January 2014 - Monthly Archive

January 2014

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 74 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Pálya hírek
1576

Síelés a Highland szervezésében

  Síelés 2014. február 23. - március 1. között Ausztriában, Tirol fővárosában, Innsbruckban, Axamer Lizumban, ahol már két olimpiát rendeztek.... read more..

Hazai hírek
1349

Új titán érkezett

Nagy örömhírrel szolgálhatunk, ugyanis az elmúlt napokban megszületett Koplányi Eszter gyermeke. Az édesanya és az újszülött is jól van. Hatalmas az öröm a Koplányi családban, akik évek óta nagy tiszt... read more..

Hazai hírek
515

Fokozatosan ébresztik Schumachert

Michael Schumacher menedzsere csütörtökön megerősítette a LÍEquipe francia sportlap szerdai hírét, mely szerint a "fokozatos ébresztés" állapotába helyezték a december 29-i síbalesete óta mesterséges ... read more..

Hazai hírek
877

Lugosi több fronton harcol

Az Eurosport szerda esti golfműsorának ismert szakkommentátorával, a Best of Golf Award-dal is kitüntetett golfedzővel, Lugosi Balázzsal beszélgettünk. Edzőnket, a golfozóknak szervezett táboráról, ta... read more..

Hazai hírek
443

PGA of Hungary közgyűlés

Tegnap tartották a PGA éves rendes éves közgyűlését, Tringer László elnök úr vezetésével. A TF Kistanács termében összegyűlteket az elnök úr köszöntötte, majd értékelte a 2o13-as év szakmai eredményei... read more..

Hazai hírek
487

7. Komplex Product és Geotech golf kupa

Dibusz László és csapatának törökországi kalandja lassan véget ér és hazatérnek Magyarországra, hogy majd személyesen számoljanak be nekünk élményeikről, tapasztalataikról.... read more..

Hazai hírek
823

Túra az academyn

Tóbiás Zsolt tanítványai, Hoffman Gréta és Flautner Noémi továbbképzésen vettek részt a Jasen Floyd Akadémián, többek között a Hungarian Golf Magazinnak is köszönhetően. Az elkövetkezendőkben beszámol... read more..

Hazai hírek
634

Az ismerkedés éve

Csikós Gábort senkinek sem kell külön bemutatnunk. Már több mint egy éve feleségével együtt működtetik a golFIESTA elnevezésű egyesületüket. Az elmúlt évben soha nem látott sikereket értek el. A diada... read more..

Hazai hírek
498

Dibuszék Törökországban

Dibusz László és csapata a törökországi, Belekben tartózkodnak, ahol megrendezik a 7. Komplex Product és Geotech golf kupát. Események képekben:... read more..

Footgolf
1008

Hófesztivál

A hófesztivál Magyarország legnagyobb havas fesztiválja, egy igazi téli fesztivál, ahol a családok, fiatalok mind megtalálják majd a számításukat.... read more..

Pálya hírek
281

Sonnengolf télen is

A Sonnengolf Club az idei évben is változatlan árakon várja a klubtagjait és a napi játékosait. A pálya évről évre szépül, bővül, és ez így lesz az idei szezonban is. ... read more..

Hazai hírek
330

Máriavölgy zárva

Kedves Klubtagjaink, Vendégeink!... read more..

Hazai hírek
472

Szorítunk érted, Schumi!

Michael Schumacher közel egy hónapja kómában fekszik, közben ápolói igyekeznek mindent megtenni, ne gyengüljön az izomzata.... read more..

Hazai hírek
494

INDOOR GOLF SZTÁR SKILLS CHALLENGE

Az Indoor Golf Sztár ügyességi versenysorozat, amelyben a versenyzők külön versenyszámonként a golfjáték alapütéseit hajtják végre. A verseny a szabadtéren rendezett, immár évtizedes hagyománnyal bíró... read more..

Hazai hírek
929

Dudás felvette a nyúlcipőt!

A rossz időre való tekintettel Dudás Károly és társai úgy döntöttek, elég volt a téliesre forduló időből, ők golfozni szeretnének. Egy funnys, baráti golfozásra vágynak egy olyan helyen, ahol mindig s... read more..

Hazai hírek
673

Újabb kis útmutató az élethez

A fejlődést, az előrehaladást mindig azok a gondolatok biztosítják, amit eddig nem hallottunk, vagy épp akkor nem értettünk velük egyet. Sokszor arra kellene nagyobb figyelmet áldozni, ami kicsit ideg... read more..

Hazai hírek
468

IronFX Díjátadó Gála

Magyar Balázs lett a világ legnagyobb forex versenyének győztese!!!... read more..

Pálya hírek
200

Scottish Golf Classic: 2014. május 5-9.

Mindenki azzal játszik akivel akar! Így a családok, baráti társaságok is együtt élvezhetik a játék és verseny hangulatát. ... read more..

Hazai hírek
495

Utazás a paradicsomba

Tóbiás Zsoltot nem kell külön bemutatni. Edzőnk évek óta szívügyének tekinti az utánpótlás nevelést. Highlanden futtatott juniorprogramját már többen is teljes joggal méltatták. Edzőnket fiataloknak s... read more..

Hazai hírek
627

Szívügyem a magyar golf!

A több mint 300 golfpályán játszó, 40 éve golfozó, Németországban élő, de a magyar golfot a szív viselő Jánoska Péterrel készítettünk exclusive interjút. Aki őszintén beszélt a golf helyzetéről, az ös... read more..

Hazai hírek
385

ÖNKÉNTESEK KERESTETNEK!

Kedves Játékosok! 2014. június 5-8. között rendezik a Europen Tour Lyoness Open vagyis Austrian Open következő állomását a Diamond Country Clubban Bécstől nem messze.... read more..

Pálya hírek
252

Ősszel nyithat az első Woods-tervezésű pálya

Ha minden a tervek szerint halad, akkor a mexikói Cabo SanLucas-ban, a Baja California félsziget déli csücskén nyílhat meg az első Tiger Woods által tervezett golfpálya.... read more..

Footgolf
589

Mahler-remekművek

A késő romantika emblematikus zenekari műveinek, Richard Strauss szimfonikus költeményeinek, Anton Bruckner és Gustav Mahler szimfóniáinak is kiemelkedő szerep jut a Nemzeti Filharmonikusok repertoárj... read more..

Hazai hírek
511

Készen állok rá!

Eddig évértékelő interjúnkkal jelentkezünk. Mostantól azonban már átállunk a „mit vársz az évtől” típusú interjúkra. Ígéretünkhöz híven elkezdtük „felkutatni” junior, senior, gyerek válogatottunk tagj... read more..

Hazai hírek
494

A megoldás, avagy az élet kulcsai

Cikksorozatunk második részében a megértés és a figyelem fontosságáról ejtünk pár szót. Nagyon sokan a panasz hangját erősítik fel, a körülményekre dühösek és mutogatnak rá, miközben annak megváltozta... read more..

Hazai hírek
307

Kis útmutató az élethez

Napjaink változásai - amit sokan válságnak titulálnak – egyre inkább megkövetelik a hozzáállás megváltoztatását, a kapcsolatok formáinak és minőségének átértékelését, az egymással történő együttműködé... read more..

Hazai hírek
578

Semmi baj kicsi lány!

A szenzációsan sikeredett 2. nap után, bajnokunk nagy reményekkel várta a folytatást. Sajnos a verseny végjátéka nem úgy sikerült, ahogyan azt várta magától. Nem igazán mentek sem az ütések, sem azok ... read more..

Pálya hírek
190

Csoportos út Tóbiás Zsolttal

Edzőtábor Tóbiás Zsolttal Cipruson, a Korineum Golf Resortban.... read more..

Hazai hírek
638

Kalandorok nyomában

Külföldön tartott edzőtábor sok hazai golfedzőnél illetve játékosnál már hagyomány. A kiváló pályaadottságok mellett az ország hangulata, atmoszférája is vonzó. Nincs ezzel másképp Hahn Árpád kiváló e... read more..

Hazai hírek
1040

A tékozló fiú hazatért

Wilhelm István kétszeres szlovák - és magyar bajnokként robbant be a golfozói köztudatba. 9 éves kora óta golfozik és folyamatosan lépked felfelé azon a bizonyos ranglétrán. Profi golfosnak készült, d... read more..

Találatok: 1 - 30 / 74

Közösségi oldalainkMédia ajánlat - impresszum

Facebook