March 2014 - Monthly Archive

March 2014

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 74 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
722

„Golfozót csak golfozó tud generálni”

Kemény, de hatékony edzőtáboron van túl a Highland golftrénere. Hatalmas erőbedobással vág neki az itthoni munkának, lelkesen mesélt nekünk saját edzéstervéről, valamint megosztotta velünk véleményét ... read more..

Hazai hírek
545

Roland nagy lehetősége

Az elmúlt évek töretlen fejlődésének köszönhetően, Rolandot megkereste egy olyan társaság, aki esélyesnek tartja őt, hogy akár az European Touron is játszon. Ez a társaság szoros együttműködési kapcso... read more..

Hazai hírek
513

Magyar operacsillag duplázik a Metropolitan színpadán

A következő évre két szerepre hívta meg énekelni Molnár Leventét a New York-i Metropolitan Opera, és az egyikben a világhírű szoprán, Anna Netrebko lesz az egyik partnere. A fiatal magyar baritonnak m... read more..

Hazai hírek
504

Errol ismét itthon

Errol hazaérkezett az egyhetes ciprusi edzőtáborból, ahová kivételesen több játékost vitt magával, mint szokott. Hiszen, ahogy ismerjük, 8 embernél többet nem utaztat ki, nehogy a minőség rovására men... read more..

Hazai hírek
427

Highland Junior Golf Kupa I. versenykiírás

A golfverseny a St. Andrews Royal & Ancient Golf Club, a Magyar Golf Szövetség versenyszabályzata, valamint a Budapest Highland Golf Club pályaszabályainak megfelelően kerül megrendezésre.... read more..

Hazai hírek
659

A senior válogató szerdán kezdődik!

Nem csak a clubok és az edzőtáborozók kezdték meg az előkészületeket az idényre, hanem Magyarország legjobbjainak felkutatása is megkezdődik. Jakobi László a senior válogatott szövetségi kapitánya, ke... read more..

Hazai hírek
905

Laczkó nem unatkozik

A Magas-Bakony egyik legkáprázatosabb, erdőkkel szegélyezett területén, Zirc-Szarvaskúton található Forest Hills Biohotel Golfcentrum kiváló, 18 szakaszos golfpályával szippantja magába a golf szerelm... read more..

Pálya hírek
294

NH Sotogrande tavaszi virágzása

Újabb remek kikapcsolódási lehetőség játékkal egybekötve.... read more..

Hazai hírek
624

„A golf egy életérzés!”

A tatai head pro két hónapos edzőtáboron van túl. Két hete érkezett meg Marbelláról, ahol tanítványaival nagyszerűen érezték magukat!A tatai head pro két hónapos edzőtáboron van túl. Két hete érkezett... read more..

Hazai hírek
518

Cél a 0-3 közötti hendikep!

A fiatal válogatott játékos ismét edzőjével, Damien MacPehrsonnal készült az idei szezonra. Decembertől kezdték el a kemény edzéseket, ezúttal Dávid kondijára gyúrtak rá. A fiatal golfozó több kiló iz... read more..

Pálya hírek
478

Szarvaskút megújul!

A szarvaskúti pályán Laczkó Zoltán és csapata megkezdte az ilyenkor szokásos éves tavaszi munkálatokat. A zirci Forest Hills golf pálya jó állapotban van, a gyepre nem lehet különösebb panasz. A green... read more..

Hazai hírek
744

European Olympic Hopes Trophy

A tavalyi hat csapatot követően az idei esztendőben hét ország juniorjai érkeznek az EOHT versenysorozatra. ... read more..

Hazai hírek
601

Kanapétól a kommentátori székig

Az Eurosport kommentátora kölyökként a nappaliban kommentált meccseket a családnak, később szállodaigazgatónak készült. Az elé görgetett akadályok ellenére azonban ma mégis sokan hallgatják Gábor közv... read more..

Hazai hírek
364

A visszaszámlálás megkezdődött!

Felébredtek az erdő állatai, hamarosan zöldbe borulnak a fák, és a nappaloknak is egyre tovább tartanak. Ahogy a természetben is, úgy a Forest Hillsben is múlik az idő, ezért szeretnénk ismételten ven... read more..

Pálya hírek
311

Kisorosziban megőrültek!

INGYEN szállás Kisorosziban!? IGEN! Nincs több kifogás! Irány a Szentendrei sziget!... read more..

Pálya hírek
332

Indul a versenyszezon a Highland-en!

  A héten elindul a 2014 évi versenyszezon a Highland-en!... read more..

Hazai hírek
629

Horváth Ádám útra kész!

Junior bajnok golfozónk edzőjével: Makszin Áronnal  és Jordan Schmidtel készült fel a szezonra a tenerifei egyhetes edzőtáborban. Ádám idei felkészüléséről, céljairól tudósítunk.... read more..

Hazai hírek
736

Böndicz Gergő és a juniorok

Böndicz Gergőt, a junior válogatott szövetségi kapitányát kerestük fel, hogy számoljon be nekünk a szombaton kezdődő ciprusi edzőtábor programjáról, a felkészülés menetéről és idei terveiről. ... read more..

Hazai hírek
1032

Próbálok optimista maradni

Senior golfozónk 20 éve szeretett bele a sportba és azóta az egyik legnagyobb szenvedélyévé vált a golf. Nem meglepő, hogy szívén viseli a magyar golfklubok és a golftársadalom sorsát.... read more..

Hazai hírek
493

Irány a csúcs!

Vadkerti Adél, az év golf felfedezettje címet nagyrészt céltudatos és komoly hozzáállásának köszönhette. A 2014-es évben is szeretne magabiztos, kiegyensúlyozott játékkal előrukkolni, cél a csúcs, a m... read more..

Hazai hírek
1302

Máté Európa tetején

Szeberényi Máté hetedik helyezésével a legjobb európai versenyző lett. A társai által elért eredményekkel összesítve pedig, együtt alkották a legjobb európai csapatot.... read more..

Pálya hírek
420

Mandulavirágzás verseny 2014

A verseny a R&A Golf Club of St. Andrews, a Magyar Golf Szövetség Versenyszabályzata, valamint a Golfclub Imperial Balaton helyi szabályainak megfelelően kerül megrendezésre. ... read more..

Hazai hírek
461

Éld át újra 2013-at!

Beköszöntött a tavasz és vele együtt a jó idő is. Elnyíltak az első hóvirágok, és reméljük, hogy a pályákat jövő télig már nem borítja hó. Nemcsak az ibolyák nyílnak, és a fák rügyeznek, hanem lassan-... read more..

Footgolf
537

Budapesti Motor Fesztivál

Újdonságok és veterán klasszikusok várják az érdeklődőket március 21-től 23-ig a Hungexpon.... read more..

Pálya hírek
227

Vasárnap: Light Bag Sunday Golf

Az Old Lake Golf Club könnyed, szezon eleji, vasárnap délutáni golfprogramot hirdet:... read more..

Footgolf
458

THE OFFSPRING ÉS DJ FRESH A 8. PANNÓNIA FESZTIVÁLON

A hagyományokhoz hűen idén is a pünkösdi napokat érintő hétvégén – immáron nyolcadik alkalommal – kerül megrendezésre a Pannónia Fesztivál, amelynek eddigi történetét tekintve a legikonikusabb punk-ro... read more..

Hazai hírek
421

XXV. Magyar Kupa – Balatonudvari!!!

A XXV. Magyar Kupa a Royal Balaton Golf & Yacht Clubban kerül megrendezésre.... read more..

Hazai hírek
410

Csikós news!

Mint már korábban is beszámoltunk róla, Csikós Gábor és csapata Tenerifén tartózkodik. Az elmúlt héten egy csoport érkezett hozzájuk, hogy aktív hetet töltsenek el golfozással.... read more..

Hazai hírek
719

Történelmi siker Thaiföldön!

Magyar csapat soha ilyen sikert még nem ért el a világ legnagyobb amatőr golfversenyén, a BMW Golf Cup International-on.... read more..

Pálya hírek
177

GOLF SZTÁR SKILLS CHALLENGE VERSENYSOROZAT

Ezúton szeretettel meghívunk a REGINAQUA Indoor Golf Sztár Skills Challenge Versenysorozat 2013-2014. ötödik állomására, a ZOMKO Challange -re, amely 2014. március 19-én, szerdán, Budapesten a Sárkány... read more..

Találatok: 1 - 30 / 74

Közösségi oldalainkMédia ajánlat - impresszum

Facebook