February 2014 - Monthly Archive

February 2014

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 79 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Pálya hírek
578

Highland Senior Golf Tour 2014

Versenykiírás a Highland Senior Golf Tour 2014.... read more..

Hazai hírek
620

Csicsi a Zsiráfban

A golfban elindult valami. Rózsa Csilla az elmúlt egy évben berobbant a magyar köztudatba. Több cikk jelent meg róla abszolút szimpatikus nyilatkozatokkal, ahol Csilla eddigi teljesítménye előtt hajta... read more..

Hazai hírek
1116

Makszin Áron beszámoló

2013 decemberében a dél-portugáliai Algarve régió adott otthont a PGAs of Europe éves közgyűlésének. ... read more..

Hazai hírek
1016

Balatonudvari - no comment

Az utóbbi hetekben mindannyiunkból nagy izgalmat váltott ki a Royal Balaton Golf Club sorsa. Mint tudjuk, több forrás is megerősítette, hogy a tulajdonosok nem szeretnék felszámolni a balatonudvari go... read more..

Hazai hírek
658

Csicsi a hétvégén újra bizonyíthat

Junior bajnokunk felkészülése újabb mérföldkőhöz érkezett. Idei negyedik megmérettetésére készül, ahol ismét bizonyíthatja jó formáját. ... read more..

Hazai hírek
521

A rehabon túl

Amint korábban beszámoltunk róla Horváth Marcellre csuklóműtét várt a tegnapi napon. Örömmel jelentjük, golfozónk túl van a beavatkozáson, bár hosszabb ideig tartott, mint azt előre gondolták. ... read more..

Hazai hírek
727

Barangolás Spanyolországban

Szigeti Csaba vezetőedző épp Spanyolországban, a golf szerelmesei által egyik legközkedveltebb helyen, Marbellán tart edzőtábort az érdeklődő golfosok számára. A hetente esedékes turnusváltást már – a... read more..

Pálya hírek
297

Tata rugalmas

Szeretettel meghívjuk minden kedves Golfozó Barátunkat az idei év első, KÖZKIVÁNATRA Nyári Greenen játszott páros, Scramble- versenyünkre.... read more..

Hazai hírek
663

Horváth Marcellt műtik

Ma kisebb beavatkozás vár Horváth Marcellre, junior válogatottunk oszlopos tagjára. De nem kell megijedni egy rutinszerű csuklóműtéten esik át a nap folyamán.... read more..

Pálya hírek
186

Budaörsi Indoor Golfcentrum

Kedves Golfozóink! Elérkezett az indoor szezon vége! A terveink szerint 2014. március 2-án vasárnap délután hat órakor a Budaörsi Indoor Golfcentrum újra bezárja kapuit. Mivel többeteknek itt tároljuk... read more..

Hazai hírek
575

Drámák Maui szigetén

Sokaknak ismerős lett hírtelen a Maui szigetén lévő Kapalua Plantation pályája. Tavaly is küzdöttünk már itt - az első szakaszok után azonnal felrémlett. ... read more..

Hazai hírek
519

XVI. Valentin-napi Páros Teniszverseny

A művész-sportoló válogatott nyerte a 16. Valentin-napi páros teniszversenyt, amelynek szombaton a Tabáni Tenisz Center adott otthont. Az idén megújuló budai teniszközpontban ezúttal is a politikusok,... read more..

Pálya hírek
213

REGINAQUA INDOOR GOLF SZTÁR SKILLS CHALLENGE

INDOOR GOLF SZTÁR SKILLS CHALLENGE VERSENYKIÍRÁS 2014. február 26. szerda... read more..

Hazai hírek
776

Program a jövőért

Sárközi Richárd golfoktatóval beszélgettünk, akit a beszéd helyett a tettek vezérelnek. Egy olyan programot dolgozott ki, ami lehetővé teszi az általános iskolás diákoknak, hogy közelebbről megismerhe... read more..

Pálya hírek
156

Ciprus Alexander the Great Hotel

Alexander the Great Beach Hotel ajánlata.... read more..

Hazai hírek
754

Golfparadicsom a Bakony szívében

A Magas-Bakony egyik legkáprázatosabb, erdőkkel szegélyezett területén, Zirc-Szarvaskúton található Forest Hills Biohotel Golfcentrum számos kikapcsolódási lehetőséggel szippantja magába a nyugalomra ... read more..

Hazai hírek
313

Kick-off elkezdődött!

Az edzőtáborok hosszú sorában már-már hagyománynak számít, Fehér Zsolt spanyolországi útja. A tréner már sokadik alkalommal rendezi meg táborát az Islantilla Golf Resortban.... read more..

Hazai hírek
1014

Borbély Szilárd és a felfoghatatlan halál

Meghalt Borbély Szilárd. Azt írta a Halotti pompa című kötelének Aeternitas (1) című versében: „Az örökké-valóság / merül, mint a kavics,/ nézed a folyót, hát/ nyugodt újra a víz.” Valójában most lett... read more..

Hazai hírek
473

Irány Ciprus!

Tóbiás Zsolt és csapata ma utazik Ciprusra, hogy megtartsák immáron hagyományosnak mondható edzőtáborukat.... read more..

Hazai hírek
469

Felvettük a ritmust!

Lassan véget ér Makszin Áron és csapata tenerifei edzőtábora Mielőtt azonban hazafelé vették volna az irányt, megosztották velünk élményeiket. ... read more..

Hazai hírek
504

Szeberényi hazaért!

Magyar bajnok golfozónk a napokban tért haza amerikai edzőtáborból, ami egyben felkészülés volt a közelgő thaiföldi nemzetközi versenyre. A táborba családjával ment ki, de kint tartózkodása alatt, töb... read more..

Footgolf
513

18. Győri Tavaszi Fesztivál

Nemzeti ünnepünkön, március 15-én nem csak az 1848-49-es forradalom és szabadságharc hőseiről emlékezünk meg, hanem Győrben a Négy Évszak Fesztivál – Tavasz programjai is kezdetüket veszik, benne a Gy... read more..

Hazai hírek
463

A lehetőség kapuja

A San Roque Club rendkívül nagy megtiszteltetésnek tartja, hogy ők lehetnek a fogadója a JFG-nek. Az esemény 2014 április 5-e és 6-a között kerül megrendezésre. Tanfolyamai, pedig San Roqueban lesznek... read more..

Hazai hírek
508

Fiesta Tenerifén

Az edzőtáborok hosszú sorában már-már hagyománynak számít Csikós Gábor tenerifei útja. ... read more..

Pálya hírek
195

Driver akció a GolfUSA-nál!

Kedves Golfozók!Hozzánk már megérkezett a tavasz ezzel a szép színes csokorral.... read more..

Pálya hírek
239

Indul a golf Szarvaskúton!

Kedves Klubtagjaink, Vendégeink!... read more..

Hazai hírek
643

Fiatal magyar tehetség Floridában

Briglovics Boróka, hazánk egyik fiatal golfozó reménysége Floridában járt, hogy egy kéthetes akadémia során fejlessze tudását. Hazatérése alkalmából beszélgettünk vele az ott szerzett élményeiről, tap... read more..

Hazai hírek
301

Maui - ott a helyünk, napszemüvegeket a bag-be!

A négy fordulóból álló versengés mindig tartogat meglepetéseket, hiszen a sorozatversenyekre jellemzően sohasem lehet biztosan tudni előre biztosan a végeredményt. Ráadásul az utolsó forduló eredménye... read more..

Hazai hírek
575

Le a kalappal!

Véget ért az FCWT versenye. Rózsa Csilla nem mindennapi teljesítménnyel rukkolt elő a viadal záró fordulójában. A fiatal magyar sportoló a hétvégén rendezett Future Collegians World Tour californiai á... read more..

Pálya hírek
283

Hahn edz, edz és edz

Mint már korábban is beszámoltunk róla, Hahn Roland apukájával együtt készül Amerikában az idény kihívásaira.... read more..

Találatok: 1 - 30 / 79

Közösségi oldalainkMédia ajánlat - impresszum

Facebook