HG archívum

December 2013

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 117 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Hazai hírek
Matusa István
830

Hivatalos: Remek hírek Schumacherről

Schumacher még mindig életveszélyben van, de az elmúlt fél napban sokat javult az állapota a korábbihoz képest. Az orvosokat nagyon meglepte a hirtelen és nagy javulás! Csak így tovább, Michael!!! Lep... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
904

Ünnep, ünnephátán

Még alig ért véget a karácsony, a szeretett ünnepe ismét van minek örülnünk, van okunk újra az ünneplésre. December 27-én, pénteken egy újabb jelentős állomásához érkezett a honi golf. A Sportért és I... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1196

„A lényeg, hogy tartozzunk valahova”.

 Rózsavölgyi régóta szerves részét képezi a magyar golféletnek, melyet a Húsvét Kupa egyik szervezőjeként, illetve a tatai golfklub újdonsült klubkapitányaként újra meg újra be is bizonyít. Tekintette... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
417

Dufner éve, vagy a dufnering éve?

Ártatlanul kezdődött. Egy Tour játékos, egy osztályterem tele gyerekekkel, és egy kis pihenés a fájós hátnak. Ami ezután következett, egy éven keresztül tartó társadalmi jelenséghez, rengeteg vicchez,... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
533

Díjeső

Az év utolsó előtti napján már nem sok minden maradt hátra a szezon összefoglalásából. Itt az ideje talán számot vetni a legnagyobb díjakról, amit ennek az esztendőnek a végén kiosztottak a nagy golfo... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
891

Szorítunk érted, Schumi!

A francia regionális portál Le Dauphine Libéré, a Radio Montecarlo és az RMC Sport egybehangzó értesülései szerint súlyosra, életveszélyesre fordult a síbalesete után kórházba került Michael Schumache... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
277

Így kell major-t nyerni

Egyik év végi interjújában Justin Rose hosszabban is mesélt idei major győzelméről. Amikor az angol játékos évértékeléséről van szó, természetes, hogy mindenki egyből a US Open győzelméről kérdezi, mé... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
704

Sportcsillagok gálaestje: A vizes sportoké volt 2013

Két világbajnok úszót, Gyurta Dánielt és Hosszú Katinkát, valamint a férfi vízilabda-válogatottat és annak szövetségi kapitányát, Benedek Tibort, illetve Shane Tusup úszóedzőt választották az év legjo... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
346

Az év nagyjai – 2. rész

Az év sztorija: Mickelson megnyeri a British Open-tAz év sztorija: Mickelson megnyeri a British Open-t Bármennyire is próbált minket meggyőzni interjúiban arról, hogy ő bizony szereti ezeket,... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
301

Az év nagyjai – 1. rész

A golf világa idén három újdonsült major győztes megkoronázását élte meg, miközben a nagyöreg Phil Mickelson is megnyerte gyűjteménye azon darabját, amiről senki nem gondolta volna, hogy valaha még me... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
515

Magyar Golf Club

Téli programunk nyári greeneken:Disznótorozás, forraltborozás, pálinkázás, a 4 állomásos, 9 szakaszos stableford versenysorozaton, amit hó esetén is megtartunk!Téli programunk nyári greeneken:Disznóto... Részletesen..

Footgolf
Matusa István
854

Budapest Jazz Club

PEET PROJECT - SMOOTH JAZZ ELŐSZILVESZTER 2013.12.30. HÉTFŐ // 20:00 jegyárak: 1.600 / 1.200 HUF PEET PROJECT - SMOOTH JAZZ ELŐSZILVESZTER 2013.12.30. HÉTFŐ // 20:00 jegyárak: 1.600 / 1.200 HUF... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1102

Rózsa Csilla az év junior játékosa

Rózsa Csilla idei éve mesésre sikerült. Minden versenyen kitűnt tehetségével, szenzációs szezont produkált. Így az év végi szövetségi díjátadón kicsit sem meglepő módon, Rózsa Csilla kapta az év junio... Részletesen..

Footgolf
Matusa István
1561

Caramell Szilveszter 2013. AKCIÓ

„Újév. A fogadalmak időpontja, amikor hisszük, hogy reggel valami jobb és boldogabb kezdődik. Ezen a kivételes újévi éjszakán még mindig úgy érezzük, hogy nemcsak új év kezdődik,hanem most kezdődik mi... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
831

Budaörsi Indoor Golfcentrum: téli szünet

Kedves Játékosok! A karácsonyi ünnepekre tekintettel a Budaörsi Indoor Golfcentrum módosított nyitva tartás mellett várja a gyakorolni, játszani, versenyezni vágyó golfozókat. Kedves Játékosok! Az ü... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
312

Tehát tényleg Tiger a legjobb

A győzelmek, a pénz, és az ütésszámok mellett még egy módja van egy profi játékos szezonjának értékelésének. Ezek pedig a világranglista pontok. Tiger Woods ebben a kategóriában sokkal jobbnak bizo... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
458

Full Swing szimulátor verseny

Sárkány Center Full Swing szimulátorán a Royal Melbourne Golf Clubban megrendezett fordulón Ágoston Misi verhetetlen volt. Nyomában mindössze egy ponttal lemaradva Bodor Tibor "Tanár úr" következett é... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
260

Sonnengolf Club: karácsonyi üdvözlet

Kedves Golfozó Barátaink! Köszönjük, hogy a 2013-as évben minket, a Sonnengolf Clubbot választottátok és reméljük, hogy a jövőben ismét üdvözölhetünk Titeket a zsirai pályán.   Kedves Golfozó Bará... Részletesen..

Footgolf
Matusa István
1123

Karácsony a jégen

Városligeti Műjégpálya   Városligeti Műjégpálya 1146 Budapest, XIV. kerület, Olof Palme sétány 5. Telefon: 1/364-0013 Web: www.mujegpalya.hu E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni véde... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
246

Stenson egyelőre csak fogadkozni tud

Henrik Stenson idén már elmondta, ezt a briliáns évét jövőre csak major győzelemmel tudja felülmúlni. A svéd játékos év végi értékelésében ismét erre tért vissza.Henrik Stenson idén már elmondta, ezt ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
830

Új szelek az Indoorban

A karácsonyi időszak kedvez a kötetlen beszélgetéseknek, hiszen ilyenkor az év eredményei mellett mindig van egy-egy más téma, amit szabadabban lehet boncolgatni. A szeretet ünnepe előtti napokban a P... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
270

St.Lőrinc Golf Club

Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánunk minden kedves klubtagunknak, minden jelenlegi vagy leendő golfozónak!Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánunk minden kedves klubtagunknak, minden jelenle... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
330

Az év legszebb ütése

Mint karácsony napjához, ehhez a pillanathoz is elérkeztünk végre. Ideje visszatekinteni az idei szezon legszebb ütésére! Ez történetesen az összes közül a legrövidebb lesz a listáról, azonban jelentő... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
237

Az év legszebb ütése <2>

Hogy a legjobb öt mezőnyébe egy hölgy is bekerüljön, jöjjön most az amerikaiak csillagának, Stacy Lewis-nak az egyik idei legjobb ütése.Hogy a legjobb öt mezőnyébe egy hölgy is bekerüljön, jöjjön most... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
405

Sárkány Indoor Golf Club: verseny, két ünnep között

A két ünnep között a meghírlettnek megfelelően sort kerítünk egy Longest Drive és egy Nearest to Pin versenyre. Mindkét versenyszámban 5-5 kísérlet áll rendelkezésre. A két ünnep között a meghírlett Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1436

A valóra vált álom: Miss Ambassador

Karácsony a megpihenés napja, a befelé fordulásé, a család és a gyermek ünnepe, amikor mindenki kizárólag a szeretteivel szeretne együtt lenni, csak velük foglalkozni. Ezért is tartozunk hatalmas kösz... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
264

Az év legszebb ütése <3>

Akárhányszor Phil Mickelson egy rövid vasat vesz a kezébe, benne van a levegőben, hogy valami hihetetlen dolog történik. Így volt ez az év harmadik legszebb ütésének esetében is, a Scottish Open play-... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
706

Budaörsi Indoor Golfcentrum

Kedves Golfozó Barátunk! Lassan fenyőillat lengi be a szobát, szorgos kezek csomagolják az ajándékokat, az ünnepi vacsora receptjei már az asztalon hevernek. Kedves Golfozó Barátunk! Lassan fenyőilla... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
170

Utazási ajánlat
Matusa István
243

Az év legszebb ütése <4>

A PGA Professional National Championship annak ellenére, hogy nem olyan rangos, mint egy major verseny, így is sokak kedvenc viadala minden évben. Hogy miért? Például mert érdekes játszani látni azoka... Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 117

Versenynaptár

Keresés