnie Tyler fellép Alsóörsön

Bonnie Tyler lesz a sztárfellépő az idei alsóörsi Harley-Davidson Open Road Festen. A motoros felvonulással egybekötött rendezvényt idén június 4-től 8-ig tartják, immár 15. alkalommal.... read more..

Hazai hírek
682

Szeniorjaink Portugália bevételére készülnek

 Hamarosan kezdetét veszi a Senior Európa Bajnokság június 2-6-a között. A szenior golfozók idei kontinensviadalát 23 nemzet 276 versenyzője részére Portugália rendezi, az Algarve tartományban találha... read more..

Hazai hírek
663

Maserati Szarvaskúton!

 Nagy érdeklődés övezi a hétvégén megrendezésre kerülő Forest Hills ranglista versenyt. Ezt mi sem mutatja jobban, minthogy újabb neves partnerrel bővült a versenyt támogatók köre. Az esemény nívóját ... read more..

Pálya hírek
1044

Best Improve verseny‏

 A hétvégi viadal versenykiírása.... read more..

Hazai hírek
596

Dibusz új tv-n nézheti a vb-t

 A golfozók nagy bánatára, a highlandi pályán szeles idővel köszöntött be a csütörtök reggel. Később szerencsére javult az idő, aminek mindenki nagyon örült, ugyanis ezen a napon rendezték meg az LG t... read more..

Hazai hírek
710

A greenek visszavágnak

 Hahn Roland, profi golfozónk, folytatja idei versenyszezonját, május 29 –június 1. között, a Challenge Tour következő állomásán érdekelt, Csehországban. Ez alkalomból kerestük fel Hahn Árpádot, Rolan... read more..

Pálya hírek
715

Highland Senior Golf Kupa III.

 A keddi Senior Kupa versenykiírása.... read more..

Hazai hírek
1377

A pálya bűvöletében

 A napokban rendezték meg a Magyar Profi Szövetség versenyét Zircen. Szigeti Csabát kértük meg rá, hogy értékelje a pályát, és ossza meg velünk gondolatait a megmérettetéssel kapcsolatban.... read more..

Hazai hírek
1617

Szarvaskút emeli a tétet!

 Már javában zajlanak az előkészületek az idei év első bakonyi ranglista versenyére. Az év egyik legrangosabb eseménye következik a Forest Hills golfpályáján, ahol finom ételekkel, és a megszokott mag... read more..

Hazai hírek
1593

Irány Dubai!

 A világ legnagyobb amatőr golfversenye, az Audi quattro Golf Kupa. A magyarországi selejtezőt, 2014-ben új helyszínen, de változatlan színvonalon, Máriavölgyben rendezték. Az egyedi szabályok szerint... read more..

Hazai hírek
1074

Jótékonykodj golffal!

 Már csak pár napja maradt, hogy jelentkezzen és részese legyen egy egész Európát felölelő jótékonysági versenysorozatnak, melynek első magyarországi állomása Kisorosziban lesz. TwoWings Cup elnevezés... read more..

Pálya hírek
476

International Managers Cup & Open Tour

 Május 31-én rendezik meg Lengyelországban, az International Manager Cup & Open Tour következő fordulóját. A szezonnyitó szlovéniai és magyarországi állomása után, északi szomszédunkba látogat a soroz... read more..

Hazai hírek
938

Jó pálya, jó hangulat

 Családias hangulat volt a Balaton Golf Kupa versenysorozat első fordulóján, amit a sokak által kedvelt balatonudvari pályáján rendeztek meg. A Balaton körül, a hétvégén leszakadt az ég, de a verseny ... read more..

Hazai hírek
1201

Profi golfozóból fitness edző?

 Amin Najati profi golfjátékosból lett fitness edző. Első körben csak erőnlétét kívánta növelni, ám a pozitív visszajelzéseknek köszönhetően és sikerélménnyel megspékelve az ifjú játékos trénernek áll... read more..

Pálya hírek
245

Pierre Lang Challenge Cup II.

 Ismételten különböző versenyekkel várja önöket a júniusi hónapban a Sonnengolf.... read more..

Hazai hírek
814

A golf kikapcsol

 Dr. Jaczkovics Krisztina neve még nem tartozik az igazán ismertek közé a magyar golfozók körében, de a lelkes golfozónő idén tett azért, hogy ez megváltozzon. Csikós Gábor, kiváló profi golfedző hívt... read more..

Hazai hírek
651

Előre és tovább!

 Hahn Roland folytatta idei menetelését a Challange Tour-on. A helyszín Ausztria, a Golfclub Schloss Finkenstein pályája volt. Golfozónk, mint mindig, most is elszántan készült az Európában magasan je... read more..

Hazai hírek
1221

Az első forró verseny

 Igazi nyári idő, jó állapotú pályák és remek hangulatú rangos versenyek jellemezték a szombati napot az ország több klubjában a hétvégén. Elég csak a Kisorosziban tartott Golf & Beauty Ranglista Vers... read more..

Hazai hírek
1606

Bravúros szereplés Cypruson

Az Olympic Hopes Trophyn részt vett magyar fiú csapat bravúrosan teljesített az Eléa Golf Club-ban rendezett Cyprus Men’s Amateur Open-en.... read more..

Pálya hírek
170

Last Minute

 Csomag: 4 éjszaka kétágyas szobában reggelivel a Scores Hotelben... read more..

Hazai hírek
434

Kövesse Élőben!

 Kövesse élőben a Challenge Tour küzdelmeit, Hahn Rolanddal a küzdőtéren. Szurkoljunk együtt a magyar golfozónknak!... read more..

Hazai hírek
734

Nem csak golf!

 Szombaton újabb viadal indul Kisorosziban! A Golf & Beauty Ranglista verseny remek programnak ígérkezik, ahol minden korosztály megtalálhatja a számára megfelelő időtöltést. Azonban nem csupán a golf... read more..

Hazai hírek
611

Csakis a legmagasabb szinten

 Végre elállt az eső, kisütött a nap. Az elmúlt héten rengeteg csapadék hullott, amely nem kímélte a golfpályákat sem. Laczkó Zoltánt vezető greenkeeperünket útközben értük el, aki a Pannonia Golf & C... read more..

Pálya hírek
198

President’s Cup 2014

 A verseny a R&A Golf Club of St. Andrews, a Magyar Golf Szövetség Versenyszabályzata, valamint a Golfclub Imperial Balaton helyi szabályainak megfelelően kerül megrendezésre.... read more..

Hazai hírek
679

Az élet megy tovább

 Háromból kettő. Rózsa Csilla eddig három profi versenyen indult mind a hármon szabadkártyával, és kettőn a cut-ot is túlélte. Egyedül a legutóbbi svédországi viadalon nem sikerült a mezőny első feléb... read more..

Hazai hírek
754

Nagy László megmászta a „sanghaji Nagy Falat”

 A nyíregyházi Nagy Lászlóval beszélgettünk, aki a hazai golfélet egyik közösségépítője. Mint kiderült, szenvedélyes golflabda gyűjtő. Tagja a kisoroszi klubnak, mindig vidám és örök utazó. Legutóbb K... read more..

Pálya hírek
436

VII. Hödlmayr Golf Kupa 2014. május 31.

 A 2008 óta minden évben megrendezett verseny főszponzora, az osztrák Hödlmayr logisztikai cég, amelynek magyar igazgatója, Iván György a golf sport elkötelezett híve és támogatója.... read more..

Pálya hírek
294

Golf & Beauty Ranglista Kisorosziban!

 Kisoroszi ismét egy kellemes programmal várja kedves vendégeit! Golf & Beauty Ranglista verseny egy remek napnak ígérkezik, ahol a golfozók apraja-nagyja, golfozni és pihenni vágyók egyaránt megtalál... read more..

Hazai hírek
1367

Golfos doktorok

 Folytatódik a szezon Szarvaskúton, a pálya játszható, jó állapotban van! Közeleg a Medicine Kupa. Idén nyílt versenyt szerveznek az orvosok, így nem csak ők, de pácienseik és egyéb szakmák képviselői... read more..

Hazai hírek
674

Balatonudvari rajtra készen

 Május 25-én rendezik meg a Balaton Golf Kupa I. fordulóját Balatonudvariban, a Royal Balaton Golf & Yacht Club sokak által kedvelt 18 szakaszos golfpályáján. Sarlós Pétert a club ügyvezető igazgatójá... read more..

Találatok: 1 - 30 / 106

Közösségi oldalainkMédia ajánlat - impresszum

Facebook