April 2014 - Monthly Archive

April 2014

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 80 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
1088

Készül a zalacsányi remekmű

 A magyar golftársadalom nagy érdeklődéssel várja az új 18 szakaszos zalacsányi pálya átadását, amelyről eddig vajmi kevés információ került hozzánk. Több pálya szülőatyjával, hazánk egyik legismerteb... read more..

Hazai hírek
835

Ha rossz az idő, akkor Icus!

 Az elmúlt hétvégén golflázban égett az ország. Egymást érték a rangosabbnál rangosabb versenyek. Kapkodhattuk a fejünket, hiszen négy pályán zajlottak az események. A versenyek közül mindenképpen kie... read more..

Pálya hírek
258

SEIKO Férfinap 4. forduló

 Szép napsütéses golfidőben rendezték meg a Seiko Férfinap 4. fordulóját. A hagyományokhoz híven a hónap utolsó fordulóján a szokásos nyeremények mellett, kisorsolták az On The Globe Marketing j.d.o.o... read more..

Hazai hírek
619

Erre vártunk egy éve!

 Alig, hogy lecsengtek az idei első ranglista verseny utózöngéi, máris készülhetünk a következő rangos szövetségi versenyre, a Magyar Kupára. Mint tudjuk, a kupának nagy hagyományai vannak, idén jubil... read more..

Hazai hírek
617

Nehezen indult

 Mint korábban írtuk, Hahn Roland elkezdte idei profi szereplését. Roland nehéz, számára ismeretlen pályán a Challenge Tour Barcelonai állomásán versenyzett. Profi golfozónknak, élete talán legnehezeb... read more..

Pálya hírek
269

Pintér a túlélés útján

 Pintér Béla túlesett életmentő szívbillentyű műtétjén. Előtte 9-szer állt le a szíve, mely ez alkalommal közel egy órán át volt a műtőasztalon, miközben 16 orvos 4 órán keresztül küzdött a sportoló é... read more..

Hazai hírek
786

Hétvégi dömping

 Kellemes, ámbár kissé bolondos áprilisi idő, jó állapotú pályák és remek hangulatú rangos versenyek jellemezték a szombati napot az ország több klubjában is a hétvégén. Elég csak az idény első rangli... read more..

Hazai hírek
485

Önkéntes kerestetik!

 Szeretne részese lenni egy nagy tradíciókkal rendelkező, nívós golf eseménynek? Most lehetősége van kivenni a részét, és fontos tagjává válni a Magyar Kupa csapatának.... read more..

Hazai hírek
942

A pályák szürke eminenciásai

 Már lassan egy hete véget ért az Európai Olimpiai Reménységek Versenye, de továbbra is téma a golfozók körében. A főszereplők, a juniorok történelmi sikere mellett maga a verseny is jelesre vizsgázot... read more..

Hazai hírek
1318

Mindenhol jó, de a legjobb Balatongyörökön!

 A Junior Tour II. fordulóját rendezték meg  szombaton Balatongyörökön, amely rendkívüli izgalmakat és heves csatákat hozott. Sonja Gschwendtnerrel a Balaton Imperial Club „háziasszonyával“ beszélgett... read more..

Hazai hírek
741

Vihar a golfpályán

 Mint korábban írtunk róla, golfozónk, Hahn Roland elkezdte idei profi szereplését. Jelenleg Spanyolországban van, ahol a Challenge Tour Barcelonai állomását rendezik. A versenysorozat újabb fontos mé... read more..

Hazai hírek
471

Rendkívüli információ!

 A PGCC által az utóbbi időben bevezetett rendelkezések ellenére sem csökkent az érvényes játékjoggal nem rendelkező játékosok száma, ezért április 26-tól kezdődően az alábbi beléptetési rendet vezeti... read more..

Hazai hírek
548

Megint a juniorok!

 Még egy hét sem telt el, de a juniorok újra színre lépnek, mégpedig a Balaton Imperial pályáján, Balatongyörökön. A klubban nagy várakozás előzi meg a versenyt. Szeretnék, ha minden rendben és gördül... read more..

Pálya hírek
394

Elkezdődött a Junior Golf Tour!

 Útjára indult a Junior Golf Tour, amelynek első fordulója április 22-én volt a Highland Golf Clubban. Junior válogatottunk néhány tagja is képviselteti magát a tour különböző állomásain, így minden b... read more..

Hazai hírek
446

Sikeres nyitány

 Elrajtolt az idei Bakony Tour, amelyet a Bakony ékszerdobozának nevezett zirci-szarvaskúti Forest Hills Biohotel Golfcentrum kiváló, 18 szakaszos golfpályáján rendeztek. Gavin Irwin számolt be nekünk... read more..

Pálya hírek
439

Franciaországi ajánlatok a Golf Travel Hungary-tól

  “Château Golf, Gastronomy & Wine experience”... read more..

Hazai hírek
483

Vigyázz, kész: Kisoroszi!

 Az idei első ranglista versenyt rendezik meg Kisorosziban, ahol megújult pályával és klubházzal várják a vendégeket. A szezonnyitó, piros betűvel szerepel minden valamirevaló magyar golfozó naptárába... read more..

Hazai hírek
564

Kövesse Élőben!

 Kövesse nálunk élőben, a Challenge Tour küzdelmeit, Hahn Rolanddal a küzdőtéren. Szurkoljunk együtt a magyar golfozónknak!... read more..

Hazai hírek
336

Kegyes idő és nagyszerű játék

 Úgy tűnt az eső elmossa a tatai SEIKO Férfi napot, de aztán fél órával a rajt előtt az égiek megkegyelmeztek: elálltak az égi csatornák, a nap kisütött, és igazi tavaszias idő lett az indulásra. Reme... read more..

Hazai hírek
810

Egy fiú, aki Rióba készül

 A 24 éves golfozó, akinek édesapja a korábbi válogatott futballista, - ma már profi játékos és golfedző - Hahn Árpád, a 2016-os Riói Olimpiára készül. Ennek szellemében edzett az idei szezonra. Jelen... read more..

Pálya hírek
368

Újságírók esete Szarvaskúton

 Az újságírók nemcsak a golfkomplexumot, de az újonnan felújított Ciszterci Apátságot is meglátogatták. ... read more..

Hazai hírek
374

Bélát köszöntjük!

 Sajnos Bélánk nincs jó passzban. Mint tudjuk, sporttársunk életmentő műtéteken esett át az elmúlt hetekben, most lábadozik. Minden ilyen nagy beavatkozás után vannak hullámvölgyek és jobb napok. Ezek... read more..

Pálya hírek
463

NOVOTEL GOLF KUPA

 A Novotel Hotels szeretettel meghív minden játékost a 2014-évi Novotel Golf Cup-ra, amelyet az Old Lake Golf Club-ban rendez, április 26-án, szombaton. A főszponzor speciális Novotel cateringet bizto... read more..

Hazai hírek
763

A golFIESTA is elrajtolt!

 Családi programokkal, hagyományos húsvéti menüvel, tojásfestéssel várták a versenyzőket és családjaikat, április 19-én, szombaton, a golFIESTA Tour II. fordulóján az Academy Golf Clubban. Ahol az iga... read more..

Hazai hírek
1312

Történelmi siker!

 Az utolsó napra mindkét válogatottunknak egy-egy ellenfele maradt. A lányokra a szerbek, míg a fiúkra az orosz válogatott várt. Igazi ünnepnek néztünk elébe, hiszen az eredménytől függetlenül már tud... read more..

Hazai hírek
719

MGC Ranglista Verseny

 Kedves golfozók! 2014. április 26-án kerül megrendezésre a Magyar Golf Club ranglista versenye!... read more..

Pálya hírek
377

Pannónia információk

 A Europian Olympic Hopes Trophy eseményeit követően a pálya a megszokott rend szerinti nyitva tartással működik tovább.... read more..

Hazai hírek
339

LENDÜLETBEN A HIGHLAND

 Április 24-én, csütörtökön kezdetét veszi a Highland Golf Club hagyományos Társasági Versenysorozata. Erről és sok újdonságról, tervekről is beszámolt lapunknak Forgó Ferenc ügyvezető.  ... read more..

Hazai hírek
1164

Vadkerti Adél, a nap hőse

 Igazi áprilisi, bolondos időre ébredhettek a juniorok az Európai Olimpiai Reménységek Versenyének 3. napján. A pódiumi álmokat dédelgető válogatottak úgy kezdték a napot, hogy nem szabad hibázni, hoz... read more..

Hazai hírek
366

Az idő szalad, a hagyomány marad…

 Ahogy arra számítani lehetett telt ház volt az idei Húsvét Kupán. Április 19-én reggel megtelt az Old Lake Golf Club, ahol a golfozók izgatottan várták, hogy végre hivatalosan is megkezdődjön az idei... read more..

Találatok: 1 - 30 / 80

Közösségi oldalainkMédia ajánlat - impresszum

Facebook