HG archívum

Július 2013

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 150 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Utazási ajánlat
Matusa István
952

A szerelem elvette az eszét?

Rory McIlroy magánügye lassan közüggyé válik, amelynek egyébként az az oka, hogy sokan szerelmi kapcsolatát – valamint a Nike ütőket – okolják azért, mert a játékosnak nem megy a játék. Gary Player... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
927

Érdekes hét lesz

Ezen a héten a European Tour játékosai Ohio felé veszik az irányt, hogy a WGC- Bridgestone Invitational elnevezésű tornán összemérjék az erejüket. Francesco Molinari tudni véli a jó és eredményes j... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1700

Ahol elkezdődött, ott ért véget minden

A tegnapi máriavölgyi fordulóval lezárult az idei Junior Tour sorozat. Fiatal játékosaink öt fordulón keresztül mérkőztek egymással, mígnem tegnap kialakult a végső sorrend. Az eredmények nem hoztak n... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1444

Szigeti az élen

 A tegnapi napon folytatódott a Bükfürdőn zajló magyar profi golfozók versenye. A második nap egy kellemes reggeli viharral kezdődött, majd egész nap nagy szélben játszottak a játékosok. Az első nap u... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
906

Annika szabályai III.

Annika Sörentsam ugyan már nem aktív golfozó, de tanácsaival és élményeivel sűrűn találkozhatunk a különféle médiumok hasábjain. A 10-szeres major bajnok arról is mesélt, hogyan bánjunk a szenvedél... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1384

Kezdődik a Monarchia Kupa

 A mai napon kezdődik Csehországban az idei Monarchia Kupa, amin a magyar szenior válogatott is részt vesz. Játékosaink tegnap már megérkeztek a pályára és a gyakorlónap keretén belül meg is játszottá... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1238

Szigetinek bejött a szünet

  A tegnapi napon Bükfürdőn kezdetét vette a magyar PGA profik bajnoksága. Az első nap után talán nem meglepetés, hogy az élen Hahn Roland profi játékosunk áll, de az mindenképpen figyelemre méltó, ho... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1238

A torkában érezte szívverését

  Rózsa Dávid egyike volt azon magyar junior játékosoknak, akik a hétvégén a European Young Masters küzdelmein vettek részt Németországban. Dávid elégedetten mesélt élményeiről, bár azt ő is elmondta,... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1418

Hazatértek a harcosok!

 A magyar játékosok hazatértek Németországból. Az elmúlt napokban a junior válogatott egy kis csapata, Rózsa Csilla, Vadkerti Adél, Csányi Olivér és Rózsa Dávid a 2013-mas European Young Masters-en ve... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
849

Annika szabályai II.

Annika Sörentsam ugyan már nem aktív golfozó, de tanácsaival és élményeivel sűrűn találkozhatunk a különféle médiumok hasábjain. A 10-szeres major bajnok arról is mesélt, hogy mikor érezte, hogy el... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
830

A munkát végül elvégeztem

Michael Hoey vasárnap megszerezte karrierje ötödik European Tour címét, ám ennél sokkal fontosabb dolognak tartja, hogy a puttok terén valóban hozni tudta ama bizonyos profi szintet. A cél: még leg... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1323

A pályarekordban gondolkodik

A mai nappal elkezdődik Bükfürdőn a magyar PGA profik versenye. Az elmúlt napokban már több hazai profit kérdeztünk meg elvárásaikról, terveikről a versennyel kapcsolatban. A versenyre való hangolódás... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
942

Királyavatás elnapolva

A versenybizottság a verseny eredeti kezdésidőpontja előtt egy nappal jelentette be, a verseny a nagy hőségre való tekintettel elmarad. Az új időpont augusztus 3. A versenykiírás változatlan.A verseny... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1704

A fal

A száraz tényekről, ha úgy tetszik, csupán az eredményekről már beszámoltunk a tegnap lezárult Young Masters-el kapcsolatban. Érzelmeinket azonban nehezebb megfogalmazni.A száraz tényekről, ha úgy tet... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1547

Magyarország a 21.

A tegnapi napon véget ért az idei, Németországban zajló European Young Masters. Magyarjaink szépen helytálltak. Rózsa Csilla negyedik lett, országunk 3 riválist tudott megelőzni.A tegnapi napon véget ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1210

Majd télen nyaralunk!

 Mint arról már több cikkünkben is írtunk a héten, jövő hétfőn elkezdődik a magyar PGA profik versenye Bükfürdőn. Sorra kérdezgettük egymás után az indulókat, ki, mit vár a versenytől. A sorban most e... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
771

Scottish Golf Classic 2013

Főbb adatok:Főbb adatok: 1465 Ł 5* hotel Utazás repülővel 5 éj 4 green fee Skócia 2013-08-22 - 2013-08-27 Amatőr verseny a St. Andrews-i Duke, Kingsbarns, The Kittocks és The Torrance pá... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1421

Mutassátok meg magatokat!

A mai nappal elérkeztünk az idei Young Masters zárónapjához. Tele vagyunk reményekkel, ugyanis a tegnapi nap nem igazán úgy sikerült, ahogy vártuk. Játékosaink sajnos rontottak.A mai nappal elérkeztün... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1103

Más nem tudja, hogy ez mennyire nehéz

 Újabb edzőt szólaltattunk meg a hétfőn kezdődő PGA profik hazai versenyével kapcsolatban. Ezúttal Csikós Gábor mesélt a megmérettetés előtti gondolatairól, illetve arról, hogy felkészült, de nehéz do... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
882

Annika szabályai I.

Annika Sörentsam ugyan már nem aktív golfozó, de tanácsaival és élményeivel sűrűn találkozhatunk a különféle médiumok hasábjain. A 10-szeres major bajnok svéd csak nehezen értette meg, hogy lassan ... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
840

Reménykeltő pozíció

Kezd érdekessé válni az idei Russian Open, ugyanis a második játéknapon az 50. European Tour tornáján részt vevő Rikard Karlberg szerepelt a legeredményesebben, bár a legjobb kört egy amatőr futott... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1121

Brúder megint Brúderesen készül

 Jövő hét hétfőn kezdődik Bükfürdőn a magyar PGA profik idei versenye. A verseny most már hagyományosan a legnagyobb itthoni profi megmérettetésnek számít, így maroknyi profi játékosunk és edzőink leg... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1323

Ez nem út, hanem zsákutca

 Tudni kell, nem csak a mi sportunkkal van a gond. Az amatőr versenysportot minden sportág esetében nehéz fenntartani, hiszen résztvevői nem szponzorokkal megtámogatott élsportolók, hanem csupán szere... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1383

Le a kalappal!

 A tegnapi napon Németországban elkezdődött az idei European Young Masters, Európa egyik legrangosabb ifjúsági versenye. A magyar csapatból értelemszerűen Rózsa Csillától vártuk a legtöbbet, mivel töb... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
895

Élvezni kell a jó napokat

Simon Dyson az elmúlt időszakban szépen csúszkált le meg fel a világranglistán, ám most úgy tűnik, hogy megtalálta a megfelelő ütőfogást, és ismét jó helyre kerültek a dolgok. Az oroszországi torná... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1020

Holdvilágos éjszakákon

 Régi hagyomány éled újjá a Hajógyári-szigeten. Mint ahogy volt az régebben, mostantól ismét minden csütörtökön golfos esteket rendeznek a Golftanyán. A buli minden alkalommal délután négy és öt óra k... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1035

Kezdődik a Young Masters

 A mai napon kezdődik a Young Masters. Tegnap és tegnap előtt játékosaink már gyakoroltak a pályán. Valaki szerint szűkek a fairway-ek, valaki szerint pont jók, de mindenesetre senki sem kapott frászt... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
983

Rossz szokások

Ernie Els néhány évvel ezelőtt térdproblémákkal küszködött, ám edzője segített neki abban, hogy az ütések közben ne érezzen semmi hátrányt. Az időzítés tökéletes lett, az ütőfogásban és a mozdulato... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
938

Egyenes vagy domború tartás?

Jack Nicklaus tud egy s mást a golfról, és nagyon szívesen meg is osztja tapasztalatait a kíváncsi közönséggel. Természetesen technikai kérdésekben is otthon van. Hogyan tartsuk a bal csuklónkat a ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1419

Minden tekintetben jobb volt

A hétvégén véget ért Osztrák Junior Open-en nem sok játékosunk tudott a cut-ba jutni, de akik bejutottak, megtették a magukét. Köztük volt például Briglovics Boróka, aki a három nap alatt összesen +30... Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 150

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

Keresés