HG archívum

Január 2011

Üdvözöljük a Hungarian Golf Portál archívumában. Archívumunkban összesen 119 cikk található hónapokra, évekre és kategóriákra lebontva.
Utazási ajánlat
Matusa István
1052

Bubba Watson nyert

Bubba Watson sikerével zárult a PGA Tour sorozat 5.8 millió dollár összdíjazású tornája a Farmers Insurance Open. A későbbi győzes a harmadik szakaszon tudott ellépni üldözőitől előnyét pedig a 18-a... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
720

Dráma Bahrainben

Határtalan izglamak közepette zárult az European Tour-on első ízben megrendezett Volvo Golf Champions névre hallgató viadal. A Bahrainben megrendezett verseny utolsó napjának utolsó szakaszán még há... Részletesen..

Pálya hírek
Matusa István
973

Megjött Amerika!

Elérkezett a második forduló! A hétvégén péntektől játszható a második fordulónk. Ezúttal Amerikába, az AT&T Pga bajnokság helyszínére a csodálatos és nem könnyű  Pebble Beach pályára látogatunk el. A... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1883

Újra itthon

Véget ért Dibusz László törökországi utazása. Az idén lényegesen könnyebben sikerült túlélni a repülőutakat, ugyanis egyetlen csomag sem veszett el, és időben elkezdődött minden játéknap is. Véget ért... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2816

Felemás éve volt

Évértékelő sorozatunk lassan idény előtti latolgatásba, célkitűzések felvonultatásába megy át. Forrai Miklós azért még beszélt előző évéről, valamint arról, mit szeretne megvalósítani 2011-ben. Évérté... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1161

A Tanár úr rendel

Játszhatatlan bunker vagy labda esetén könnyítés céljából lehet-e kivinni a labdát a bunkerból?Játszhatatlan bunker vagy labda esetén könnyítés céljából lehet-e kivinni a labdát a bunkerból? Alapszab... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
2196

Félvállról vette

Bindics Márton is a törökországi Golf Kupa feliratkozott tagja, és nem is akármilyen formát tudott hozni egy kis kihagyás után a külföldi felkészülésen. A Hungarian Golf portál villáminterjút készí... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1542

Vasárnap: gyereknap

A már bejáratott golfszimulátorban, a Golfissimoban a gyerekekre is gondoltak. A téli beltéri szezon hátralévő részében, minden vasárnap lehetőséget kívánnak biztosítani a gyerekeknek is, hogy a szimu... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
782

Újonc bravúr készülőben?

A mindössze 23 éves dél-koreai Kang Sung-hoon áll az élen a PGA Tour aktuális viadalán a Torrey Pines-on zajló Farmers Insurance Open-en. A múlt heti Bob Hope torna után - ahol a szintén újonc Jhona... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
626

Kaymer megelőzte Tigert

Tavaly azonban Lee Westwood elvette tőle az első helyet köszönhetően Woods féléves kihagyásának valamint az angol parádés eredményeinek. Tiger hosszú ideig őrizte első helyét, a másodikra azonban má... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1727

Öröm a köbön

Csehik Ágnes csodálatos napokat él meg, ugyanis mindkét fia sikerrel zárta egyetemi tanulmányait, emellett új klubjában, Tatán is remekül érzi magát. Az új szezonról, céljairól adott most villáminterj... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1518

Vége a harcnak

Mintha csak érezte volna az idő, hogy mikor kell jóra fordulni. A Törökországban időző magyar alakulat számára a tegnapi nap amolyan beteljesedés volt, hiszen végre kisütött a nap, így még izgalmasabb... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
983

Szupernagyi tiltólistán

Háromszor ütött már hole in one-t és büszkén mondhatja magáról, hogy kilencszeres nagymama. Fehér Tiborné az év elején nagyon komoly operáción esett át, csípőprotézist kapott. Most egy hosszú gyógyulá... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1242

Diploma után szabadon

Tóbiás Zsolt nemrégiben sikerrel zárta egyetemi tanulmányait, de a címeres oklevél megszerzését követően sem pihen, ugyanis csatlakozott a Spanyolországba utazó Szigeti Csabához. Útközben, telefonon é... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
780

Tigeren a világ szeme

A mezőny az 5.8 millió dollár összdíjazású Farmers Insurance Open-en méri össze erejét. Egy héttel ezelőtt a világ szeme az European Tour-ra szegeződött, hiszen a világ legjobbjai Abu Dhabi-ban gyűl... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
560

A diktátort a golf is zavarja?

Ő Venezuela első számú ura, akinek mindig mindenről megvan a véleménye és azt soha nem rejti véka alá. Az óriási baseball fanatikus hírében álló Chavez elnök ezúttal a golffal kapcsolatban alkotott ... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
563

Tiger is nekivág

Új név, régi torna. A PGA Tour akutális viadalát, a San Diego-ban megrendezsére kerülő Farmers Insurance Open-t két éve még Buick Invitational-ként nyerte meg Nick Watney, majd már új néven David Cr... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1823

Breaking!

Ha Komplex Product Golf Kupa, akkor mindennap friss hírek. Dibusz László természetesen a tegnapi nap eseményeiről is beszámolt a Hungarian Golf portál olvasóinak. Ha Komplex Product Golf Kupa, akkor m... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
811

Csomagolt és ment

Hazánk egyik vezető pro-ja, Szigeti Csaba kis időre az Ibériai-félszigetre tette át székhelyét, ugyanis megkezdte szokásos, 6 hetes edzőtáborát Marbellán. Az év eleji felkészülésről és a terveiről mes... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
3433

Álom, édes...

A Magyar Golf Szövetség elnöke, Sugár András Spanyolországban tölti szabadságát. A napokban Sotograndéban járt, a Jason Flyod Golf Akadémián, ahol az ott tanuló ifjú magyar tehetséget, Nagy Zsombort l... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
768

Kíváncsi nővér

Valamivel több, mint egy évvel ezelőtt a média a Tiger Woods botránnyal volt tele. Bombaként robbant a hír, hogy a világelső autóbalesetet szenvedett, majd napokkal később már a szexbotrány vette át... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1202

Elá-elá-eláztak!

A Komplex Product Golf Kupa második napján nem kegyelmezett az időjárás. A játékosok az délelőttöt várakozással töltötték, de a versenynap így is elmaradt. A Komplex Product Golf Kupa második napján n... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1138

Szakember kerestetik!

Az új idényt minden golfozó nagy reményekkel várja. Nincs ezzel másképpen Kötél Balázs sem. Fiával, Bencével már javában készülnek az idei szezonra. Céljaikról, terveikről és a golf kommunikációjáról ... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1976

Izgalmas kezdés

Ahogy arról tegnap beszámoltunk, minden eddiginél simábban érkezett meg Dibusz László és csapata a törökországi felkészülés helyszínére. Most jöjjön a főszervező tegnap esti villáminterjúja, amit egy ... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
791

Harrington csalt!

A hír megdöbbentő, hiszen a háromszoros major győztes játékos óriási tiszteletnek örvend mind a játékosok mind a szakemberek és a szurkolók körében. Harrington az Abu-Dzabiban zajló, 2,7 millió doll... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1408

Félbeszakított edzés

A Hahn család golfozó tagjai csupán itthoni megszokott gyakorlójukat hagyták ott az egyhetes török felkészülésért. Hahn Árpád és Roland sérülés nélkül, hatalmas erőbedobással csomagolták cuccaikat, és... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1866

Túl az elváráson

A 2010-es szezonban több edző is elmondta, hogy nagyon sok új tehetség jelent meg a golfpályán, ami igen pozitív, ha az elkövetkező évekre szeretnénk tervezni. A 2010-es szezonban több edző is elmondt... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1397

Breaking news

Hivatalosan is kezdetét vette Dibusz László nagy sikerű évkezdése, melyet immáron negyedik alkalommal hozott tető alá. A 4. Komplex Product Golf Kupa idén is érdekesnek ígérkezik és sajnálhatja, aki n... Részletesen..

Hazai hírek
Matusa István
1224

Gesztesi másnaposan szereti

Kiosztották az Év Sportolója díjakat, mely szavazáson golfos ezúttal sajnos nem képviselte magát, a díjkiosztón azonban több ismert ember is feltűnt, akikkel rendszeresen találkozhatunk a golfpályán. ... Részletesen..

Utazási ajánlat
Matusa István
804

Az ötnapos torna

Öt napon át a kaliforniai La Quintára szegeződik a PGA Tour rajongók tekintete itt kerül ugyanis megrendezésre az egyik legérdekesebb versenye a PGA Tour-nak. A viadal túl azon, hogy öt napon át tar... Részletesen..

Találatok: 1 - 30 / 119

Versenynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Keresés