HG archívum

Február 2012

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 96 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Pálya hírek
Matusa István
709

Last minute - Észak Ciprus

Csomag tartalma:Csomag tartalma:  · 7 éjszaka kétágyas szobában félpanzióval · 5 napi korlátlan green fee a Korineum pályán · Academiai pálya használata, korlátlan range labdákkal · Ingyenes bag... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
698

Egy valóra vált álom

Ezen a héten az LPGA egy újabb tehetséges golfozójával ismerkedhetünk meg, akinek kisgyerek korában is az volt az álma, hogy egyszer majd a nagyok között játszhat. Idén ez az álom teljes mértékben val... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
760

Rory az élen

Sokan mondják, hogy a különféle felmérések és szubjektív értékítéletek valójában fabatkát sem érnek. Nos, ezzel lehet ugyan vitatkozni, és azzal is, hogy a legutóbbi golfos berkeken belüli voksoláson ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1426

Duska stabil

Csikós Gábor régi barátjával, Duska Sándorral jó nevű tenerifei golfklubokban edzett, most pedig új tanítványait részesíti kemény edzésben. Csikós Gábor régi barátjával, Duska Sándorral jó nevű tener... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1312

A főnök is játszik

Koós Jánossal teljes a triumvirátus. Ő a harmadik tag, aki Csíkos Boglárkával, és Zilahy Csabával csapatot alkotva a szingapúri BMW verseny meghódítására készül. Persze Koós ennél szerényebb. Ő a ha... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
705

A szezon közeledtének hírnöke

A Pannonia Golf & Country Klub örömmel jelenti, március 3-án, szombaton megnyitják klubházukat. A pálya nyári greenekkel várja a golfozókat, az étterem viszont csak március 10-től nyitja meg kapuit. ... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
708

Profi lyukérzék

A golfversenyek nézőinek egyelőre semmilyen dresszkódot nem kell betartaniuk, de ha jót akarnak maguknak, akkor csak olyan szoros ruhadarabokat viselnek, amelyek alá még véletlenül sem fér be egy g... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
626

Alig várja már a folytatást

A nemzetközi női szövetség, a WTA hivatalos honlapja hosszabb cikket közöl a monterreyi tornát megnyerő Babos Tímeáról. A legfrissebb világranglistán 68. helyen álló magyar játékos beszélt a román ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1039

Bukósisakkal a kertben

Megérkeztünk! Néhány felszállás-leszállás után, de itt vagyunk. A helyszín a csodálatos dél spanyolországi Huelva golfparadicsoma, ami igazából egy összefoglaló neve ennek a golf területnek, a városun... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1928

Magyarok Szingapúrban

Csíkos Boglárka hazajött Marbelláról, és hamarosan indul a BMW nemzetközi kupa döntőjére. Spanyolországba nagy volt a társaság, de igazán Szingapúrban futnak össze a szálak.Csíkos Boglárka hazajött Ma... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
649

Mahan megcsinálta

Hunter Mahan vasárnap gondolt egyet magában, és Mark Wilson után kihívta egy meccsre az észak-ír sztárgolfozót, Rory McIlroyt, aki a másik ágon Lee Westwood-ot búcsúztatta. Sokan úgy hitték, hogy a ta... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1133

Par-okat alkotva

A második hét végéhez közeledik Fehér Zsolt 2012-es kick-offja. A kis csapat nagy játékot mutatott az utóbbi napokban, ráadásul a golfozók új élményekkel is gazdagodtak a ciprusi kiruccanás során. A ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1698

Rossz greenen is a legjobb

Zilahy Csaba készül a BMW versenyre, ahova nagy reményekkel fog érkezni. Valaki szerint a végső győzelemre is esélyes. Ciprusról is kérdeztük. Ő lenne örök második? Zilahy Csaba készül a BMW versenyr... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
573

Drámai playoff

Nem választott rosszul az, aki vasárnap arra adta a fejét, hogy végignézze az idei HSBC Women’s Champions döntő napját, ugyanis a megszokottól eltérő, rendkívül izgalmas döntőt láthattunk, egyenese... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
660

A világelsőség lehet a tét

Ismét néhány játékossal kevesebb, de ezt a versenyben maradók bánják a legkevésbé. Az idei Accenture Match Play Championship még soha nem volt ilyen kiélezett és többesélyes. Miután McIlroy túllépett ... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
613

Mintha mi se történt volna

A helyzet nem sokban változott tegnap óta, mármint, ami a vezető pozíciókat illeti. Ugyanaz a három golfozó áll az élen, mégpedig úgy, hogy mindhárman ugyanolyan ütésszámot produkáltak tegnap, hasonló... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1218

A célban találkozunk

Révész Tamás, a magyar golfklub igazgatók szövetségének elnöke tárgyalásról, tárgyalásra jár. Tréningről esik ki, tréningre esik be. Mi is éppen két konferencia között kaptuk el az elnök urat, aki ket... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1217

Az utolsó pillanatban

Lehoczky Gábort még éppen a repülőtéren kaptuk el telefonon. Már sorban állt a biztonsági kapuhoz, sietett volna a duty-free shopba, de a sor nem haladt, így időt szakított ránk, és elmondta mit fog c... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
635

Westwood-on a világ szeme

Lee Westwood nagyon szépen menetel az idei Accenture Match Play Championshipen, ami egy kicsit neki is meglepetés lehet, hiszen karrierje során először jutott el ilyen sokáig ezen a tornán. Vajon ő le... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
568

Hármas együttállás

A HSBC Women’s Champions 2012-es versenyének második napján ugyan kicsit átrendeződtek az erőviszonyok, azért annyira nagy változás nem állt be Szingapúrban. Az első napi vezető, Angela Stanford halvá... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1072

Ismerd meg a hegyvidéket!

A Széchenyi-hegyi Golfpálya történeteA Széchenyi-hegyi Golfpálya története 2012. Február 28-án kedden, 17.30-kor Előadó: Szlávy Tibor sporttörténész, egykori golfozó Minden érdeklődőt szeretettel v... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1055

Rögös út Ciprusig

Tóbiás Zsoltot még marbellai edzőtáborában értesítették telefonon a Malév sajnálatos bezárásáról. Zsolt egyből tudta, hogy jó előre lefoglalt jegye, Ciprusra már nincs többé. (egy korábbi cikkünkből a... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2013

Gyilkos a pályán

S. Nagy Csaba, Zilahy Csaba, Meznerics Gergő, és Ralph Müller, a magyar mezőny legerősebb amatőr kvartettje minden év elején összeméri tudását egy rivalizálásba átcsapó baráti golfverseny keretében. I... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
973

Szezonzáró, télelűző golfverseny

Téli indoor szezonzáró, télelűző versenyünket Március első hétvégéjén tartjuk a Sárkány Indoor Golf Centrumban – a Gyömrői úton. Téli indoor szezonzáró, télelűző versenyünket Március első hétvégéjén ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
944

Aki golfban osztja a K.O.-t

Kovács „Kokó” István, egykori profi világ, és olimpiai bajnok ökölvívó nem rég érkezett haza az USA-ból, ahol nem bokszturistaként volt jelen, hanem ezúttal golfozni volt. Miután hazajött, a legautent... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1910

?A golfnak van egyedül értelme.?

Lex Annamária élete a tárgyalótermek körül zajlik, így számára sokat jelent az a kikapcsolódás, melyet a golf nyújt neki. A játék fortélyaival Brúder Balázs ismertette meg és fejlődése érdekében, mint... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1451

60 fa vesztette életét

Tóbiás Zsolt és Szigeti Csaba nem gondolták volna, hogy a több mint egy napig tartó útjukat kalandossá teszi az időjárás Marbella felé. És az ottlétről már ne is beszéljünk: Magical Mystery Tour. Tób... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
946

Csomor Csilla megszabadult a ruháitól

Nála a ruhavásárlás nagy megfontolás tárgya, az évszakok igenis ruhatár cserét jelentenek és minden nap csak tökéletes öltözékben hajlandó elhagyni az otthonát. A színésznő nemrég a Magenta stílustaná... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1094

Megint a titánok

Csikós Gábor éppen, a most már hagyománynak számító edzőtáborát tartja Tenerifén. Szerencsére elértük telefonon. Csikós Gábor éppen, a most már hagyománynak számító edzőtáborát tartja Tenerifén. Szer... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1050

Elfújta a szél

Fehér Zsolték az első hét végéhez közelítenek ciprusi edzőtáborukat illetően. A 14 fős csapat továbbra is remekül helytáll a szigetország pályáin, ám a szeles időjárás sokszor megvicceli őket a trénin... Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 96

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
3
6
8
9
10
12
Dátum : 2020-08-12
13
15
17
21
24
26
Dátum : 2020-08-26
27
31

Keresés